Ilmainen mahdollisuus VAKAVA 2019 kokeeseen osallistuville

{3597 heimolaista vuonna 2018!}

Meillä on Suomen suurin soveltuvuuskokeiden valmennus VAKAVA-kokeen jälkeisiin soveltuvuuskokeisiin, mutta sitä ennen selätämme VAKAVA-kokeen

Ymmärrät lukemasi paremmin ja muistat sen kokeessa. Ja todella menestyt. Jos haluat päästä opiskelemaan kasvatustieteitä (esim. luokanopettajaksi), tämä on sinun paikkasi.

Liity täysin maksuttomaan VAKAVA 2019 Heimoon, niin

 saat kuulla ensimmäisten joukossa, kun soveltuvuuskokeiden valmennuksemme tulee myyntiin. Varaat samalla paikkasi. Valmennuksemme ovat täysin verkossa ja voit osallistua mistä ja milloin tahansa.

 saat sähköpostiisi Matin vinkit, tehtävät ja tsemppaukset. Ei kannata yrittää pärjätä ilman näitä. (Matti on maailman kokenein VAKAVA-kokeen valmentaja).

 saat VAKAVA-kokeen oppaan, josta opit 5 asiaa, jotka ratkaisevat VAKAVA-kokeesi lopputuloksen (digitaalinen opas, 5. painos, uudistettu vuodelle 2019).

 voit tehdä markkinoiden haastavimman harjoituskokeen, joka laittaa aivosi töihin superteholla (valmennuksen aikana).

 Saat lukusuunnitelman, joka varmistaa, että teet oikeita asioita oikeaan aikaan (valmennuksen aikana).

 pääset mukaan VAKAVA 2019 webinaariin 18.2. klo 18 yhdessä satojen muiden hakijoiden kanssa.

+ Paljon muuta! Kun liityt Heimoon nyt, saat välittömästi sähköpostiisi parasta sisältöä aivan ilmaiseksi.

Kuulet myös valmennuksistamme ja saat upean rahanarvoisen tarjouksen, kun VAKAVA 2019 valmennuksemme tulevat myyntiin 18.2. (alkaen 49€) – Heimo on ikuisesti ilmainen.

Kaikki on hyvin. Sinulla on suunnitelma. Olet joukoissamme.

⬇️ Liity tästä (et sitoudu mihinkään)

Se mitä teet nyt ratkaisee sen, mitä voit tehdä tulevaisuudessa

Liityt täysin maksuttomaan VAKAVA 2019 Heimon sähköpostilistalle. Heimon tarjoaa Suomen suurin, parhaiten arvioitu ja asiantuntevin VAKAVA-kokeen valmennus. Valmentajana toimii Matti Pekkarinen. Liittyminen ei velvoita sinua mihinkään. Saat ilmaista yhteisön tukea ja ilmaisia työkaluja VAKAVA-kokeen voittamiseen sekä tietoa valmennuksistamme ja tuotteistamme. Voit poistua listalta koska tahansa. Liittymällä listalle hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja käyttöehtomme. Emme ole hyypiöitä, emme luovuta tietojasi spämmääjille, arvostamme yksityisyyttäsi ja haluamme tukea hyviä asioita elämässäsi