Liity VAKAVA 2018 Heimoon!

Haluatko opiskella opettajaksi? Todella Onnistua VAKAVA-kokeessa? ja Aloittaa matkan kohti unelmiesi opintoja, joilla on oikeasti merkitystä?

meitä on muitakin 😊. Ja autamme toisiamme. Tervetuloa Suomen suurimpaan pääsykoeyhteisöön!

Saat pääsyn ilmaiseen VAKAVA-kokeen valmennusmateriaaliimme ja yhteisömme tapaamisiin verkossa (sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, vaikka kuulet myös valmennuksistamme).

Lue eteenpäin —>

Unelma: luokanopettaja, lastentarhanopettaja, erityisopettaja, opinto-ohjaaja, yleinen kasvatustiede…

Älä jää yksin! — Varmista paikkasi Heimossamme.

Täällä ovat kaikki…👇👇👇

jäsentä vuonna 2017

👆👆👆… se on 40% hakijoista ja 56% kokeeseen osallistuneista. Ei kannata jäädä paitsi ilmaisista materiaaleistamme.

Kun liityt tänään täysin maksuttomaan Heimoon, saat nämä:

Lukusuunnitelma

VAKAVA-kokeen aineiston julkaisun jälkeen kerromme miten opetamme sitä ja miten sinun kannattaa opiskella sitä. Opit neljä ajanhallinnan sykliä ja soveltamaan niitä omassa opiskelussasi.

VAKAVA-kokeen opas

Saat alkuvuodesta sähköpostiisi huikean VAKAVA-kokeen oppaan, joka auttaa sinua valmistautumaan tekemään tuloksia omassa työskentelyssäsi. Opit viisi periaatetta, joiden avulla VAKAVA-koe selätetään.

Mestarioppijan minikurssi

Pääsykokeen lähestyessä saat sähköpostiisi Samalta viivalta -aineiston oppimiseen räätälöityjä vinkkejä ja periaatteita, joita et saa mistään muualta.

Harjoituskoe

Kun valmennuksemme on jälleen ensi keväänä käynnissä, jaamme Heimon jäsenille muutaman todella haastavan kysymyksen harjoituskoepaketistamme. Täysin ilmaiseksi.

Etuosto-oikeus

Saat paikan valmennuksiimme ennen muita ja parhaimmalla tarjoushinnalla. Vain jos haluat (Heimon jäsenyys ei velvoita mihinkään, ainoastaan saat asioita).

Tsemppaus

Saat esimerkiksi kutsuja livelähetyksiin ja webinaareihin, jotka tukevat motivaatiotasi ja avaavat täysin uusia näkökulmia pääsykokeisiin valmistautumiseen. Tarkkaile sähköpostiasi!

Nyt sinun on aika varmistaa paikkasi ilmaisessa Heimossamme ja aloittaa matkasi. Liittyminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.

Mihin sähköpostiosoitteeseen haluat ilmaiset materiaalisi ja heimoviestisi? Liity alla olevalla lomakkeella 👇

Perustin VAKAVA-kokeen Heimon ensimmäistä kertaa vuonna 2014 (silloin tylsemmällä nimellä), koska halusin tarjota osan valmennusteni avusta ilmaiseksi. Lisäksi halusin, että  valmennuksia ei tarvitsisi enää ostaa tuntematta ensin valmentajaa.

Heimon jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, mutta se on sinulle arvokkaampi kuin monet maksulliset valmennukset. Voit poistua koska tahansa. Tervetuloa mukaan!  Yhteinen matkamme alkaa tästä.

  Terveisin valmentajasi Matti Pekkarinen

Tykkää Facebook-sivustamme: