JUURI NYT: HANKI MOTIVAATIOTA INSTAGRAM-TILILTÄMME —>
Työhaastattelu Soveltuvuuskokeet VAKAVA LIITY Kirjaudu

Periaate 3: Tiedä mihin olet hakemassa

Miksi niin monet hakijat jättävät perustyön tekemättä? Voit erottua eduksesi aika helpollakin tavalla.

Omana itsenään oleminen vie pitkälle, omana parhaana itsenään oleminen vie vielä pidemmälle. Tämän päälle kruunuksi tulee se, että osaat tuoda omasta monipuolisuudestasi esiin juuri niitä asioita, jotka ovat oleellisia sen tehtävän kannalta, johon olet hakemassa ja merkityksellisiä sillä alalla, josta juuri nyt on kyse.

Tämä vaatii yleensä etukäteen tehtävää ajatustyötä ja tiedonhakua. Valmennuksissammekin jaamme tähän erityisiä näkökulmia. Yleensä on todella kannattavaa ottaa etukäteen selvää siitä, mitä tuleva tehtäväsi oikeasti sisältää!

 —> Kolme periaatettamme

Mieti näitä kysymyksiä: Millainen työpaikka oikeastaan on? Mitkä ovat yrityksen tavoitteet? Mitä johto toivoo tiimeiltä? Millaista on oikeasti (ei vain mielikuvissasi) opiskella tässä oppilaitoksessa? Mitä kursseja on tulossa?

Juttele paljon muiden kanssa ja lue paljon. Ei kannata toimia vain omien mielikuvien ja arvailujen varassa. Näin voit sovittaa oman parhaan itsesi tilanteeseen ja menestyä.

Vaikka hakukohteet ovat moninaiset, muista että joka paikassa kysytään kuitenkin hyvin pitkälle samoja asioita. Koska vaikkapa kyky käsitellä konflikteja ja saada aikaan tulosta on merkityksellistä missä tahansa. Kerro näistä ominaisuuksistasi hakukohteellesi oleellisella tavalla.

Kehitä itsetuntemusta, itseluottamusta, itsestä puhumisen taitoja ja vuorovaikutustaitoja ja ota selvää koetilanteesta. Hyvin valmistautuneena tilanne kohdataan lisäksi rennosti. Jos on olemassa kaava menestykseen, se on tässä.

 —> Kolme periaatettamme

– Matti Pekkarinen

Pääset valmennuk­siimme edullisemmin ja ennen muita!

Saat tarjouksemme ja ilmaiset materiaa­limme työhaastatteluissa ja sovel­tuvuu­skokeissa pärjäämiseen.

LIITY NYT!
Close

LIITY VALMENNUKSEMME ODOTUSLISTALLE

Täysin uudistetut valmennuksemme soveltuvuuskokeisiin ja työhaastatteluihin ovat kehitysvaiheessa. Päästämme ihmisiä sisään edulliseen hintaan odotuslistaltamme, kun siirrymme pilottivaiheeseen. Jätä yhteystietosi, niin liityt joukkoomme. 
Ilmainen, ei sitoumuksia
.

{Jo 2154 valmentautujaa aikaisemmissa valmennuksissamme!}

Me ❤️yksityisyytesi. Emme spämmää, emme luovuta tietojasi, poistu koska haluat. Meillä on myös selkeä tietosuojaseloste.