Suomen suosituin Soveltuvuuskokeiden valmennus: PÄÄSET MUKAAN HETI – osallistu mistä ja milloin tahansa.

Ole oma paras itsesi VAKAVA-kokeen jälkeisissä soveltuvuuskokeissa!

Kaikki kasvatustieteelliset alat, kaikki kaupungit. Paras aika ilmoittautua on juuri nyt!

VAIN 97€!

"Uskon valmennuksen tukeneen prosessiani aivan mielettömän paljon, enkä usko, että olisin pystynyt samoihin tuloksiin soveltuvuukokeissa ilman tätä valmennusta."

 

Voiko verkossa valmentautua soveltuvuuskokeisiin?

Todellakin voi! Massiivinen nettivalmennus on monella tapaa tehokkaampi tapa valmistautua soveltuvuuskokeisiin kuin mikään muu tapa.

Saat paljon enemmän toistoja, saat paljon enemmän materiaalia omien vahvuuksiesi tueksi, tapaat paljon enemmän niitä ihmisiä, jotka tapaat myös soveltuvuuskokeissa, saat taatusti ammattimaisesti rakennetun asiantuntijan tuen…

Ja voit käyttää valmennusta missä ja milloin tahansa – vaikka aamusta iltaan. Tämä on kaikkien aikojen laajin valmennus soveltuvuuskokeisiin – saat uskomattoman määrän sisältöä, joka tukee sinua matkallasi!

on jo mukana tässä valmennuksessa!

"En olisi ollut näin itsevarma ilman valmennuksen apua."

 

Lähteäkö mukaan vai ei?

Soveltuvuuskoevalmennus ei ole sinua varten, jos…

… odotat, että voin kertoa sinulle mitä sinun pitää sanoa ja mitä ei. Tai mitä sinun pitää tehdä ja mitä ei.

… haluat näytellä jotain muuta, kuin mitä olet ja jättää käyttämättä hyväksi oman ainutlaatuisuutesi.

… et ole valmis tekemään töitä itse ja itsesi kanssa.

"Tuntuu nyt siltä, että oon todellaki tehnyt kaikkeni mun unelmien suhteen ja nämä valmennukset ovat olleet suuri apu! ♥"

– Iida Volotin
Soveltuvuuskoevalmennus on sinua varten, jos…

… haluat löytää aidon sinun, parhaan sinun yhdessä parhaan vertaistuen ja asiantuntijan avun kanssa.

… haluat saada harjoitella aitoihin haastattelukysymyksiin vastaamista etukäteen.

… haluat harjoitella ryhmätilannetta etukäteen muiden valmentautujien kanssa.

… haluat peilata omia ajatuksiasi muiden hakijoiden ajatuksiin ja oppia lisää itsestäsi.

… haluat tutkia aikaisempia ryhmätilanteiden tehtävänantoja ja suunnitella omaa lähestymistapaasi näiden avulla.

… haluat pohtia ennakkotehtäviä yhdessä muiden kanssa, tutustua matemaattis-luonnontieteelliseen testiin tai visuaaliseen tehtävään ja saada muutenkin yhteisön tukea matkallasi.

… haluat saada tietoa valitsijoiden näkökulmasta.

… haluat oppia suhtautumaan soveltuvuuskokeeseen rennommin ja hallitsemaan stressiäsi, jotta saat parhaat puolesi esiin.

… haluat löytää vahvuuden omasta itsestäsi ja oppia perustelemaan sen aidoilla kokemuksillasi.

Valmennus oli tosi hyvä ja antoi hyvän pohjan soveltuvuuskokeeseen. Jännitystä vähensi se, että sai hyviä neuvoja ja tukea muilta osallistuvilta. En ole ennen ollut soveltuvuuskokeessa, joten en tiennyt mitä siellä voidaan tehdä ja mitä kysyä. Valmennuksen avulla sain varmemman olon ja osasin valmistautua oikein.

– Maria Hietanen
fb-profiili-syksy-2016 Moi! Olen valmentajasi Matti. Vuonna 2016 pilotoin soveltuvuuskoevalmennuksen, joka on täysin verkossa ja johon kuka tahansa pystyisi osallistumaan. Siitä tuli jymymenestys. Tänä vuonna pääset mukaan mukaan turboahdettuun soveltuvuuskoevalmennukseen, joka on tarkoitettu kaikille ja jonka ainesosat ovat 100% ammattitaitoa ja 0% pönötystä.

Mitä valmennus sisältää?

Saat kaikki Soveltuvuuskoevalmennuksemme sisällöt käytettäväksesi soveltuvuuskokeeseesi asti (ihan loppuun asti). KAIKKI VALMENNUKSEN SISÄLLÖT OVAT KATSOTTAVISSA TALLENTEENA TÄYSIN OMAN AIKATAULUSI MUKAAN.

"Edellisten vuosien kysymykset auttoivat miettimään omia vastauksia ja samoja kysymyksiä kysyttiin myös tänä vuonna."

 

 

"Valmennuksen ansiosta oli mahdollista valmistautua soveltuvuuskokeisiin monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti."

 

Saat kaiken tämän:

UUTTA! Ryhmätilanteen ja haastattelun harjoittelu videoneuvottelu-yhteydellä muiden hakijoiden kanssa. Järjestämme ensimmäistä kertaa kaikille valmentautujille tarkoitettuja aitoja ryhmätilanteita simuloivia harjoituksia, joiden jälkeen järjestetään yhteinen kokoava palautekeskustelu valmentajan kanssa. Myös haastatteluita harjoitellaan tällä tavoin!

Nämä harjoitukset pidettiin edellisillä viikoilla. Voit katsoa heti nauhoitteen jokaisesta sessiosta. Opit valtavasti analysoimalla muiden kokelaiden reaktioita ja vastauksia. Tämä on suurin uudistus soveltuvuuskoevalmennuksessamme koskaan ja tuo kaikille 1000 kuutiometriä lisäarvoa.

Yli 3500 aitoa haastattelukysymystä (yli 1500 uutta), jotka on kerätty kaikista kaupungeista kaikilta aloilta (edustettuna luokanopettajat, lastentarhanopettajat, erityisopettajat, opinto-ohjaajat, käsityönopettajat ja kotitalousopettajat). Huomaa, että voit käyttää hyväksesi KAIKKIEN hakukohteiden kysymyksiä sen lisäksi, että löydät juuri omassa hakukohtessasi kysyttyjä kysymyksiä! Mukana muutamia aikamoisia pommeja, joita et taatusti ole tullut vielä ajatelleeksi.

Kaikkien hakukohteiden aikaisempien ryhmätilanteiden tarkat kuvaukset (myös visuaaliset tehtävät yms.) Useimmista hakukohteista useiden vuosien ajalta! Aikaisemmat kuvaukset myös kohteista, joissa ei paljasteta soveltuvuuskokeen tarkkaa sisältöä.

UUTTA! Harjoittele haastattelukysymyksiä täysin uudella tavalla. Olemme intohimoisen kiinnostuneita siitä, että voisit käyttää kaikkia materiaalejamme tehokkaalla tavalla, joka tukee kasvuasi syvällisesti. Tänä vuonna voit harjoitella haastattelukysymyksiä myös videoiden ja kysymysarpojamme avulla. Hyvästit listojen pläräämiselle – nyt pohdit kysymyksiä ja ilmaisuasi oikeasti aktiivisesti.

Haastattelutilanteiden simulaatioita. Nämä ovat super-arvokkaita! Olen haastatellut videolle neljää luokanopettajan, neljää lastentarhanopettajan ja yhtä erityisopettajan soveltuvuuskokeeseen valmistautuvaa kokelasta. Tilanteista muodostui yllättävän jännittäviä. Näistä voit oppia järjettömän paljon!

— Tänä vuonna mukana myös monia uusia haastattelusimulaatioita.

Facebook Live tallenne: ”Haastattelu ja mitä ominaisuuksia hakijassa arvostetaan”.
Facebook Live tallenne: ”Ryhmätilanne ja mitä ominaisuuksia hakijassa arvostetaan”.

Ainutlaatuinen videosarja urallaan paljon soveltuvuuskoearviointeja tehneen psykologi Liisa Uusitalo-Arolan kanssa. Aiheina ovat ”Soveltuvuuskokeet arvioijan näkökulmasta”, ”Jännitys ja kehollinen ilmaisu soveltuvuuskokeissa” ja ”Omien vahvuuksien ja haasteiden esiin tuominen ja opettajan työssä jaksaminen”.

Soveltuvuuskokeista selviytyneiden haastattelut. Survivoreiden vinkit ja näkökulmat. Elä tilanne todellakin jo etukäteen!

Matti x2 Facebook Live tallenne. Tämä on video, jonka teimme terassillani matemaatikkoystäväni Matin kanssa (käsittelemme Turun matemaattis-luonnontieteellistä testiä). Rennoin tapa oppia matematiikkaa! Yksi pidetyimmistä videoista turkulaisille (tai tuleville turkulaisille).

Keskustelumahdollisuus kaikesta Facebook-ryhmässämme. Ennakkotehtävistä osaamisnäytteisiin… Ehkä jo tiedätkin kuinka aktiivisia ja tsemppaavia ryhmämme ovat. Tämän vuoden ryhmä on aivan ihana! Päivän haastattelukysymykset herättävät jatkuvasti keskustelua. Mutta ole nopea – ryhmän toiminta on intensiivisimmillään valmennuksen alussa!

Jyväskylän kyselylomaketestiin (ennen nimeltään psykologinen testi) ei voi eikä kannata valmistautua, mutta meillä on tietoa tästä testistä, jotta et stressaisi sitä niin paljon.

Soveltuvuuskokeisiin valmentautujan linkkilista.
Soveltuvuuskokeisiin valmentautujan muistilista.
Kasapäin edellisten vuosien kokelaiden tunnelmia ja vinkkejä soveltuvuuskokeista.

"Kiitos, että järjestätte matalan kynnyksen valmennusta! Tähän uskalsi ja pystyi myös perheellinen lähteä mukaan sekä ajankäytöllisesti että rahallisesti."

– Sonja Haverinen

"Kiitos mahtavasta valmennuksesta! Siitä oli erittäin suuri apu, varsinkin minunlaiselle jännittäjälle ja stressaajalle. Valmennus antoi paljon itsevarmuutta soveltuvuuskokeisiin, jossa sitä todellakin tarvitaan."

 

Tästä se alkaa!

Sinun ei tarvitse ladata mitään. Kaikki valmennuksemme toimivat verkkoselaimella tietokoneilla, puhelimilla ja tableteilla.

Mitä tapahtuu oston jälkeen?

Jos olet uusi asiakas, sinulle luodaan käyttäjätili, jolla pääset kirjautumaan valmennuksiisi välittömästi.

Saat sähköpostiisi salasanasi ja ohjeet Facebook-ryhmiimme liittymisestä.

Liitämme sinut samalla VAKAVA-kokeen Heimon ja valmennustemme sähköpostilistalle. Voit poistua näistä halutessasi.

Päivitä sivu, jos tilauksessasi näkyy ylimääräisiä tuotteita

Tervetuloa parhaaseen porukkaan ja parhaiden työvälineiden äärelle!

Jos haluat maksaa valmennuksesi mieluummin osissa (1€ nyt ja myöhemmin 4 x 27€ = 109€), klikkaa tästä.

Virhe: Sorry this product is not currently available to be purchased.

Kun painat "osta nyt", odota rauhassa. Kestää noin 30 sekuntia, kun järjestelmämme luo sinulle tilin ja käyttöoikeudet ja ohjaa maksusi Checkout.fi:n tai Stripen palvelimille.

Tervetuloa mukaan valmennukseen!

"Kysymysten avulla sain hyvin valmistauduttua haastatteluun ja mikään ei tullut puskan takaa. Pysyin rentona ja rauhallisena koko haastattelun"

 

"Valmennus oli korvaamaton! Ilman harjoittelukysymyksiä ja haastatteluvideoita olisin ollut haastattelussa aivan hukassa ja todennäköisesti jäätynyt täysin. Nyt olin osannut valmistautua haastaviinkin kysymyksiin!"

 

Tykkää Facebook-sivustamme: