VAKAVA 2017 valmennuskurssi verkossa. VAKAVA-koe haltuun.

Kokemuksia valmennuksistamme

Ilmaiseksi. Ei sitoumuksia. Suomen suurin valmennusyhteisö. 

Tältä sivulta voit lukea aitoja palautteita ja kokemuksia VAKAVA-kokeen valmennuksistamme. Haluamme antaa asiakkaidemme kertoa itse millaista VAKAVA-kokeen valmennuksissamme on ja millä tavalla ne ovat hyödyttäneet heitä.

99,4% valmentautujista suosittelisi valmennustamme ystävälleen. Lisää palautteita löydät Facebook-sivuiltamme. Videoiden ja muiden julkaisujen alla olevista keskusteluista saat myös hyvän kuvan ihmisten kokemuksista.

Oli ihan superhienoa, kun opiskelijoiden toiveita kuunneltiin, ja vaikeat asiat väännettiin ratakiskosta videolla, johon pystyi myöhemmin palata. Tätä ei kalliissa valmennuksissa ole tarjolla. Miljoonat kiitokset tästä! Edellisvuonna maksoin valmennuksesta 600€ ja täytyy sanoa, että tämän valmennuksen arvo oli ainakin minulle moninkertainen.Oona (VAKAVA 2016 valmennus)

Verkkovalmennus piti sisäisen motivaation yllä, oppiminen oli oikeasti todella palkitsevaa. Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Kokonaisuudessaan ajattelen, että tämä valmennus on ollut mulle hirmu tärkeä kasvunpaikka. Olen saanut vahvistusta itsetunnolle. Varmuutta siitä, että voin onnistua. Olen saanut kuulla vierailta ihmisiltä, että musta on tähän ja mä voin onnistua jos yritän ja tahdon paljon. Koko verkkovalmennus tuntui yhteisöltä, jossa kaikki auttaa toisiaan eikä kilpailua ollut.Maija Vesanen (VAKAVA 2016 valmennus)

Valmennus oli mahtava ja sen loppuminen oli surullista! Valmennuksessa tutustui muihin samassa tilanteessa oleviin ja sai vertaistukea. Valmentajan kannustukset pitivät lukutahdin ja -motivaation hyvänä!Jonna (VAKAVA 2016 valmennus)

On aivan mieletöntä miten Verkkovalmennuksen takana on ihmisiä keistä huomaa, että tekee työtään isolla sydämellä.Marjuska (VAKAVA 2016 valmennus)

Huippu valmennus! Valmennusporukka teki laadukasta työtä, tuotti laadukkaita materiaaleja, paneutui asioihin ja otti huomioon asiakkaiden toiveet.Jenni (VAKAVA 2016 valmennus)

Valmennus on juuri ihanan käytännön- ja maanläheistä. Ihmisiltä ihmisille. Kiinnostutaan ja innostutaan, tsempataan loppuun asti ja uskotaan siihen, että kaikki voivat onnistua.Elli (VAKAVA 2016 valmennus)

Oli huikeaa saada valmentaja, joka tietää asioita ja joka tekee työtään noin suurella sydämellä! Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Matin aito välittäminen huokui jokaisessa materiaalissa. Minusta ehdottomasti parasta (loistavien materiaalien lisäksi) oli se, että koko valmennuksen ajan tuntui siltä, että joku välittää, ikään kuin vahtii selustaa kokoajan eikä päästä putoamaan kyydistä. Minusta tuntui että minulla ja menestymiselläni on väliä ja minua halutaan oikeasti auttaa. Se tuntui hienolle 😃Clarissa (VAKAVA 2016 valmennus)

Jos en tänä vuonna pääsekään opiskelemaan, on verkkovalmennus syy sille, miksi VAKAVAn uusiksi lukeminen ei tunnu niin raskaalle ajatukselle 😃 Mirka (VAKAVA 2016 valmennus)

Oi, sanat eivät riitä kuvaamaan kiitollisuutta!!! Heti ennakkovalmennuksessa koin niin suurta tyytyväisyyttä valmennusta kohtaan, että päätin heittäytyä täysillä mukaan – näin on kolme synnytystäkin sujunut ongelmitta: mitä sitä murehtimaan etukäteen, rankkaa tulee olemaan, mutta teen juuri niinkuin kätilö sanoo – vankka luotto ammattilaisiin!!Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Koko valmennus oli super super hyvä. Ennen koetta oli hyvä olo että nyt pärjätään.Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Verkkovalmennus toi minuun uskoa itseeni ja osaamiseeni. Koko materiaalin ostaminen oli tämän kevään paras päätös! En jäänyt kaipaamaan mitään ”lisää” vaan olin kokonaisuuteen enemmän kuin tyytyväinen! Jos interaktiivinen oppiminen on itselle sopivaa, en voi kuin suositella tätä sydämeni pohjasta! Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Valmennuksessa oli minulle kolme erittäin tärkeää asiaa. 1. Ajan käyttö – Koska aika oli jaettu tarkoin, ja siirryttiin määrätietoisesti eteenpäin, ei jäänyt ”mahdollisuutta” jättää lukematta vaan piti tehdä paljon töitä että pysyi mukana 🙂 2. Vaikeiden asioiden ja termien selittäminen ja avaaminen -Esimerkiksi taulukot ja muut olisivat olleet täysin hepreaa, jos en olisi osallistunut valmennukseenne. 3. Harjoituskokeet ja muut tehtävät – Harjoituskokeet mahdollistivat mielenkiinnon pysymisen. Lukeminen oli paljon mielenkiintoisempaa, kun pääsi konkreettisesti testaamaan taitojaan.Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Aivan loistava valmennus! Pätevä valmentaja ja positiivinen ja tsemppaava ilmapiiri. En voisi kuvitella parempaa valmennusta. Kiitos! Ella (VAKAVA 2016 valmennus)

Todella asiantuntevaa, rehellistä ja aidosti hakijoista kiinnostunutta toimintaa. Vaikka osallistuin valmennukseen vähän myöhemmin ja hankin vain harjoituskokeet, tuntui kuin minusta olisi todella välitetty ja minun osaamisen kehittyminen kiinnosti teitä!Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Valmennus oli todella motivoiva ja rento ilmapiiri takasi opiskelun nautinnon!Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

KIITOS!!!!!!!!! Mikä vaivannäkö! Mikä kannustus! Mikä inhimillisyys! Mikä laatu! LOISTAVAA!
Nimetön (VAKAVA 2015 valmennus)

Tuhannesti kiitoksia ja iso halaus. Ja liikutus ja lämpö. Tämä on ollut elämys. En tiennyt, kun lähdin tähän, että voi olla jotain tällaista. Sain voimia, ymmärrystä, opetusta, kannustusta. Jos kysyin jotain sain vastauksen. Kukaan ei pitänyt tyhmänä. Tämä oli lyhyt aika, mutta lopussa tuntui, ettei halua menettää tätä kannustavaa yhteisöä ja ajattelin, että ei saa loppua vielä. Tässäkö tämä oli? Keksitään nyt vielä jotain. Ilmoittaudun kyllä niille kursseille, paitsi sinne Iisalmen ninja-kurssille. Ikinä en unohda tätä kevättä. Jos en pääse soveltuvuuskokeesta sisään niin ensi vuonna jaksan uudestaan yrittää. Heippa. Kiitos.Maija Vesanen (VAKAVA 2016 valmennus)

Sain verkkovalmennuksesta innon opiskella lisää, koska haluan tietää asioista perusteellisesti.Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Ilman verkkovalmennusta pääsykoekirja olis jääny TODELLA etäiseksi, vaikeaselkoiseksi, epämääräiseksi ja vaikeasti ymmärrettäväksi! Valmennuksen ansiosta kokeessa tuntu siltä, että eikö ne nyt olis voinu vielä sitä ja sitä ja sitä kysyä, koska niin paljon olis ollu vielä tietoa ja osaamista mitä olis halunnut näyttää! Verkkovalmennuksen ansiosta lukeminen tuntui päivittäin mukavalta, mielenkiintoiselta ja hauskalta, ja ihan jokainen päivä tuli uusia mahtavia oivalluksia! Luulen että osaan Samalta viivalta 9:n vielä eläkeikäisenäkin, niin hyvin se tuli sisällytettyä kuuden viikon aikana.
Nimetön (VAKAVA 2015 valmennus)

Matin paneutuminen asiaan oli sanoinkuvaamattoman mahtavaa. Suosittelen verkkovalmennusta ehdottomasti kaikille sitä tarvitseville!Nimetön (VAKAVA 2015 valmennus)

Verkkovalmennus ylitti kaikki odotukseni. Koin saaneeni kaikkea mahdollista tukea, mitä vaan voi tarvita pääsykokeeseen valmistautuessa. Verkkovalmennuksen kautta sain opiskella artikkeleita hyvin avaavien ja selittävien materiaaleja oppimisessani hyödyntäen, mahdollisuuden kysymysten esittämiseen ja harjoituskokeiden tekemiseen, vertaistukea, kanavan keskustella muiden pääsykokeeseen lukijoiden kanssa, tsemppausta niin kirjoitusten kuin musiikinkin muodossa, mahdollisuuden sopia kätevästi lukupiirin tapaamisista ja mikä parasta, saada innostavaa ja asiantuntevaa valmennusta. Tätä valmennusta on selvästi tehty suurella sydämellä. Ja tehdään edelleen.
Nimetön (VAKAVA 2015 valmennus)

Valmennus on todella monipuolinen ja laaja. Se on kätevä myös reissussa. Olin siis koko ajan, jolloin pystyi lukea, Etelä-Amerikassa reppureissaamassa ja verkkovalmennuksen ansioista maltoin lukea. Aineisto muuttui paljon mielenkiintoisemmaksi valmennuksen materiaalin avulla.
Nimetön (VAKAVA 2015 valmennus)

Verkkovalmennus.com oli paljon laajempi, asiaan keskittyvämpi, valintakokeeseen valmentavampi, ammattitaitoisempi, hinta-laatusuhteeltaan huomattavasti parempi, lähestyttävämpi, tsemppaavampi. .. eli sanoisin, että Huippuvalmennusta ei voi teidän kanssa laittaa edes samaan lauseeseen, olitte niin paljon parempi kaikella tavalla 😃
Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Verkkovalmennuksen ansiosta ymmärsin, että jotkin toisella valmennuskurssilla ”opetettavat” asiat olivat täysin vääriä! Ehkä kurssin vetäjät olivat käsittäneet ne väärin, en tiedä. Lisäksi siellä keskityttiin sisällön kannalta turhiin asioihin, onneksi verkkovalmennus.comin avulla sain tietää, mikä artikkeleissa oli pääasia ja mitä ei kannattanut enempää murehtia. Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Matin innostus omasta asiastaan ja paneutuminen siihen oli aivan eri luokkaa verrattuna Eximian valmennukseen. Se on niin eri asia kun on oma putiikki kuin että on toisen palkkalistoilla.Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

En voi täysin väittää etten olisi saanut mitään hyötyä Eximian kurssista, mutta voin rehellisesti sanoa Verkkovalmennuksesta olleen minulle paljon enemmän hyötyä. Vertasin jokaisella tunnilla opettajan sanomisia Mattiin. Matin asiantuntevuus oli ihan omaa luokkaansa verrattuna Eximian opettajaan. Matin innnostunus ja aito välittäminen tekemäänsä työtä kohtaan ei ole edes verrattavissa Eximian kurssiin, puhumattamakaan valmennuksen laadusta.Jasmin (VAKAVA 2016 valmennus)

Verkkovalmennus oli ylivoimaisesti parempi. Valmennuskeskuksen opettaja ei ollut läheskään yhtä ammattitaitoinen, eikä selvästikään kovin kiinnostunut tai innostunut työstään ja kurssilaisten menestymisestä.Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Verkkovalmennus oli huomattavasti selkeämpi valmennus ja siitä saatu hyöty oli paljon paljon suurempi kuin Eximian valmennuksesta saatu.Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Kiitos tuhannesti, valmennus ei keskittynyt pelkästään sisältöihin vaan siinä käytettiin taitavasti psykologista osaamista hyväksi. Peukku tällaisille pienyrityksille Suomessa, jotka tekevät duunia aidosti intohimolla ja ihmisistä välittäen!
Jemina (VAKAVA 2016 valmennus)

Ilman VAKAVA 2016 valmennustanne olisin tuskin päässyt sisään yliopistoon lukemaan varhaiskasvatustiedettä! Valmennuksenne ansiosta löysin parhaan tavan oppia ja saada uskomattomia tuloksia aikaan – todistuksena siihen minulle myönnettiin opiskelupaikka yliopistoon.
Julia (VAKAVA 2016 valmennus)

Kiitos kaikesta! Elämä tuntuu nyt niin hyvältä. Valmennukset auttoivat minua ja uskon, että pääsin sisään, koska osallistuin niihin. Sait minut myös ymmärtämään, että minusta oikeasti on tähän ja voin osata asioita, etten ole vain joku tuulen mukana kulkeva, joka menee elämänsä läpi tekemättä itse valintojaan. Minun ei tarvitse loppuelämääni tehdä työtä, jota en halua. Minun ei tarvitse täyttää muiden odotuksia tai kuviteltuja toiveita. Nyt alan toteuttaa omaa unelmaani. Ja olen kiitollinen sinulle siitä että rohkaisit minua.
Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

En olisi ikinä saanut opiskelupaikkaa ilman Matin valmennuksia! En osaa edes sanoa kuinka kiitollinen olen teille <3 Kiitos että autoitte minua siirtymään seuraavaan elämänvaiheeseen, opiskelemaan lastentarhanopettajaksi! Kiitos!!!! Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Kiitos huippuvalmennuksista! Verkkovalmennuksen avulla Vakava pisteet nousivat viimevuoden 90 pisteestä 140 pisteeseen ja soveltuvuuskoevalmennuksen avulla sain soveltuvuuskokeiden jokaisesta osa-alueesta täydet pisteet (Jkl lo 23/23) !
Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Valmennus oli ihan älyttömän hyvä! En oo aikaisempina vuosina valmennusta ottanu ja en kyllä oo päässykään sisään opiskelemaan ja nyt ensimmäistä kertaa otin koko valmennuspaketin ja paikka napsahti!
Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Kiitos Matti ja Sanna! Sain vakavasta huippupisteet, samoin soveltuvuuskokeista. Ilman verkkovalmennusta se tuskin olisi onnistunut, ainakaan huippu pistein! Kiitos, että sain olla mukana. Kiitos, että teette tätä ja autatte monien unelmien toteutumisessa. Suosittelen varmasti kaikille, jotka hakevat! 😃
Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Verkkovalmennus oli aivan mahtava tuki itsenäisen opiskelun ohella! Monet asiat jäivät niin paljon paremmin päähän, kun kuuntelin ja luin Matin pohdintoja ja tulkintoja artikkeleista. Erityisesti videomateriaali auttoi ja toi vaihtelevuutta pelkkään lukemiseen! Voin suositella kaikille. Pieni hinta todella isosta hyödystä!
Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Kiitos tuhannesti kattavista materiaaleista. Tein samalla kun luin pääsykokeisiin täyspäiväisesti töitä, jonka vuoksi Verkkovalmennuksen materiaalit toimivat todella hyvin tiivistävinä lukupaketteina. Harjoituskokeet lisäkysymyksien kera antoivat mahdollisuuden testata omaa osaamista monipuolisesti. Kiitos vielä Matti ja Verkkovalmennuksen tiimi jeesistä unelmani toteuttamisessa! Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Kiitos Matti tuhannesti, eikä sekään ole riittävästi! Verkkovalmennuksesta oli uskomaton apu omassa valmentautumisessani sekä henkisesti että fyysisessä toiminnassakin. Sinä olet huimaavan hyvä pedagogi ja sinnikäs sekä innostava persoona, kiitos että sain tutustua sinuun ja olla mukana valmennuksessasi.Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Kokemuksia harjoituskokeista

Kysymykset olivat hyviä ja vakava- kokeen mukaisia. Muistan kokeessa ajatelleeni, että tällainen tehtäväkysymys oli Matinkin kokeissa ja Matilla tämä oli paljon vaikeampi.Veera (VAKAVA 2016 valmennus)

Kysymykset olivat todella tarkkaan mietittyjä ja kuvastivat oikeaa vakava-koetta niin paljon kuin mahdollista.Juulia (VAKAVA 2016 valmennus)

Harjoituskokeista huomaa sen, että vanhojen vakavakokeiden tarkasteluun on käytetty aikaa ja kysymykset luotu niitä mukaillen. Nytkin vakavakokeessa taisi olla muutama kysymys, jotka olivat myös harjoituskokeissa ainakin joillain sanoin. Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Ammattimaiset kysymykset!Jasmin (VAKAVA 2016 valmennus)

Kokeiden avulla sain realistisen käsityksen omasta osaamisestani. Kysymykset olivat erittäin laadukkaita ja laatimiseen oli selkeästi nähty vaivaa. VAKAVA-koetta tehdessä tuntui, että olin jo törmännyt haastavampiinkin kysymyksiin, joten paniikkia ei tullut. Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Harjoituskokeet auttoivat ymmärtämään artikkeleiden sisällön ja keskittymään olennaisiin ja tärkeimpiin asioihin. Asioita, joita oli hankala ymmärtää selkenivät harjoituskokeiden oikeiden vastausten kautta, ja sen avulla oppi ymmärtämään väärin tulkitut asiat oikeiksi. Harjoituskokeet muistuttivat millainen itse VAKAVA-koe on ja näytti paljonko täytyi vielä harjoitella. Kokonaisuudessaan harjoituskokeista ja kysymyksistä oli paljon hyötyä.Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Kokeet antoivat hyvin käsityksen siitä, missä oma oppiminen oli menossa. Kysymykset olivat hienosti tehty, hyvin paneuduttu ja sellaisia kuin vakava-kokeessa voisi olettaa. Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Harjoituskokeet auttoivat ymmärtämään sen, miten syvällisesti asiat pitää osata. Niiden tekeminen tuki ehdottomasti oppimista ja kokeessa suoriutumista. Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Kysymykset eivät olleet itsestäänselviä suoraan kirjasta vaan tieto piti osata soveltaa, juuri niinkuin vakava-kokeessakin. Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Harjoitustehtävät olivat aivan mahtavia! Ostin palvelun viimetingassa 2vrk ennen koepäivää ja vasta niitä tehdessäni ja kerratessani ymmärsin 80% lukemastani taulukoita myöden. Kiitos paljon! En olisi ilman näitä tehtäviä päässyt jatkoon sovelluskokeeseen.Nimetön (VAKAVA 2015 valmennus)

Tehtävät oli haastavia, pysyi nöyränä kun huomasi tehtävien tulokset ja se ajoi lukemaan artikkelia uudestaan tarkemmin. Monilla muilla valmennuskursseilla tehtävät ovat naurettavan helppoja.Ilari (VAKAVA 2016 valmennus)

Harjoitustehtävät olivat hyvää VAKAVAan valmistautumista. Varsinkin väärät vastaukset saivat opiskelemaan asiat aina paremmin ja ne jäivät paremmin mieleen. Suosittelen kyllä kaikille tuleville hakijoille! 🙂 Terveisin Ouluun luokanopettajaksi hakenutNimetön (VAKAVA 2015 valmennus)

Harjoituskokeet haastoivat pohtimaan artikkeleita syvällisemmin.Minna (VAKAVA 2016 valmennus)

Harjoituskokeet olivat alusta loppuun loistavia. Menin ensimmäistä kertaa vakava-kokeeseen ja harjoituskokeet auttoivat minua varautumaan erilaisiin tehtäviin, opiskelemaan muistinvaraisesti ja antamaan apuja myös vastaustekniikkaan ja ajankäyttöön. Ja isona plussana: oli aika hauskaa kun varsinaisessa vakava-kokeessa oli juuri samanlaisia kysymyksiä mukana mitä harjoituskokeissa oli ollut! Täyspäiväisenä töissä käyvänä ei mitenkään olisi ollut aikaa itsenäisesti lukea ja harjoituskokeita oli helppo ja hauska tehdä vaikka kännykällä aamuisin työmatkalla. Koko verkkovalmennuksen nettisivut materiaaleineen ja kokeineen toimivat erittäin hyvin mobiililla!Nimetön (VAKAVA 2015 valmennus)

Kokemuksia opetuksesta

Valmennus oli aivan mahtava!! Meinasi itku välillä tulla, kun mahdottomalta tuntuviin asioihin sai materiaaleista täyden selvyyden. Nimetön (VAKAVA 2015 valmennus)

Kaikki oli kerrottu niin selkeästi ja paneuduttu juuri oikeisiin, hankaliin asioihin. Materiaalien avulla sai paljon lisää ymmärrystä ja toisaalta näki itse opetelleensa oikeita asioita. Taulukot ja kuviot oli avattu aivan loistavalla tavalla! Nehän olivatkin oikeasti ihan kivoja…Jennika Jaakonaho (VAKAVA 2016 valmennus)

Vaikeista asioista tehdään vähän vähemmän vaikeita. Todella ymmärrettävää ja hyvää opetusta!Julia (VAKAVA 2016 valmennus)

Taulukoiden käsittely videoilla oli aivan mestaritasoa!Valtteri (VAKAVA 2016 valmennus)

Materiaalit olivat timanttia!! Materiaalit olivat älyttömän hyviä. Plussaa oli, että materiaaleja oli monella tapaa: tekstinä, videona, äänimateriaalina.Mimmi Emilia Erkkilä (VAKAVA 2016 valmennus)

Matti yksinkertaisesti auttoi minua ymmärtämään KAIKEN mitä tekstissä sanottiin, vaikka yksin se tuntui täysin mahdottomalle. Videomateriaalit olivat huippuja! Kaiken lukemisen ja pänttäämisen jälkeen oli ihana vain istua sohvalla ja kuunnella 😃 Clarissa (VAKAVA 2016 valmennus)

Verkkovalmennus.com tarjosi laadukasta materiaalia, johon oli selvästi käytetty aikaa. Materiaalit toivat kattavan kuvan sekä itse artikkeleista että laajempaa ja syvempää tietoa niihin kytkeytyvistä asioista. Materiaalit lisäsivät ja loivat suurta ymmärrystä sekä artikkeleiden asioista että niiden ulkopuolisesta maailmasta.Krista Pellinen (VAKAVA 2016 valmennus)

Monipuolisissa materiaaleissa artikkelit avattiin niin, että ymmärrys niistä kasvoi merkittävästi ja pystyin löytämään myös artikkeleiden välisiä suhteita. Tämä oli ehdottomasti tärkein ja hyödyllisin paketti koko valmennuksessa!Eerika (VAKAVA 2016 valmennus)

Matin videot oli mahtavia! Matilla on mahtavan innostava ote asiaan jonka vuoksi jaksoin itsekin säilyttää motivaationi epätoivonkin hetkinä. Pidin myös siitä, että vaikeita asioita käytiin läpi juurta jaksain ja selitettiin yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi, koska Samalta viivalta – kirjassa teksti oli todella monimutkaista ja epäselvää. Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Materiaalit olivat kattavia sekä tarkkoja ja ne auttoivat hienosti selkeyttämään artikkeleiden vaikeimpia kohtia. Lisäksi materiaaleissa osa asioista oli ilmaistu selkeämmin kuin artikkelissa, mikä tuki oppimista todella hyvin. Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Laskeuduin syvään tietoisuuteen pintavärinästä. Filosofisiin tulkintoihin oisin ollut aseeton, samoin tilastojen avaaminen oli täydellistä! Muutenkin se paneutuminen tekstiin materiaalien jälkeen oli ihan eri levelillä.
Nimetön (VAKAVA 2015 valmennus)

Kokemuksia valmennusyhteisöstä

Muiden antama tuki oli todella koskettavaa ja tuki myös omaa opiskelua, kun itse yritti auttaa muita heitä askarruttavien asioiden kanssa.Eerika (VAKAVA 2016 valmennus)

Yksi keskeisistä asioista miksi lähden valmennukseen on se, kun saan vastata muiden kyselyihin ja oppia itsekin samalla.Janne (VAKAVA 2016 valmennus)

Oli ihanaa, kun lähes mihin vuorokauden aikaan tahansa omiin kysymyksiin oltiin porukalla miettimässä vastausta eikä yhtäkään kommenttia jätetty huomioimatta. Vertaistuki oli myös tärkeää.Clarissa (VAKAVA 2016 valmennus)

Tästä on ollut niin paljon hyötyä, ihan korvaamatonta! Välillä on tuntunut, ettei ulkopuoliset täysin käsitä tätä vakavalaisten maailmaa, mutta ryhmän sisäpuolella ollessa koki yhteenkuuluvuutta.Silja (VAKAVA 2016 valmennus)

Paljon fiksuja vastauksia ja porukka todella auttoi ja tuki toisiaan.Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Matkanvarrella tarvi välillä tsemppausta ja sitä verkkovalmennuksesta sai tarpeeksi. Yhteisestä Facebook ryhmästä sai lukea, että muutkin kamppailee samojen ongelmien kanssa.Valtteri (VAKAVA 2016 valmennus)

Intohimo ja omistautuminen työhönne paistoi mahtavasti läpi ja inspiroi myös itseäni luku-urakan aikana. Myös postaukset ja videot motivaatiosta oli mahtavia ja opetti minullekin lisää omasta motivaatiostani ja sen ylläpitämisestä, näitä lisää vaan seuraavina vuonnakin!Ilari (VAKAVA 2016 valmennus)

Matin Facebook-livelähetysten tarjoama tsemppi oli maailman parasta tukea, jollaisesta en ollut osannut edes uneksia! Nämä livelähetykset olivat melkeinpä ainoa tsemppaajani tällä vaikealla matkalla ja en voi sanoin kuvailla niiden luomaa rohkeuden ja itseluottamuksen ja ilon määrää!Krista Pellinen (VAKAVA 2016 valmennus)

Tää oli ihan huippu juttu! Tunsi ettei oo yksin asian kanssa ja välillä karkuun pyrkivä motivaatio tuli takas kyllä ku huomas facebookista miten muutkin lukee ja välillä Matin instagramiin laittamat tsemppikuvat! Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Mahtavaa tukea koko valmentautumisen ajan, voi valita kuinka paljon aikaa sille antaa. Nimetön (VAKAVA 2016 valmennus)

Mitä vielä odotat?

Muuta VAKAVA-kokeesi helpommaksi

Liity VAKAVA 2019 Heimoon!