Miten
valmennamme?

TARTU TOIMEEN!

Itsevarma, vakuuttava, paras sinä sovel­tuvuus­kokeissa, työ­haastat­telussa ja missä tahansa.

Miksi valmennukseen?

Uskomme, että jokainen ihminen on 100% ainutlaatuinen. Mutta olemme huomanneet, että arvioinnin alla ihmiset usein muuttuvat kuin kopioiksi edellisestä hakijasta: hyviksi tiimityöntekijöiksi, jotka ovat ahkeria ja tykkäävät kävellä luonnossa. Tylsää, laimeaa.

Mikä juuri sinussa on ainutlaatuista? Ja samalla erityisen arvokasta juuri siinä tehtävässä johon olet hakeutumassa? Kuinka vastauksesi voisivat kummuta sinusta äänellä, joka vakuuttaa valitsijat siitä, että olet aitoa tavaraa. Ja että pystyt ottamaan vastaan tulevan tehtäväsi haasteet mitä ne ikinä ovatkaan.

Mielestämme tähän ei ole mitään muuta tietä kuin oikeasti hieman syvemmin työskennellä oman itsesi tuntemisen, persoonallisuutesi ymmärtämisen ja vahvuuksiesi vakuuttavan ilmaisun kanssa. Harjoitella näitä asioita.

 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Mitä saat?

Edessä on matka itseesi ja itsesi ilmaisemiseen. Tuomme sinulle välineitä persoonallisuuspsykologiasta, työ- ja organisaatiopsykologiasta ja vies­tinnän tutkimuksesta. Hämmästyttävää on, että et välttämättä osaa olla "oma itsesi" tekemättä mitään sen eteen.

Haluamme, että olet oma paras itsesi. Se on meille tärkeä asia ihan siksi, että haluamme sinun pääsevän koko elämässäsi parempaan paikkaan ja parempaan suhteeseen itsesi kanssa. Erityisesti työhaastattelussa ja soveltuvuuskokeissa tämä tulee tietysti todella ratkaisevaksi.

Tulet ymmärtämään valintaprosessin paremmin ja tuntemaan itsesi syvemmin. Nämä ovat ainoa tie vakuuttavan ja aidon ensivaikutelman antamiseen ja todelliseen itseluottamukseen.

 

Valmennukset käytännössä

Valmennuksemme toteutetaan täysin internetissä ja ne ovat saatavilla missä ja milloin tahansa. Voit hankkia meiltä sähköisiä työkirjoja tai videomuotoisia valmennuksia, jotka johdattavat sinua eteenpäin täsmällisen ja tarkkaan harkitun menetelmän avulla.

Olemme valmentaneet jo yli 2000 ihmistä ja toi­mimme aina tutkitun tiedon ja parhaiden käytäntöjen ohjaamana. Olet hyvissä käsissä.

Placeholder Image
Placeholder Image

Mitä vielä odotat?

TARTU TOIMEEN!