Suomen suosituin soveltuvuuskokeiden valmennus (VAKAVA-kokeen jälkeiset soveltuvuuskokeet)

Vain 87€

Vaihda osamaksuun TÄSTÄ (vain 28€ /kk)

Ole oma paras itsesi soveltuvuuskokeissa! Osallistu valmennukseen mistä ja milloin tahansa.

"Uskon valmennuksen tukeneen prosessiani aivan mielettömän paljon, enkä usko, että olisin pystynyt samoihin tuloksiin soveltuvuukokeissa ilman tätä valmennusta."

Voiko verkossa valmentautua soveltuvuuskokeisiin?

Todellakin voi! Massiivinen nettivalmennus on monella tapaa tehokkaampi tapa valmistautua soveltuvuuskokeisiin kuin mikään muu tapa.

Saat paljon enemmän toistoja, saat paljon enemmän materiaalia omien vahvuuksiesi tueksi, tapaat paljon enemmän niitä ihmisiä, jotka tapaat myös soveltuvuuskokeissa, saat taatusti ammattimaisesti rakennetun asiantuntijan tuen.

Ja voit käyttää valmennusta missä ja milloin tahansa – vaikka aamusta iltaan. Tämä on kaikkien aikojen laajin valmennus soveltuvuuskokeisiin – saat uskomattoman määrän sisältöä, joka tukee sinua matkallasi!

Valmennuksemme toimii suoran kokemuksellisen oppimisen (live-sisältömme) lisäksi sosiaalisen oppimisen teorian periaatteiden mukaisesti (nauhoitettu sisältö): sinun ei tarvitse saada kaikkia kokemuksia itse, vaan voit oppia myös seuraamalla muiden toimintaa ja eläytymällä niihin.

Tämän on koettu olevan valmentautujien keskuudessa erittäin tehokas tapa oppia ja kasvaa!

on jo hankkinut valmennuksen!

"En olisi ollut näin itsevarma ilman valmennuksen apua."

Moikka! Matti tässä – soveltuvuuskokeiden valmentajasi. Olet todella tervetullut ainutlaatuiseen soveltuvuuskokeiden täysin verkossa tapahtuvaan valmennukseen.

Tämä valmennus on tarkoitettu kaikille, jotka hakevat opiskelemaan kasvatustieteelliselle alalle (luokanopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja / lastentarhanopettaja / erityisopettaja / käsityönopettaja / kotitalousopettaja / opinto-ohjaaja).

Täällä verkkovalmennus.comissa uskomme sinuun ja siihen, että voit menestyä ja muuttaa maailmaa. Emme siis sano, ettetkö voisi päästä sisään ilman valmennustammekin. Mutta sen sanomme, että yhdessä meillä on hauskempaa ja että valmennuksemme tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen kasvualustan oman parhaan itsesi esiin tuomiseen.

Tämä valmennus on matka omaan itseen ja omaan kasvattajuuteen. Näin olet valmiimpi mihin tahansa.

Tutki tältä sivulta mitä kaikkea valmennus voi sinulle tarjota (esimerkiksi tuhansia aitoja haastattelukysymyksiä omien pohdintojen tueksi).

Terveisin valmentajasi Matti Pekkarinen

fb-profiili-syksy-2016 Moi! Olen valmentajasi Matti. Vuonna 2016 pilotoin soveltuvuuskoevalmennuksen, joka on täysin verkossa ja johon kuka tahansa pystyisi osallistumaan. Siitä tuli jymymenestys. Tänä vuonna pääset mukaan mukaan turboahdettuun soveltuvuuskoevalmennukseen, joka on tarkoitettu kaikille ja jonka ainesosat ovat 100% ammattitaitoa ja 0% pönötystä.

"Kysymysten avulla sain hyvin valmistauduttua haastatteluun ja mikään ei tullut puskan takaa. Pysyin rentona ja rauhallisena koko haastattelun"

ILMAINEN WEBINAARI! Napsauta yllä olevaa kuvaa tai TÄTÄ linkkiä, niin voit katsoa ilmaiseksi soveltuvuuskokeiden valmennuksemme ensimmäisen tapaamisen, jossa Matti myös esittelee valmennuksemme sisällön.

"Valmennus oli korvaamaton! Ilman harjoittelukysymyksiä ja haastatteluvideoita olisin ollut haastattelussa aivan hukassa ja todennäköisesti jäätynyt täysin. Nyt olin osannut valmistautua haastaviinkin kysymyksiin!"

Lähteäkö mukaan vai ei?

Soveltuvuuskoevalmennus ei ole sinua varten, jos…

… odotat, että voin kertoa sinulle mitä sinun pitää sanoa soveltuvuuskokeissa ja mitä ei. Tai mitä sinun pitää tehdä ja mitä ei.

… haluat näytellä jotain muuta, kuin mitä olet ja jättää käyttämättä hyväksi oman ainutlaatuisuutesi.

… et ole valmis tekemään töitä itse ja itsesi kanssa.

Soveltuvuuskoevalmennus on sinua varten, jos…

… haluat löytää aidon sinun, parhaan sinun yhdessä parhaan vertaistuen ja asiantuntijan avun kanssa.

… haluat saada harjoitella aitoihin haastattelukysymyksiin vastaamista etukäteen.

… haluat harjoitella ryhmätilannetta etukäteen muiden valmentautujien kanssa.

… haluat peilata omia ajatuksiasi muiden hakijoiden ajatuksiin ja oppia lisää itsestäsi.

… haluat tutkia aikaisempia ryhmätilanteiden tehtävänantoja ja suunnitella omaa lähestymistapaasi näiden avulla.

… haluat pohtia ennakkotehtäviä yhdessä muiden kanssa ja saada muutenkin yhteisön tukea matkallasi.

… haluat saada tietoa valitsijoiden näkökulmasta.

… haluat oppia suhtautumaan soveltuvuuskokeeseen rennommin ja hallitsemaan stressiäsi, jotta saat parhaat puolesi esiin.

… haluat löytää vahvuuden omasta itsestäsi ja oppia perustelemaan sen aidoilla kokemuksillasi.

"Valmennus oli tosi hyvä ja antoi hyvän pohjan soveltuvuuskokeeseen. Jännitystä vähensi se, että sai hyviä neuvoja ja tukea muilta osallistuvilta. En ole ennen ollut soveltuvuuskokeessa, joten en tiennyt mitä siellä voidaan tehdä ja mitä kysyä. Valmennuksen avulla sain varmemman olon ja osasin valmistautua oikein."

– Maria Hietanen

Mitä valmennus sisältää?

Saat kaikki Soveltuvuuskoevalmennuksemme sisällöt käytettäväksesi soveltuvuuskokeeseesi asti (ihan loppuun asti). PÄÄOSIN KAIKKI VALMENNUKSEN SISÄLLÖT OVAT KATSOTTAVISSA TALLENTEENA TÄYSIN OMAN AIKATAULUSI MUKAAN. Kaikki materiaali julkaistaan toukokuun aikana, myös aikaisimpiin kokeisiin osallistuvat ehtivät hyötymään materiaaleista.

— Tänä vuonna on tarjolla jälleen mahtavaa live-vuorovaikutusta netissä, jossa sinulle on lisähyötyä olla mukana. Osa live-sisällöistä nauhoitetaan ja näet ne myös jälkikäteen – et missaa mitään muuta kuin varsinaisen läsnäolon, jos et pääse paikalle.

  Tässä valmennuksemme live-sisältöjen aikataulu. Harjoitukset toteutetaan Zoom-videoneuvotteluympäristössä (testaa toimivuus laitteillasi tästä). Jos osallistut harjoituksiin, joista tulee tallenne oppimisalueellemme, sinun täytyy antaa lupa tallenteen tekemiseen ja esittämiseen. Harjoituksiin osallistutaan videokuvan ja äänen avulla (tietokoneelta, puhelimelta tai tabletilta).

ma 20.5 klo 18.00 webinaari (tallenne saatavilla)
ke 22.5. klo 18.00 Ryhmätilanteen harjoitus (Matti, tallenne saatavilla)
to 23.5. klo 18.00 Ryhmätilanteen harjoitus (Kirsikka)
pe 24.5. klo 17:00 Ryhmätilanteen harjoitus (Kirsikka)
la 25.5. klo 11.00 Ryhmätilanteen harjoitus (Kirsikka)
ma 27.5. klo 18.00 Haastattelun harjoitus (Matti, tallenne saatavilla)
ti 28.5. klo 18.00 Haastattelun harjoitus (Kirsikka)
ke 29.5. klo 10.00 Haastattelun harjoitus (Kirsikka)
Pe 31.5. klo 17:00 Haastattelun harjoitus (Kirsikka)

"Edellisten vuosien kysymykset auttoivat miettimään omia vastauksia ja samoja kysymyksiä kysyttiin myös tänä vuonna."

"Valmennuksen ansiosta oli mahdollista valmistautua soveltuvuuskokeisiin monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti."

Saat kaiken tämän:

SUOSIKKI! Ryhmätilanteen ja haastattelun harjoittelu videoneuvottelu-yhteydellä muiden hakijoiden kanssa. Aitoja ryhmätilanteita ja haastatteluita simuloivia harjoituksia, joiden jälkeen järjestetään yhteinen kokoava palautekeskustelu valmentajan kanssa.

Tänä vuonna yhä useampi pääsee mukaan live-harjoituksiin, sillä lisäsimme niiden määrää. Voit osallistua vaikka kaikkiin harjoituksiin! (Ks. aikataulut yllä).

Tämä oli viime vuonna suurin uudistus soveltuvuuskoevalmennuksessamme koskaan ja aivan valtavan pidetty juttu. 

Yli 4000 aitoa haastattelukysymystä (satoja uusia!), jotka on kerätty kaikista kaupungeista kaikilta aloilta (edustettuna luokanopettajat, lastentarhanopettajat, erityisopettajat, opinto-ohjaajat, käsityönopettajat ja kotitalousopettajat). Poistimme jo laskuista täysin samat kysymykset. Jäljelle jäi toki vielä samankaltaisia kysymyksiä hieman eri vivahtein, mutta määrä ja vaihtelu ovat valtavia. Huomaa, että voit käyttää hyväksesi KAIKKIEN hakukohteiden kysymyksiä sen lisäksi, että löydät juuri omassa hakukohtessasi kysyttyjä kysymyksiä! Mukana muutamia aikamoisia pommeja, joita et taatusti ole tullut vielä ajatelleeksi.
SUOSIKKI! Harjoittele haastattelukysymyksiä uudella tavalla. Olemme intohimoisen kiinnostuneita siitä, että voisit käyttää kaikkia materiaalejamme tehokkaalla tavalla, joka tukee kasvuasi syvällisesti. Myös tänä vuonna voit harjoitella haastattelukysymyksiä myös videoiden ja kysymysarpojamme avulla. Hyvästit pelkälle listojen pläräämiselle – nyt pohdit kysymyksiä ja ilmaisuasi oikeasti aktiivisesti.

Haastattelutilanteiden simulaatioita. Nämä ovat super-arvokkaita! Olen haastatellut videolle luokanopettajan, lastentarhanopettajan ja erityisopettajan soveltuvuuskokeeseen valmistautuvia kokelaita. Tilanteista muodostui yllättävän jännittäviä. Näistä voit oppia järjettömän paljon! Monien mielestä näihin voi eläytyä niin, että tuntuisi kuin olisi itse haastateltavana.

— Saat vuoden 2018 ja 2019 harjoitusten nauhoitteet ja BONUKSENA vielä 7 simulaatiota vuodelta 2016 (todella tiukkoja ja jännityksen täyteisiä simulaatioita!) 

Jyväskylän kyselylomaketestiin (ennen nimeltään psykologinen testi) ei voi eikä kannata valmistautua, mutta meillä on tietoa tästä testistä, jotta et stressaisi sitä niin paljon.

Soveltuvuuskokeista selviytyneiden haastattelut. Survivoreiden vinkit ja näkökulmat. Elä tilanne todellakin jo etukäteen!

Kaikkien hakukohteiden ryhmätilanteiden tarkat kuvaukset usealta aikaisemmalta vuodelta (myös aikaisempien vuosien visuaaliset tehtävät yms.) Aikaisemmat kuvaukset myös kohteista, joissa ei paljasteta soveltuvuuskokeen tarkkaa sisältöä.

Ryhmätilanteiden harjoitusten ja simulaatioiden nauhoitteet vuodelta 2018 ja 2019. Aivan kertakaikkisen loistava tilaisuus saada sijaiskokemuksia monilta juuri sinun kaltaisiltasi (ja kuitenkin erilaisilta) kokelailta. Uusia näkökulmia ja ideoita! Vain video pyörimään, niin treenisi alkavat. Missä ja milloin tahansa!

Facebook Live tallenne: ”Haastattelu ja mitä ominaisuuksia hakijassa arvostetaan”.
Facebook Live tallenne: ”Ryhmätilanne ja mitä ominaisuuksia hakijassa arvostetaan”.

BONUS. Ainutlaatuinen videosarja urallaan paljon soveltuvuuskoearviointeja tehneen psykologi Liisa Uusitalo-Arolan kanssa. Aiheina ovat ”Soveltuvuuskokeet arvioijan näkökulmasta”, ”Jännitys ja kehollinen ilmaisu soveltuvuuskokeissa” ja ”Omien vahvuuksien ja haasteiden esiin tuominen ja opettajan työssä jaksaminen”.

Keskustelumahdollisuus kaikesta Facebook-ryhmässämme. Ennakkotehtävistä osaamisnäytteisiin… Ehkä jo tiedätkin kuinka aktiivisia ja tsemppaavia ryhmämme ovat. Tämän vuoden ryhmä on aivan ihana! Päivän haastattelukysymykset herättävät jatkuvasti keskustelua. Mutta ole nopea – ryhmän toiminta on intensiivisimmillään valmennuksen alussa!

Kasapäin edellisten vuosien kokelaiden tunnelmia ja vinkkejä soveltuvuuskokeista. Tämän valmennuksen jälkeen oikeasti tunnet sen kokeen, johon olet menossa!

Soveltuvuuskokeisiin valmentautujan linkkilista.
Soveltuvuuskokeisiin valmentautujan muistilista.

"Kiitos, että järjestätte matalan kynnyksen valmennusta! Tähän uskalsi ja pystyi myös perheellinen lähteä mukaan sekä ajankäytöllisesti että rahallisesti."

– Sonja Haverinen

"Kiitos mahtavasta valmennuksesta! Siitä oli erittäin suuri apu, varsinkin minunlaiselle jännittäjälle ja stressaajalle. Valmennus antoi paljon itsevarmuutta soveltuvuuskokeisiin, jossa sitä todellakin tarvitaan."

Kaikki mitä tarvitset!

Tässä valmennuksessa on todellakin kaikki mitä tarvitset menestyäksesi soveltuvuuskokeissa ja aloittaaksesi oman kasvattajuutesi tietoisen kehittämisen. Loppu riippuu sinusta. Valmennus vaatii aktiivista työtä juuri sinulta, sillä emme voi emmekä halua kertoa millainen sinun tulisi olla. Oletko valmis työhön yhdessä muiden kanssa? Voit käyttää valmennustamme niin vähän tai paljon kuin haluat. Voit käyttää sitä myös joko täysin itsenäisesti tai osallistumalla yhteisöömme. Sinä päätät. Sinun ei tarvitse stressata. Itse asiassa valmennuksen jälkeen olet rennompi. Tuletko mukaan?

"Tuntuu nyt siltä, että oon todellaki tehnyt kaikkeni mun unelmien suhteen ja nämä valmennukset ovat olleet suuri apu! ♥"

– Iida Volotin

Tietoja ostoksen tekemisestä

Sinun ei tarvitse ladata mitään. Kaikki valmennuksemme toimivat verkkoselaimella tietokoneilla, puhelimilla ja tabletilla. Pääset mukaan välittömästi. Ryhmätilanteiden ja haastatteluiden live-harjoituksiin osallistuminen vaatii ilmaisen ohjelmiston latauksen.

Saat sähköpostiisi salasanasi ja ohjeet Facebook-ryhmiimme liittymisestä. Liitämme sinut samalla VAKAVA-kokeen Heimon ja valmennustemme sähköpostilistalle. Voit poistua näistä halutessasi, mutta saat niiden kautta arvokasta tietoa.

Jos olet uusi asiakas, sinulle luodaan uusi käyttäjätili, jolla pääset kirjautumaan valmennuksiisi välittömästi. Vanhat asiakkaamme kirjautuvat sisään ennen ostoksia.

Tervetuloa ostoksille

Pian pääset mukaan valmennukseemme. Tässä annat tiedot käyttäjätiliäsi varten ja suoritat turvallisen verkkomaksun Checkout Finlandin tai Stripen kautta.

Kun painat "osta nyt", odota rauhassa. Kestää jonkin aikaa, kun järjestelmämme luo sinulle tilin ja käyttöoikeudet ja ohjaa maksusi Checkout.fi:n tai Stripen palvelimille.

Tervetuloa mukaan valmennukseen tai haalarimerkin ylpeiden omistajien joukkoon!