Kasvatus­alan 
sovel­tuvuus­kokeet

LIITY ODOTUSLISTALLE

Itsevarma, vakuuttava, paras sinä
kasvatus­alojen soveltu­vuus­kokeissa
(VAKAVA:n jälkeen)

Kaikkien aikojen suosituin valmennus soveltuvuuskokeisiin. Arvioitu 5/5. Osa valmennuksesta ilmaiseksi!

👋 Liity ilmaiseksi!

Olemme Suomen suurin soveltuvuuskokeiden valmennus ja tarjoamme aina osan sisällöstämme ilmaiseksi. Liity nyt odotuslistallemme, niin kerromme koska valmennuksemme ja ilmaiset materiaalimme tulevat taas saataville.

Päätät itse haluatko lisää. Et tarvitse mitään muuta kuin meidän täysin verkossa olevan edullisen valmennuksemme. Ota apu vastaan! Poistu koska haluat. Ei sitoumuksia. Ei mitään syytä olla kokeilematta!

TILAA ILMAINEN VALMENNUS

Kaikki on kiinni vaikutelmista

Millainen olet ei ratkaise. Millaisen vaikutelman annat itsestäsi ratkaisee. Ensivaikutelma syntyy neljän ensimmäisen minuutin aikana ja on usein pysyvä. Muita sovel­tu­vuus­kokeeseen osallistujia syvempi itsetuntemus ja hyvä valmistautuminen luovat sinusta vakuuttavan kuvan.

Valmennamme sinut olemaan 100% sinä kasvatustieteiden soveltuvuuskokeissa. Harjoittelemalla tilannetta etukäteen olet itsevarmempi, aidompi ja ainutlaatuisempi, kun joudut arvioinnin kohteeksi. Kun oikeasti tunnet itsesi ja osaat kommunikoida vahvuutesi, menestyt.

Jaamme myös aina ilmaisia materiaaleja!

Placeholder Image
Placeholder Image

Jo 2385 valmentautujaa on osallistunut sovel­tuvuus­kokeiden valmennuksiimme!

Liity ilmaiselle odotuslistalle

KYLLÄ, HALUAN ILMAISET MATERIAALIT
Placeholder Image
Placeholder Image

Miten pääsen mukaan?

Tämän vuoden soveltuvuuskokeiden valmennuksemme ovat päättyneet.

Liity odotuslistallemme, niin kerromme sinulle heti kun ilmaiset materiaalimme ja edulliset valmennuksemme tulevat jälleen saatavilla.

Valmennuksemme järjestetään täysin internetissä. Saat valmennuksessamme tuhansien kysymysten joukosta käsin valikoituja parhaita haastattelukysymyksiä harjoiteltavaksesi ja yhteisön tapaamisia verkossa, joissa voit harjoitella osaamistasi.

Sinun ei tarvitse matkustaa mihinkään.

Et tule tarvitsemaan mitään muuta! Olemme kaikkein luotetuin kasvatustieteiden valmennus.

LIITY ODOTUSLISTALLE