Opi kasvatus­tiedettä verkossa

Tarjous on voimassa

Näiden yli 60 videon lanseerauksen kunniaksi no-brainer hinta:

00

Päivää

00

Tuntia

00

Minuuttia

00

Sekuntia

Haluat oppia kasvatustiedettä? Osallistut ehkä VAKAVA-kokeeseen?

Kaikille kasvatustieteistä kiinnostuneille!

Rakastat siis kasvatusasioita? — Se kertoo sinusta paljon. Se kertoo hyvää sanomaa.

Meillä on tarjolla laaja ja huipputasoinen verkkokurssi kaikille, jotka haluavat syventää tietojaan kasvatustieteistä. Jos haluat hankkia mielenkiintoisen johdannon kasvatustieteisiin tai syventää osaamistasi erityiskysymyksissä ja menetelmissä, olet oikeassa paikassa.

Jos osallistut VAKAVA-kokeeseen (kasvatustieteellisten alojen pääsykoe), osuit juuri kultakaivokseen! Nykyisin VAKAVA-koe on aineistokoe joka pitäisi pystyä suorittamaan tehokkaasti oman yleistiedon ja opiskelutaitojen perusteella. Tämä kurssi on mahdollisuutesi harjoitella näitä etukäteen!

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Opit tarkasti 8
tieteellistä artikkelia

VAKAVA kasvatustiede verkkokurssi

Saat kaksi upeaa kurssia itsellesi ikuisesti

Miksi meihin kannattaa luottaa? – Tämä on mainio kysymys, joka sinun kannattaa aina esittää.

Osaamisemme kumpuaa 100% ammattimaisesta pääsykoevalmennuksesta. Olemme valmentaneet kasvatustieteellisten alojen pääsykokeisiin (VAKAVA-koe ja soveltuvuuskoe) yli kuutta tuhatta hakijaa – enemmän kuin kukaan muu.

Kun valmensimme, yliopistot täyttyivät kurssilaisistamme: Puolet kaikista uusista kasvatutieteiden opiskelijoista ympäri Suomea olivat käyneet valmennuksemme.

Nämä tulevat luokanopettajat, lastentarhanopettajat ja muut saivat ensikosketuksensa ja innostuksensa kasvatustieteisiin niistä videoista, jotka saat pian itsellesi.

Laskemme liikkeelle kahden (!) vuoden VAKAVA-kokeen valmennusmateriaalimme uusina kursseina: Kasvatustiede 1 ja Kasvatustiede 2. Tulet opiskelemaan 8 tieteellistä artikkelia perinpohjaisesti ja tutustut näin kasvatustieteiden eri osa-alueisiin.

Ainutlaa­tuista, innostavaa

Pitäisiköhän hank­kia tämä kurssi?

Katso kun opettajasi Matti kertoo kurssista ja kuinka se soveltuu kasvatustieteistä kiinnostuneille ja toisaalta VAKAVA-kokeeseen osallistuville.

 

Ei todellakaan samaa kauraa

Nämä eivät ole sellaisia kursseja, joihin olet ehkä tottunut yliopistolla! Saat yli 60 videota valmentajamme Matilta juuri sopivanpituisina ja täynnä konkreettisia esimerkkejä, pikaisia tehtäviä ja innostavia lähestymistapoja. Paina play ja opi!

Et saa tällaista mistään muualta!

Mikä parasta, saat erityisen tarkan ja syvällisen johdatuksen tilastotieteellisten menetelmien ja taulukoiden tulkintaan – Tämä on oleellinen (ja vaikea) osa erityisesti kasvatuspsykologian osaamista!

Asiakkaamme kertovat helpottuneina vihdoinkin ymmärtävänsä vaikeat asiat ja käsitteet. Kaikkea lähestytään maanläheisesti ja tarkasti, tarvittaessa ratakiskosta vääntäen. Samalla voit päästä syvemmälle kuin koskaan kasvatustieteellisten tutkimusten maailmaan.

NYT! Älä anna tilaisuu­den mennä ohitsesi.

Placeholder Image
Placeholder Image

Mitä saat?

🙌 Koko Kasvatustiede 1 (47€) ja Kasvatustiede 2 (47€) -kurssimme sisällön. ERIKOISHINTAAN!

🙌 Vuoden 2019 ja 2018 VAKAVA-kokeen valmennustemme kaikki videot: Yli 60 opetusvideota!

🙌 Elinikäisen pääsyn videoihin: Yksityiskohtaista ja innostavaa opetusta pitkäksi aikaa.

🙌 Opetusta taulukoista, vaikeista käsitteistä, kasvatusfilosofiasta, -psykologiasta ja -sosiologiasta.

🙌 Paljon selkeitä esimerkkejä.

🙌 Opiskele kotisohvaltasi tai vaikka bussissa – missä ja milloin tahansa!

 

Käsittelemme näitä aiheita:

👉 Tieteellisen ajattelun kehittyminen

👉 Kiusoittelun kielioppi

👉 Sosiodigitaalinen osallistuminen, unenlaatu ja kouluhyvinvointi

👉 Ekologisen sivistyksen kasvatusfilosofisia lähtökohtia

👉 Eettinen näkökulma arviointiin

👉 Mediakulttuuri, koulu ja moraalinen säätely

👉 Perhetaustan yhteys aikuisiän köyhyyteen

👉 Filosofian ja empirian dialogi kasvatustutkimuksessa

 

Placeholder Image
Placeholder Image

BONUKSESI TÄNÄÄN

Saat NYT kaupan päälle ainutlaatuisia videoita, joiden avulla voit oppia hahmottamaan monivalintakokeita ja tilastotiedettä yhä paremmin. Bonus-paketin arvo on 49€.

  • Päättely ja hahmottaminen VAKAVA-kokeessa (osat 1, 2 ja 3)
  • Ajanhallinta VAKAVA-kokeessa
  • VAKAVA-kokeen riskinhallinta
  • Kokeessa jaettava materiaali (VAKAVA 2018)
  • Johdatus tilastotieteelliseen ajatteluun

Huomio! Joudut soveltamaan näitä videoita itse tämän vuoden VAKAVA-kokeeseen, sillä videot ovat vuoden 2019 VAKAVA-kokeen valmennuksesta, jolloin kokeessa oli vielä etukäteen julkaistava aineisto. VAKAVA-koe on muuttunut täysin kokeessa jaettavaan aineistoon pohjautuvaksi. Tällaiseen kokeeseen on hyvin vaikea valmistautua etukäteen. Yksi parhaista tavoista on tutkia VAKAVA-kokeen vastausstrategiaa niiltä ajoilta, kun kokeeseen vielä pystyi valmistautumaan. Pisteytysjärjestelmä on todennäköisesti samankaltainen ja ajanhallinnan neuvot auttavat edelleen.

Normaalisti 94€ (+49€ bonukset), NYT 84€

OSTA TÄSTÄ

Tarjous on voimassa

Tämä on mahtava tarjous, emme pidä sitä voimassa ikuisesti. Lupaamme pitää hinnan ja bonukset voimassa ainakin vielä:

00

Päivää

00

Tuntia

00

Minuuttia

00

Sekuntia

Normaalisti 94€ (+49€ bonukset), NYT 84€ 

OSTA TÄSTÄ

Tervehdys opettajaltasi

Hei, olen Matti Pekkarinen, opettajasi tällä kurssilla. Olen kasvatustieteen, psykologian ja filosofian opettaja. Olen opettanut kasvatustiedettä verkossa tuhansille oppilaille.

Nykyään valmennan ihmisiä esimerkiksi soveltuvuuskokeisiin, työhaastatteluihin ja parempaan oppimiseen. Minua on kuitenkin pyydetty julkaisemaan mainiot kasvatustieteiden pääsykokeiden valmennukseni, joita tein lähes kymmenen vuotta.

Nyt julkaisemme kaksi kokonaista (parasta) valmennustani kaikkine opetusvideoineen kaikkien saataville edulliseen hintaan. Nämä valmennukset ovat maksaneet aikonaan paljon enemmän kuin nyt.

Uskon, että kaikista näistä materiaaleista on sinulle vielä tänäänkin paljon hyötyä. (Ihana) kasvatustiede ei ole muuttunut mihinkään. Kaikki aiheet ovat edelleen ajankohtaisia.

Videoilla, jotka saat tänään erinomaisella tarjouksella, on puhetta VAKAVA-kokeesta, mutta älä anna sen häiritä. Opetus soveltuu kenelle tahansa kasvatustieteistä innostuneelle. Ja enpä usko, että saat mistään yhtä hyvää tukea tämänpäivän VAKAVA-kokeessa menestymiseen kuin näiden videoiden katsomisesta.

Kasvatustiede on minulle sydämen asia, sillä olen identiteetiltäni kasvattaja. Se merkitsee minulle paljon. En enää opeta kasvatustieteitä aktiivisesti, mutta näiden videoiden kautta se upea henki, joka kasvatustieteiden valmennuksessamme oli, elää edelleen.

Matti

Terveisin Matti Pekkarinen

Tule mukaan mahtaville kursseillemme NYT!

OSTA TÄSTÄ

Katsoitko jo videon?

Voit hieman tutustua tähän tarjoukseen ja kurssien opettajaan katsomalla tämän videon.