Luokanopettaja – varhaiskasvatus (lastentarhanopettaja) – erityisopettaja – opinto-ohjaaja – käsityönopettaja – kotitalousopettaja

Soveltuvuuskokeiden valmennuksen odotuslista

 

Webinaarin tallenne saatavilla – liity nyt niin saat linkin upean webinaarimme tallenteeseen!

Suomen suosituin valmennus kaikkiin VAKAVA-kokeen jälkeisiin soveltuvuuskokeisiin. 100% netissä: Voit osallistua kotisohvaltasi tai vaikka junamatkalta soveltuvuuskokeisiin. 

on jo valmennuksessamme

Järjestimme tämän odotuslistan, jotta voisimme kutsua ihmisiä valmennukseemme pienissä erissä. Nyt valmennuksemme on jo alkanut, mutta voit edelleen littyä odotuslistalle ja saada ilmaiset soveltuvuuskokeita koskevat materiaalimme (kuten webinaarimme tallenteen)!

Kaikki on hyvin. Sinulla on suunnitelma. Olet joukoissamme.

⬇️ Liity tästä (ei sitoumuksia, poistu koska tahansa)

  0% riski, 100% hyöty.  yksityisyys. Emme luovuta sähköpostiosoitettasi.

Liityt täysin maksuttomalle sähköpostilistalle. Palvelun tarjoaa Suomen suurin, parhaiten arvioitu ja asiantuntevin VAKAVA-kokeen ja sen jälkeisten soveltuvuuskokeiden valmennus. Valmentajana toimii Matti Pekkarinen. Liittyminen ei velvoita sinua mihinkään. Saat ilmaiset materiaalimme sekä tietoa valmennuksistamme ja tuotteistamme. Voit poistua listalta koska tahansa. Liittymällä listalle hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja käyttöehtomme. Emme ole hyypiöitä, emme luovuta tietojasi spämmääjille, arvostamme yksityisyyttäsi ja haluamme tukea hyviä asioita elämässäsi.