VAKAVA 2017 valmennuskurssi verkossa. VAKAVA-koe haltuun.

Ilmaiseksi. Ei sitoumuksia. Suomen suurin valmennusyhteisö. 

Blogi kaikille VAKAVA-kokeesta kiinnostuneille. Menestyminen, tarinat, oppiminen, soveltuvuuskokeet ja valmennustemme kuulumiset. Voit tilata blogin päivitykset liittymällä VAKAVA Heimoon ja saat samalla käyttöösi myös ne materiaalit, joita en jaa blogissa.

Terveisin valmentajasi Matti Pekkarinen

Soveltuvuuskoe – kolme periaatetta menestymiseen

Soveltuvuuskoe – kolme periaatetta menestymiseen

Soveltuvuuskoe ratkaisee kaiken. Minulta kysytään usein soveltuvuuskokeisiin valmistautumisesta ja kannattaako niihin ylipäätään valmistautua lainkaan. Homma on selvä: ilman valmistautumista leikkiin lähtevä ottaa riskin olla jäykkä pökkelö. Samoin käy sille, joka valmistautuu väärin. Opetan sinulle kolme periaatetta, joiden varaan rakennan kaikki soveltuvuuskokeiden valmennukseni.

lue lisää
VAKAVA-survivor Veera Salminen

VAKAVA-survivor Veera Salminen

Valmistaudut koko VAKAVA-kokeen matkaan yhdessä VAKAVA-survivor Veera Salmisen ja valmentajamme Matti Pekkarisen kanssa. Kuulet esimerkiksi paniikin hallitsemisesta kokeessa. Mukana tukuttain kokemuksia, näkökulmia ja vinkkejä.

lue lisää
VAKAVA-survivor Anna Nummelin

VAKAVA-survivor Anna Nummelin

Valmistaudut koko VAKAVA-kokeen matkaan yhdessä VAKAVA-survivor Anna Nummelinin ja valmentajamme Matti Pekkarisen kanssa. Kuulet esimerkiksi paniikin hallitsemisesta kokeessa. Mukana tukuttain kokemuksia, näkökulmia ja vinkkejä.

lue lisää
VAKAVA 2018 tietopaketti

VAKAVA 2018 tietopaketti

Kaikki mitä VAKAVA-kokeesta tulee oikeasti tietää ennen valmentautumista. Täydellisin VAKAVA 2018 tietopaketti. Mukana valmentajan testatut vinkit ja terveisiä viime vuoden kokelailta.

lue lisää
VAKAVA-survivor Erika Bergström

VAKAVA-survivor Erika Bergström

”Kannattaa valmistautua yllätyksiin!” Olin juuri tullut työvuoroon kun sain kuulla VAKAVA-kokeen tulokset. Maauimalassa töissä voi hyvin käyttää aurinkolaseja, joten onnekseni asiakkaat eivät nähneet itkusta punoittavia silmiäni…

lue lisää
Kaikki mitä sinun tulee tietää VAKAVA 2017 -kokeesta

Kaikki mitä sinun tulee tietää VAKAVA 2017 -kokeesta

Joskus VAKAVA-koetta koskevien asioiden selvittely voi tuntua hieman tuskaiselta. Tietoja joutuu kalastelemaan joka puolelta. Keräsin sinulle tähän artikkeliin listan kaikista niistä asioista, jotka sinun tulee tietää vuoden 2017 VAKAVA-kokeesta. Tämä muisti- ja vinkkilista on lähes pakollista luettavaa ennen VAKAVA-kokeen valmentautumisen alkamista.

lue lisää
Pitäisikö uusia opettajia valita nippelitiedon perusteella?

Pitäisikö uusia opettajia valita nippelitiedon perusteella?

Vuoden 2016 VAKAVA-koe oli suuri muutos aikaisempaan linjaan. Valitettavasti kaikki muutokset eivät olleet positiivisia. Tässä artikkelissa tutkin kokeen tehtävää 23, joka on lopulta melko selkeästi nykyisen oppimiskäsityksen vastainen. Tuon myös terveisiä kokeeseen osallistuneilta ja kerron heidän ajatuksiaan tästä tehtävästä. Kokeessa oli paljon hyvää, mutta tehtävää 23 kannattaisi harkita uudestaan.

lue lisää
Oppimisvaikeus ja pääsykokeet

Oppimisvaikeus ja pääsykokeet

Pääsykokeisiin valmentautuminen vaatii paljon keskittymisen voimavaroja keneltä tahansa. Stressaava tilanne vaikeuttaa entisestään esimerkiksi lukihäiriöstä tai keskittymisvaikeuksista kärsivää. Menestyminen ei ole missään tapauksessa helppoa, mutta se on mahdollista. Näistä neuvoista on hyötyä kenelle tahansa!

lue lisää

👇 Jaa tämä artikkeli 👇

levitä rakkautta – sharing is caring

fb-profiili-syksy-2016Olet Matin VAKAVAssa blogissa. Matti Pekkarinen tekee verkkokursseja, juo teetä ja auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan. Matti on psykologian, kasvatustieteen ja filosofian opettaja ja rakastaa työskennellä ihmisten ja asioiden parissa. Matti on verkkovalmennus.comin perustaja ja Suomen kokenein VAKAVA-kokeen valmentaja, hän on valmentanut VAKAVA-kokeeseen jo yli 5400 upeaa valmentautujaa. Työssään Matti pitää eniten valmentautujiensa tarinoiden tuntemisesta ja siitä, että voi kulkea pienen hetken heidän vierellään. Lue Matin tarina.

Mitä vielä odotat?

Muuta VAKAVA-kokeesi helpommaksi

Liity VAKAVA 2019 Heimoon!

Tykkää Facebook-sivustamme: