Mestarioppija® valmennus

SINUN OPPIMISESI VALLANKUMOUS

2 X Muisti

Opit menetelmän, jolla muistat 2 kertaa enemmän ja kumoat vanhat rajoittavat uskomuksesi.

2 X Keskittyminen

Keskityt niin hyvin kuin vain biologisesti ja psykologisesti mahdollista. Ymmärrät lukemasi helpommin.

2 X Ajanhallinta

Opit hallitsemaan omaa tekemistäsi. Saat enemmän aikaan vähemmällä vaivalla. Johdat itsesi menestykseen.

Aikaa ilmoittautumiseen

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Tutustu
valmennuk­seen

ALLA OLEVASSA VIDEOSSA ON OSA EDELLISESTÄ LIVE-WEBINAARISTAMME, JOSSA VALMENTAJAMME MATTI ESITTELEE VALMENNUKSEN.

 
WEBINAARI EI ENÄÄ SAATAVILLA, LIITY ODOTUSLISTALLEMME

5 VIIKON TEHO­VALMEN­NUS

VALMENNUKSEN AVULLA ALOITAT JATKUVASTI HELPOTTUVAN OPPIMISEN KIERTEEN™

Viikko 1

Luot vakaat perustukset oppimisesi täydelle mullistamiselle murtamalla oppimisen myytit. Opit samalla toimivat periaatteet ja käytännön menetelmiä tehokkaaseen oppimiseen.

Viikko 2

Sinun oppimisesi vallankumous alkaa tästä. Mahdollistat todellisen muutoksen pysähtymällä hetkeksi juuri sinun oppimisesi äärelle. Teet Mestarioppijan® Oppimiskartan™.

Viikko 3

Tehostat oppimisesi äärimmilleen ja opit tieteellisesti tutkitut menetelmät, jotka oikeasti kaksin­kertaistavat tuloksesi. Motivoidut toteuttamaan menetelmät arjessasi ja alat saamaan tuloksia.

Viikko 4

Kuinka saada asioita aikaan jatkuvasti? Kuinka ajoittaa ja jaksottaa opiskelu oikein? Opit ajanhallintaa Oppimis–suorituskyky matriisin™ avulla. Nämä ovat kaikkein kysytyimpiä asioita ja halutuimpia taitoja oppimisessa. 

Viikko 5

Aiheenamme on älykäs opiskelu. Saat uusia näkökulmia oman tekemisesi hallintaan kolmiportaisesta mallistamme. Lisäksi kertaat ja syvennät tietoasi 2 X tehokkaammasta oppimisesta.

Maailman paras
oppimis­valmennus!

JO 1551 OSALLISTUJAA MESTARIOPPIJA® VALMENNUKSISSAMME | 100% SUOSITTELEE | ARVIOITU 5/5

KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ | OSTAT PERHEYRITYKSELTÄ
OLEMME HIILINEUTRAALEJA | TUEMME NAISTEN KOULUTUSTA KEHITYSMAISSA

Ei riskiä! Täysi 14 vrk rahat takaisin takuu. Älä jätä kokeilematta!

HUIKEAT BONUKSET!

Nämä kaikki kaupan päälle, kun ostat juuri NYT

👉 Tärkeään kokeeseen valmistautumisen myytit (Arvo 19€)

👉 Aineistokoe – kokeessa jaettavan materiaalin käsittely (Arvo 11€)

👉 Henkinen hyvinvointi ja tehokas opiskelu (Arvo 24€)

👉 Lisäbonukset – Monivalintakokeen strategiat, esimerkkinä VAKAVA-koe (arvo 29€)

👉 Super-tehokas muistiinpanomenetelmä (Arvo 11€)

— — —

LISÄKSI SAAT 5 MESTARIOPPIJA CHECKPOINTIA. Checkpointeissa oppimasi menetelmät jämähtävät sinuun kiinni lopullisesti. Yhteenvetoja, tehtäviä, kysymyksiä ja vastauksia. (Arvo 79€).

⬇️ ⬇️ ⬇️

BONUSTESI ARVO on yhteensä 173€ – Saat ne nyt kaupan päälle, kun hankit Mestarioppija® valmennuksen!

Ilmoittautu­minen avoinna 24.8.2020 asti

EMME OTA TÄLLÄ HETKELLÄ UUSIA VALMENTAUTUJIA. LIITY ODOTUSLISTALLEMME, NIIN SAAT KUTSUN KUN VALMENNUKSEMME OVET AVAUTUVAT SEURAAVAN KERRAN.

LIITY SEURAAVAN VALMENNUKSEN ODOTUSLISTALLE
Osta osana Klubin jäsenyyttä (59€ + 12,90/kk)

Aikaa ilmoittautumiseen

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Viesti valmentajaltasi Matilta

🔥🔥🔥

Oppimisen taito on taito kaikkien muiden taitojen takana. Se on tulevaisuuden – ja sinun tulevaisuutesi – halutuin kyky. Sen avulla voit muuttaa kirjaimellisesti kaiken!

Tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa. Uskon kuitenkin vahvasti, että aivan kaikki tulee mullistumaan täydellisesti. Jo nyt tekoäly auttaa meitä luomaan esimerkiksi upeita ja kestäviä rakenteita vaikkapa lentokoneisiin, jotka voidaan printata suoraan 3D -tulostimella.

Kuka selviää ja kuka menestyy arvaamattomassa tulevaisuudessa, jossa koneetkin osaavat luoda asioita? Vain oppijat selviävät. Oppija voittaa aina lopulta sen, joka on tällä hetkellä asiantuntija, mutta joka ei kehity jatkuvasti. Vain oppijat etenevät!

Mestarioppijat ovat niitä, jotka jatkuvasti panostavat siihen, että oma oppiminen tehostuu ja oma eteneminen nopeutuu. He siis etenevät, mutta jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla. Lopulta he ohittavat kaikki muut – ne, jotka jäivät paikoilleen ja ne, jotka eivät edenneet tarpeeksi nopeasti.

On mukavaa olla Mestarioppija, sillä oppiminen helpottuu jatkuvasti. Tiedät tämän ilmiön esimerkiksi kielten opiskelusta. Ensimmäiset sanat ovat vaikeita, mutta mitä enemmän tiedät – ja muistat – sanoja, sitä helpommin uudet sanat tarttuvat sinuun. Samaa voi soveltaa ihan mihin tahansa oppimiseen!

Kun pääset sisälle oman muistamisesi manipulointiin tieteellisesti tehokkaiksi osoitettujen menetelmien avulla (niitä ei ole helppo toteuttaa pysyvällä tavalla!), muistat yhtäkkiä 2 kertaa enemmän asioita. Mitä voisitkaan saavuttaa, jos tehostaisit oppimistasi pysyvästi edes 10% verran – tiedät, että jo se mullistaisi elämäsi!

Kun sinusta tulee Mestarioppija, käynnistyy Jatkuvasti helpottuvan oppimisen kierre™. Voit paremmin, olosi on rennompi ja samalla etenet tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää oppimisen kannalta. Vain hyvinvoiva ihminen suuntautuu maailmaan avoimena uudelle. Jos oppimisesi tuntuu ahdistavalta, pelottavalta, et halua olla tekemisissä uuden kanssa, vaan haluat turvaa vanhasta. Se ei ole oikea alusta kasvulle.

Mestarioppija® menetelmä on yhdistelmä kolmesta asiasta. 

➡️ 1. Todistetusti tehokkaista oppimismenetelmistä

➡️ 2. Toimivan arkisen rutiinin ja hyvinvoinnin takaavasta motivaatiosta

➡️ 3. Aivan uudella tasolla toimivasta ajanhallinnasta ja aikaansaamisesta

Kun toteutat Oppimis–suorituskyky matriisin™ mukaista ajanhallintaa, tuloksesi pomppaavat läpi katosta.

Tulet yllättymään kuinka kokonaisvaltaisesti lähestymme oppimista! Kaiken aikaa emme tee mitään muuta kuin sitä mikä jauhaa oikeasti tuloksia. Tämä ei ole vinkkikerho, vaan todellisen muutoksen ja upeita tuloksia tuottava toimivaksi todettu prosessi!

Olen opettanut tuhansia oppimaan tehokkaammin. 100% suosittelee Mestarioppijaa. Valmennuksesta poistutaan hyvin tai erinomaisin taidoin. Usein vasta valmennuksessa selviää, että omat vanhat tavat tarvitsivat sittenkin remonttia.

Jos käyt valmennuksemme läpi ja toteutat sen neuvoja, elämäsi tulee muuttumaan! Tämä on kognitiivisen huippusuoriutumisen valmennus – ja pidämme hauskaa matkan varrella.

Kahteen ja puoleen vuoteen en ole tehnyt sitä mitä nyt aion tehdä! Tähän valmennukseen sisältyy LIVE-osuus: 5 tapaamista alkaen 24.8. (maanantaisin klo 17). En suunnittele että tekisin tätä välttämättä enää koskaan tai ainakaan vuosiin.

Sinulla on vain nyt mahdollisuus osallistua tähän valmennukseen niin, että pääset osallistumaan ja esittämään minulle kysymyksiä. Live-oppitunnit saatavana siis vain nyt.

Käytä tilaisuus hyväksesi!

Tervetuloa Mestarioppijaksi®! Tämä on askel joka kannattaa ottaa. Tiedän, että tulet nauttimaan valmennuksesta (meillä on 0% pönötystä ja 100% tehoa). Jos et ole tyytyväinen tai valmennus ei sovellu sinulle, uskallan luvata kaikki rahasi takaisin 14 vrk sisällä, vaikka saatkin aivan heti pääsyn valmennukseen. Ei riskiä, mutta valtava mahdollisuus!

Nähdään valmennuksessa! 😊

☀️☀️☀️

 — terveisin valmentajasi Matti

PS. Suosittelen sinua ottamaan valmennuksen osana Klubia – olen valmistanut tähän tarjouksen, josta on vaikea kieltäytyä.

Ilmoittautu­minen avoinna 24.8.2020 asti

EMME OTA TÄLLÄ HETKELLÄ UUSIA VALMENTAUTUJIA. LIITY ODOTUSLISTALLEMME, NIIN SAAT KUTSUN KUN VALMENNUKSEMME OVET AVAUTUVAT SEURAAVAN KERRAN.

LIITY SEURAAVAN VALMENNUKSEMME ODOTUSLISTALLE
Osta osana Klubin jäsenyyttä (59€ + 12,90/kk)

Aikaa ilmoittautumiseen

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK