VAKAVA 2019 All Inclusive

Kaikki peliin! Markkinoiden totaalisin valmennuspaketti.

Vain 225 euroa

Valmennus Sisältää

VAKAVA 2019 Harjoituskokeet

Harjoituskokeemme laittavat sinut todelliseen testiin, avaavat silmäsi ja pysäyttävät unohtamisesi.

Nämä ovat markkinoiden laadukkaimmat harjoituskokeet. Et saa tällaista mistään muualta.

Mitä saat?

140 monivalintakysymystä Samalta viivalta 13 -aineistosta julkaistuna sopivan mittaisissa osissa pitkin valmentautumistasi. Saat jatkuvia haasteita parhaiden tehtävien äärellä.

Monivalintakysymykset sisältävät runsaasti soveltavia ja erittäin vaikeita tehtäviä (kuten VAKAVA-kokeessakin).

Saat koesuorituksistasi välittömän ja täysin VAKAVA-kokeen pisteytysjärjestelmän mukaisen palautteen. Voit seurata edistymistäsi harjoituskoejärjestelmässämme.

Harjoittelet vastaustekniikoita ja -strategioita käytännössä. Opit kokemuksen kautta milloin kannattaa vastata ja milloin ei.

Pääsy Tsemppiryhmäämme Facebookissa.

VAKAVA 2019 Opetus

Kokonaisvaltainen ja innostava opetus, johon voit luottaa. Muiden valmennusyritysten opettajat käyttävät opetustamme tietojensa varmistamiseen. Käsittelemme koko Samalta viivalta 13 -aineiston.

Ymmärrät syvemmin ja nopeammin. Valmistaudut parhaimmalla mahdollisella tavalla VAKAVA-kokeen soveltaviin tehtäviin. Löydät yhteydet ja tulkintatavat, jotka muuten jäisivät huomaamatta.

Mitä saat?

Koko aineisto opetettuna videolla. Videomme käsittelevät koko Samalta viivalta 13 -aineiston tärkeimmät kohdat ja selventävät sen hankalimmat asiat konkreettisten esimerkkien ja analyysien avulla.

Videoiden ääniraidat. Voit striimata erikseen videoidemme ääniraidat, jotta voit käyttää opetustamme missä tahansa tilanteessa (vaikka lenkillä tai tiskatessa).

Pääsy lukupiireihimme. Upea mahdollisuus yhteisölliseen oppimiseen muiden hakijoiden kanssa videoyhteyden avulla. Yksi parhaimmista tavoista pysyä muiden mukana ja saada perspektiiviä.

Pääsy Tsemppiryhmäämme ja Opetusryhmäämme Facebookissa. Aktiivisessa opetusryhmässämme voit keskustella satojen muiden hakijoiden kanssa ja saat vastauksia kysymyksiisi usein välittömästi.

VAKAVA 2019 Strategiavalmennus™

Strategiavalmennuksemme avulla puserrat kaikki mahdolliset pisteet VAKAVA-kokeesta tehokkaiden vastaus- ja oppimistekniikoiden avulla.

Strategiavalmennuksessa oppimistasi asioista on sinulle hyötyä pitkälle VAKAVA-kokeen jälkeenkin. Kyseessä on videovalmennus, johon kuuluu tehtäviä.

Emme käsittele Samalta viivalta 13 aineistoa (se kuuluu opetukseemme), vaan Strategiavalmennuksessamme saat kaikki mahdolliset taustataidot tehokkaaseen valmistautumiseen ja kokeen päihittämiseen.

Mitä saat?

VAKAVA-kokeen vastausstrategiat, joiden avulla voit maksimoida oman pistemääräsi VAKAVA-kokeessa. Kyse on älykkäästä riskinhallinnasta, sen tietämisestä milloin vastata ja milloin ei.

VAKAVA-kokeen ajanhallinta. Jopa 68,3% kokelaista kokee ajan loppuvan kesken. Ajanhallinnan tekniikoiden opettelu voi olla suurin yksittäinen tekijä, joka vaikuttaa läpipääsemiseesi.

VAKAVA-kokeen tehokas hahmottaminen. Puramme atomeiksi viime vuoden kokeen hankalimmat kohdat ja opimme selviämään kaikesta nopeasti, tehokkaasti ja varmasti.

Tutkitusti toimivat ymmärtämisen ja muistamisen tekniikat sekä Samalta viivalta 13 -kirjan että kokeessa jaettavan materiaalin opiskeluun. Saat parhaita vinkkejä Mestarioppija®-menetelmän kehittäjältä.

Kokeessa jaettavan materiaalin harjoituskoe. Voit kokea etukäteen millaista on yrittää saada selkoa materiaalista, jota et ole ennen nähnyt. Harjoittelet oikeiden vastausten löytämistä kiireessä.

Pääsy Tsemppiryhmäämme ja Strategiavalmennuksen ryhmään Facebookissa. Strategiavalmennuksen ryhmässä aloitat valmistautumisesi VAKAVA-kokeeseen jo ennen aineiston julkaisua.

BONUKSET ????

Bileet! ???? Kun teet ostoksesi nyt, saat mukaan kaupan päälle vielä nämä arvokkaat lisät. {Nämä bonukset voivat muuttua koska tahansa — toimi pian!}

⬇️ ⬇️ ⬇️

Bonuksena (arvo yhteensä jopa 97€)

Oppimisen myytit-videosarja. Vältä nämä harhaluulot oppimisesta ja korvaa ne oikeilla oppimisen periaatteilla, joiden avulla teet VAKAVA-kokeeseen opiskelustasi oikeasti tehokasta.

Strateginen oppiminen. Strategisen oppimisen ajattelutapa muuttaa suhtautumisesi oppimiseen niin, että et ainoastaan tee asioita, vaan teet tuloksia. Ja nautit tekemisestä.

Tilastotiede, numerot ja taulukot. Tilastotieteellisen päättelyn perusteiden opetusvideo. Opit tilastotiedettä helposti ymmärrettävästi ja laajemmin kuin, kuin Samalta viivalta 13 aineiston Opetuksessa on ajallisesti mahdollista. Taustatiedot kuntoon!

Päättely ja hahmottaminen VAKAVA-kokeessa. Opit hahmottamaan ja tulkitsemaan tehtäviä, taulukoita ja kuvioita nopeammin ja varmemmin aikaisempien vuosien VAKAVA-kokeiden analyysien avulla.

Henkinen valmentautuminen. Video, joka auttaa sinua jaksamaan ja motivoitumaan yhä uudelleen. Opit myös hoitamaan paniikkia VAKAVA-kokeessa ja vastustamaan pahimpia VAKAVA-kokeen houkutuksia.

-50% alennuskuponki Mestarioppija®-valmennukseen. Kun seuraavan kerran otamme uusia opiskelijoita Mestarioppija®-valmennukseemme, pääset mukaan todella edullisesti. Valmennuksen avulla pärjäät tulevissa opinnoissasi.

Voit hankkia kaiken tämän suoraan tämän sivun alalaidasta ja olet mukana valmennuksessamme 2 minuutin kuluttua! Voit käyttää valmennustasi missä ja milloin tahansa.

All Inclusive-paketin arvo on yhteensä 322 euroa. Maksat siitä vain 225 euroa. Säästät 97 euroa.

All Inclusive paketti sisältää kaikki valmennuksemme Tehopäivää, soveltuvuuskoevalmennusta ja mahdollista harjoituskokeiden lisäosaa lukuunottamatta. Tämä on kaikkein laajin paketti, jonka voit hankkia VAKAVA-kokeessa menestymisen tueksi!

Vaihtoehtoja

Klikkaa tästä, jos haluat jakaa maksun neljään erään, jolloin maksat All Inclusive -paketista 64 euroa kuussa (kokonaishinnaksi muodostuu 256 euroa) Rullaamalla alaspäin voit maksaa All Inclusive -paketin 225 euron kertamaksulla.

Klikkaa tästä, jos haluat nähdä kaikki VAKAVA-valmennuksemme ja vertailla pakettejamme.

Tietoja ostoksen tekemisestä

Sinun ei tarvitse ladata mitään. Kaikki valmennuksemme toimivat verkkoselaimella tietokoneilla, puhelimilla ja tabletilla. Pääset mukaan välittömästi. Ryhmätilanteiden ja haastatteluiden live-harjoituksiin osallistuminen vaatii ilmaisen ohjelmiston latauksen.

Saat sähköpostiisi salasanasi ja ohjeet Facebook-ryhmiimme liittymisestä. Liitämme sinut samalla VAKAVA-kokeen Heimon ja valmennustemme sähköpostilistalle. Voit poistua näistä halutessasi, mutta saat niiden kautta arvokasta tietoa.

Jos olet uusi asiakas, sinulle luodaan uusi käyttäjätili, jolla pääset kirjautumaan valmennuksiisi välittömästi. Vanhat asiakkaamme kirjautuvat sisään ennen ostoksia.

Tervetuloa ostoksille

Pian pääset mukaan valmennukseemme. Tässä annat tiedot käyttäjätiliäsi varten ja suoritat turvallisen verkkomaksun Checkout Finlandin tai Stripen kautta.