Tutustu tiimiimme

Mikään suuri asia ei koskaan tapahdu ilman työtään rakastavia, omistautuneita ja huipputaitavia ihmisiä. Tässä näet muutamia sellaisia. Tämä porukka tekee kaikkensa, jotta sinä voisit onnistua VAKAVA-kokeessa.

Ilmaiseksi. Ei sitoumuksia. Suomen suurin valmennusyhteisö. 

VAKAVA 2019 tiimi

Matti Pekkarinen

Matti Pekkarinen

Valmentaja

”Koulutus on voimakkain ase”

Matti on verkkovalmennus.comin perustaja ja VAKAVA-kokeen valmentajamme. Koulutukseltaan Matti on kasvatustieteen, psykologian, filosofian ja soveltavan tilastotieteen opettaja. Opetuksessaan hän yhdistää näiden alojen osaamistaan ainutlaatuisella tavalla. Matti valmistui filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopiston psykologian laitokselta. Matti on yksi Suomen johtavista verkkopedagogiikan osaajista ja maailman kokenein VAKAVA-kokeen valmentaja. Valmennuksissamme joudut Matin käsittelyyn.

Kirsikka Nurminen

Kirsikka Nurminen

Asiakaspalvelija ja innostaja

”Ole itse se muutos, jota etsit”

Kirsikka on asiakaspalveluvastaavamme, yhteisömanagerimme ja someninjamme. Kirsikka on erittäin kokenut asiakaspalvelija, jonka intohimona on ratkaista ihmisten pulmia ja auttaa heitä eteenpäin. Kirsikka opiskelee tällä hetkellä luokanopettajaksi Helsingin yliopistossa. Asiakaspalvelussamme ja sosiaalisessa mediassa saat tsemppiä ja vastauksia Kirsikalta. Kirsikka hoitaa hellällä otteella myös valmennustemme Facebook-ryhmiä silloin, kun Matti valmistelee opetusvideoita ja harjoituskokeita.

Sanna Pekkarinen

Sanna Pekkarinen

Nainen kaiken takana

”Mitä enemmän opit, sitä enemmän näet”

Sanna on verkkovalmennus.comin toinen perustaja. Sanna vastaa verkkosivustomme päivittämisestä, asiakasanalyysistä ja VAKAVA-tiimin johtamisesta. Yhdessä Matin kanssa Sanna juonii strategioita, joiden avulla voimme auttaa yhä useampia menestymään VAKAVA-kokeessa ja voimaan hyvin matkalla. Koulutukseltaan Sanna on lastentarhanopettaja ja hänen sydämensä palaa erityisesti varhaiskasvatukselle. Sanna valmistui varhaiskasvatustieteen kandidaatiksi Jyväskylän yliopistosta.

Matin VAKAVA-statistiikat

E

3,3 miljoonaa vastausta Matin tekemiin harjoituskysymyksiin

E

10+ vuoden kokemus pääsykoevalmentamisesta

E

0% pönötystä

E

Noin 1/2 vuonna 2017 opintonsa aloittaneista kasvatustieteiden opiskelijoista on Matin valmentamia

E

5000+ valmentautujaa on saanut apua Matilta + saman verran lisää on ollut Matin ilmaisen avun piirissä

E

1000+ valmennustunnin kokemus VAKAVA-valmentamisesta + tuplasti lisää VAKAVA-valmennusten kehittämisestä

Lue tästä mitä valmentautujamme ovat mieltä valmennuksistamme

Ilmaiseksi. Ei sitoumuksia. Suomen suurin valmennusyhteisö. 

Teot sanojen takana

Olet nähnyt lukuisia esittelyitä, olet ehkä piipahtanut lukuisten valmennusten sivuilla. Miten tuosta kaikesta läpinästä saa tolkun? Mitä on hienojen sanojen ja lupausten takana? Keneen voi luottaa? Ketä nämä ihmiset oikeasti ovat?

Verkkovalmennus.com ei ole tavallinen valmennus. Voisimme puhua vaikka kuinka paljon asiantuntemuksestamme ja 0% pönötystä asenteestamme, mutta mieluummin näytämme ne sinulle. Sitä varten meillä on ilmainen VAKAVA-kokeen Heimo, johon voit liittyä tästä.

Ja mielelläni annan valmentautujien itse kertoa, millaista valmennuksissamme on ja millaiset ihmiset sitä tekevät. Saamiamme palautteita ja asiakkaidemme kokemuksia voit lukea tästä. Toivon, että niistä välittyy erityisesti se, että tämä tiimi välittää työstä, jota se tekee ja niistä ihmisistä, joita varten sitä tehdään.

Jos haluat tietää tarkemmin miten verkkovalmennus.com on syntynyt, voit lukea myös tarinani.

Kaikesta toivon, että huomaat olevasi tekemisissä jonkin täysin erilaisen kokonaisuuden kanssa. Teemme tätä kaikki sydän avoinna ja liekeissä, jotta voisit saada toivon ja mahdollisuuden.

Terveisin valmentajasi Matti Pekkarinen

Mitä vielä odotat?

Suomen suosituin soveltuvuuskokeiden valmennus

Liity ja katso webinaari