Kasvatus­alan 
sovel­tuvuus­kokeet

LUNASTA ILMAINEN VALMENNUS

Itsevarma, vakuuttava, paras sinä
kasvatus­alojen soveltu­vuus­kokeissa
(VAKAVA:n jälkeen)

Kaikkien aikojen suosituin valmennus soveltuvuuskokeisiin. Arvioitu 5/5. Osa valmennuksesta ilmaiseksi!

👋 Liity ilmaiseksi!

Olemme Suomen suurin VAKAVA ja soveltuvuuskokeiden valmennus ja tarjoamme aina osan sisällöstämme ilmaiseksi. Kun liityt nyt saat ilmaista videovalmennusta.

Päätät itse haluatko lisää. Et tarvitse mitään muuta kuin meidän täysin verkossa olevan edullisen valmennuksemme. Ota apu vastaan! Poistu koska haluat. Ei sitoumuksia. Ei mitään syytä olla kokeilematta!

TILAA ILMAINEN VALMENNUS

289 VAKAVA soveltuvuuskokeisiin pyrkijää on jo liittynyt!

Ilmainen Soveltuvuuskokeiden Live-video

Ihmisiä ilmoittautuu kaiken aikaa. Lupaamme että paikkoja riittää vielä ainakin:

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTIA

VARAA PAIKKASI NYT

Kaikki on kiinni vaikutelmista

Millainen olet ei ratkaise. Millaisen vaikutelman annat itsestäsi ratkaisee. Ensivaikutelma syntyy neljän ensimmäisen minuutin aikana ja on usein pysyvä. Muita sovel­tu­vuus­kokeeseen osallistujia syvempi itsetuntemus ja hyvä valmistautuminen luovat sinusta vakuuttavan kuvan.

Valmennamme sinut olemaan 100% sinä kasvatustieteiden soveltuvuuskokeissa. Harjoittelemalla tilannetta etukäteen olet itsevarmempi, aidompi ja ainutlaatuisempi, kun joudut arvioinnin kohteeksi. Kun oikeasti tunnet itsesi ja osaat kommunikoida vahvuutesi, menestyt.

Viime vuonna valmensimme 794 valmentautujaa. Kaikki ovat täällä! Edullisen hintamme tähden kenelläkään ei ole varaa olla tulematta valmennukseemme.

Jaamme myös aina ilmaisia materiaaleja!

Placeholder Image
Placeholder Image

Jo 2385 valmentautujaa on osallistunut sovel­tuvuus­kokeiden valmennuksiimme!

Liity ilmaiselle odotuslistalle

KYLLÄ, HALUAN ILMAISET MATERIAALIT
Placeholder Image
Placeholder Image

Miten pääsen mukaan?

Kutsumme ihmisiä mukaan soveltuvuuskokeiden valmennukseemme aluksi vain odotuslistaltamme. Ryntäys valmennuksiimme on niin suuri, että haluamme tarjota innokkaimmille parhaan kokemuksen ja hinnan.

Kun liityt nyt odotuslistallemme, saat myös ilmaiset materiaalimme kasvatusalan soveltuvuuskokeisiin! Saat esimerkiksi kutsun Live-videoomme, jossa saat ilmaista valmennusta.

Valmennuksemme järjestetään täysin internetissä. Saat valmennuksessamme tuhansia haastattelukysymyksiä harjoiteltavaksesi ja yhteisön tapaamisia verkossa, joissa voit harjoitella osaamistasi.

Sinun ei tarvitse matkustaa mihinkään, etkä saa korona-tartuntaa.

Et tule tarvitsemaan mitään muuta! Olemme kaikkein luotetuin kasvatustieteiden valmennus. Viimeisten vuosien aikana puolet kaikista läpipäässeistä ovat olleet jossain valmennuksessamme.

LIITY NYT (TARJOUS JA ILMAISET MATERIAALIT)