YRITYKSEMME


Vastuulinen suomalainen perheyritys

Hiilineutraali vuodesta 2019

Pyrimme siihen, että Matti Pekkarinen Coachingin palvelut (kuten verkkovalmennus.com, mestarioppija.fi ja mattipekkarinen.fi) ovat kuin digitaalinen nuotiopaikka, johon kokoonnumme jakamaan viisaita ajatuksia, oppimaan toisiltamme ja kasvamaan yhdessä.

 

Perspektiivi, uusi näkökulma – se on niin tärkeää omalle kasvulle! Usein se tulee kokeneemman opastuksesta, kysymyksistä, vinkeistä, ehdotuksista, neuvoista.

 

Usein vain uuden näkökulman avulla muutos parempaan on mahdollinen.
 

Olemme perheessäni yrittäjiä siksi, että voisimme todellakin tehdä muutoksen tähän maailmaan. Valmennuksemme pyrkivät aina tekemään positiivisen muutoksen sinuun ja sitä kautta kaikkiin, joiden kanssa olet tekemisissä.

 

Sinun lisäksesi välitämme myös maailmastamme yleisemminkin. Emme ole hiilineutraaleja esimerkiksi 2035, vaan olemme hiilineutraaleja NYT. Mielestämme emme voi aikailla hetkeäkään!

 

Ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun lisäksi taistelemme naisten koulutuksen puolesta kehitysmaissa tekemällä yhteistyötä Naisten Pankin kanssa. Kun ostat meiltä valmennuksen, et tuhoa maailmaa, vaan autat pelastamaan sen.

 

Yrityksemme on luotettavasti 100% suomalaisen perheen omistama. Olemme toimineet jo vuodesta 2016 lähtien. Matti Pekkarinen Coaching on osa yritystämme nimeltä Goodwillrain. Itse olen ollut yrittäjä jo vuodesta 2008. Katso myös valkekoru.fi, joka on puolisoni Sannan yritys.

 

Matti Pekkarinen Coachingin tavoitteena on antaa ihmisille voimaa ylittää itsensä tärkeinä hetkinä ja olla olemassa sataprosenttisesti.

 

Pyrin aina tarjoamaan osan valmennusteni sisällöistä ilmaiseksi joten kannattaa liittyä mukaan sivustoillamme ilman minkäänlaista ostopakkoa. 

 

Vaikka minä ja tiimini ovatkin täällä vain digitaalisesti ja valmennuksissani usein vain tallenteina, olemme silti täällä sinua varten. Ihan aidosti, ihan oikeasti ajattelemme niin.

 

Voit tutustua minuun ja tarinaani tarkemmin tästä.

— Matti Pekkarinen