Miten pääsykokeisiin tulisi valmistautua, kun oppiminen on vaikeaa?

Pääsykokeisiin valmistautuminen tuottaa paljon stressiä, joka pahentaa entisestään oppimisen vaikeuksia. Katso video, jossa käsittelemme millaisilla oppimisen menetelmillä pääset parhaiten eteenpäin.

VAKAVA-kokeen jälkeisiin soveltuvuuskokeisiin. Verkossa. Missä ja milloin tahansa.

VAKAVA-kokeen jälkeiset soveltuvuuskokeet

Pääsykokeisiin valmentautuminen vaatii paljon keskittymisen voimavaroja keneltä tahansa. Stressaava tilanne vaikeuttaa entisestään esimerkiksi lukihäiriöstä tai keskittymisvaikeuksista kärsivää. Menestyminen ei ole missään tapauksessa helppoa, mutta se on mahdollista.

Tuomo on auttanut minua kehittämään valmennuksiani niin, että ne sopivat yhä paremmin oppimis- ja keskittymisvaikeuksista kärsiville. Voin sanoa, että hän tietää mistä puhuu. Videolta opit monia helposti toteutettavia menetelmiä ja suuria totuuksia (esimerkiksi sen, miten Tuomo syö pihvinsä).

 

Pihviäkään ei syödä niin, että se tungetaan kokonaisena suuhun. Pihvi syödään niin, että siitä leikataan pieni pala, joka laitetaan suuhun, pureskellaan ja niellään. Vasta sitten tulee uusi pala. Oppimisessa täytyy tehdä sama temppu. Tuomo Loukomies

VAKAVA-kokeen jälkeisiin soveltuvuuskokeisiin. Verkossa. Missä ja milloin tahansa.

VAKAVA-kokeen jälkeiset soveltuvuuskokeet

😍 Kenen täytyisi kuulla tästä? Jaa! 😍

levitä rakkautta – sharing is caring

Mitä vielä odotat?

Suomen suosituin soveltuvuuskokeiden valmennus

Liity ja katso webinaari

Tykkää meistä Facebookissa: