VAKAVA 2019 Valmennukset

Voit muuttaa VAKAVA-kokeesi helpommaksi.

Muistat enemmän, opit syvemmin, säilytät intosi, oikeasti ymmärrät taulukot ja käsitteet…

… ja tutustut tuleviin opiskelukavereihisi jo etukäteen.

Voit tehdä tämän Suomen kokeneimman valmentajan opastuksella kaikkein innostuneimmassa yhteisössä alkaen 16€ kuussa! Omalta kotisohvaltasi — vaikka aamuteen seurassa ????.

Valmentajana Matti Pekkarinen

"Kokemuksena yksi elämän parhaista. Tuhansien arvoinen valmennus melkein ilmaiseksi."

– Kaisa-Leena Koskenkorva

Pysäytä unohtaminen

Tiesitkö, että paras tapa oppia ei ole lukea lisää, vaan pysäyttää jo opitun unohtaminen? Harjoituskokeemme tekevät juuri tämän. Tämä on kokonaisvaltainen oppimistasi tukeva systeemi, jota et saa mistään muualta. Harjoituskokeet ovat sinulle piristysruiske ja todellista oivaltamista vaativa matkakumppani.

Pysäytä unohtaminen

Tiesitkö, että paras tapa oppia ei ole lukea lisää, vaan pysäyttää jo opitun unohtaminen? Harjoituskokeemme tekevät juuri tämän. Tämä on kokonaisvaltainen oppimistasi tukeva systeemi, jota et saa mistään muualta. Harjoituskokeet ovat sinulle piristysruiske ja todellista oivaltamista vaativa matkakumppani.

Ymmärrä syvemmin ja etene nopeammin

Mikään ei avaa elämän ovia tehokkaammin kuin taitava apu juuri oikealla hetkellä. Opetuksessamme huomaat yhteydet, ymmärrät menetelmät ja termit ja vältät väärät tulkinnat. Taulukot – anyone? Rakastamme niitä. Muiden valmennusten opettajat tulevat kursseillemme varmistamaan tietonsa.

Tee oikeat asiat oikeaan aikaan

Jos pitäisi kaataa suuri puu tai kokonainen metsä, kannattaa ensin teroittaa kirves. Srategiavalmennuksessamme kerron sinulle älykkäimmän tavan vastata VAKAVA-kokeessa, jonka avulla teet todennäköisemmin oikeita valintoja ja keräät enemmän pisteitä. Saat myös tehokkaimmiksi todistetut oppimistekniikat ja tukea jaksamiseen.

Tee oikeat asiat oikeaan aikaan

Jos pitäisi kaataa suuri puu tai kokonainen metsä, kannattaa ensin teroittaa kirves. Strategiavalmennuksessamme kerron sinulle älykkäimmän tavan vastata VAKAVA-kokeessa, jonka avulla teet todennäköisemmin oikeita valintoja ja keräät enemmän pisteitä. Saat myös tehokkaimmiksi todistetut oppimistekniikat ja tukea jaksamiseen.

Verkkokurssi, joka kääntää tarinasi suunnan

Muutamien vuosien päästä kerrot satojen vanhojen valmentautujiemme alumniryhmässä, kuinka upeaa on opiskella kasvatustieteelliseen ammattiin, jolla on oikeasti merkitystä. Mekin odotamme tätä hetkeä.

Valmennukseemme on osallistunut yli 5000 upeaa valmentautujaa. Puolet kaikista kasvatustieteiden opiskelut aloittavista tulee valmennuksestamme.

Vie hiiri palautteen päälle ja selaa napsauttamalla nuolia

Selaa pyyhkäisemällä

”En ikinä olisi rakastanut aineistoa näin palavasti, en oppinut aineistoa yhtä syvällisesti ja uskonut omaan tekemiseeni, jos en tätä valmennusta olisi ottanut. Matka oli ihan mieletön ja ennen kaikkea nautin siitä todella paljon.”

– Mari

”Koetta tehdessä tuntui, että olin jo törmännyt haastavampiinkin kysymyksiin, joten paniikkia ei tullut”

”Ihan huikeeta! Se tunne, että ymmärtää on niin hieno ja siitä saa voimaa lukea eteenpäin eikä heti luovuta.”

"Sanat eivät riitä kuvaamaan tätä helpotuksen tunnetta. Kiitos mahtavasta opetusvideosta!"

Arvioitu 5.0 /5

213 Facebook-arvostelua

2€

Pääsiäismunatarjous!

Pääset mukaan Suomen parhaimpaan ja suosituimpaan valmennukseen vain pääsiäismunan hinnalla. Maksat nyt VAIN 2€. Osamaksun kokonaishinta säilyy samana ilman mitään lisäkustannuksia. Saat vielä yhden kuukauden enemmän maksuaikaakin ????.

2€

Pääsiäismunatarjous!

Pääset mukaan Suomen parhaimpaan ja suosituimpaan valmennukseen vain pääsiäismunan hinnalla. Maksat nyt VAIN 2€. Osamaksun kokonaishinta säilyy samana ilman mitään lisäkustannuksia. Saat vielä yhden kuukauden enemmän maksuaikaakin ????.

"Parhaiten käytetyt 150€ ehkä koskaan :)"

– Elli-Noora Karppinen

Mikä tekee verkkovalmennus.comin valmennuksesta erilaisen?

Kun on kyse VAKAVA-kokeen valmentautumisesta, monet valmentautujat eivät saa aivan kaikkea irti omasta tekemisestään. Useat jäävät 0,4 pisteen päähän unelmastaan. Valmennuksemme perustuu sen ymmärtämiseen, että unelma vaatii kaiken mahdollisen antamista.

Myös me olemme valmiina antamaan kaikkemme. Olemme kehitelleet ainutlaatuisia menetelmiämme tuhansien tuntien ajan. Kaikki on räätälöity vain siihen, että sinä jaksat. Ja ymmärrät. Ja muistat…

Lue lisää

…siksi uskallamme sanoa, että tämä on maailman paras valmennus. Se perustuu super-innokkaalle yhteisölle, täydelliselle omistautumiselle, data-analyysille ja tieteelliselle tutkimukselle.

Monet muut tekevät valmennuksia, koska se on heille bisnestä, harjoittelua tulevaa opettajuutta varten tai osa-aikatyötä jonkun tärkeämmän ohella. Me teemme VAKAVA-kokeen valmennusta, koska se on ammattimme, elämäntapamme ja intohimomme.

Valmentajamme Matti on valmentanut VAKAVA-kokeeseen yli 5000 upeaa kokelasta, kymmenen vuoden aikana. Enemmän kuin kukaan toinen. Samalla olemme jatkuvasti tutkineet VAKAVA-koetta ja valmentautujien matkaa. Tiedämme millaista tämä on ja elämme sitä todeksi kanssasi hetki hetkeltä.

Verkkovalmennus.com on alkuperäinen tasa-arvon ajatukseen perustuva pääsykoevalmennus. Keksimme modernit, edulliset ja täysin internetissä tapahtuvat valmennukset vuonna 2014. Siitä lähtien olemme olleet Suomen suurin ja samalla aidoin ja lämpimin valmennus.

Valmennuksemme sydän on upea valmennusryhmämme, jonka sydän sykkii kasvatustieteille, oman itsensä ylittämiselle ja VAKAVA-kokeen totaaliselle dominoinnille. Monet valmentautujat muistavat huippumeininkimme vielä vuosia valmennuksemme jälkeen.

Pyrimme kaikessa siihen, että valmennukseemme kuuluminen on sinulle ainutlaatuinen ja voimaa antava kokemus.

 

"Yllätyin miten upean ja henkilökohtaiselta tuntuneen kokonaisuuden voikaan saada aikaan netissä. Ennakkoluulojani murtava kokemus"

– Tiina Tauriainen

Miten Harjoituskokeet auttavat minua?

Nämä eivät ole mitä tahansa harjoituskokeita. Tieteellisen muistitutkimuksen, tuhansien käyttäjien ja miljoonien vastausten avulla kehitetyt harjoitukset avaavat silmäsi ja keskeyttävät unohtamisesi. 100% tehoa. Ajoittain VAKAVA-koettakin haastavammat monivalinnat ovat valmennus sinänsä ja tukevat sinua alusta loppuun saakka.

Pysäytät unohtamisesi. Oikeaa oivaltamista ja tarkkaa muistamista vaativa harjoitus on yksi parhaista keinoista oppia.

Seuraat edistymistäsi. Näet koko harjoitushistoriasi ja voit verrata suoritustasi satoihin muihin. Tiedät, mitä sinun tulee opiskella ja onko sinulla esimerkiksi pulmia ajanhallinnassa.

Näet aineiston uudessa valossa. Innostut lukemaan aineistoa yhä uudelleen ja sinulle kirkastuu, kuinka tarkasti ja syvästi se on hallittava.

Saat välitöntä palautetta. Täysin VAKAVA:n pisteytysjärjestelmän mukaisessa palautteessa näet heti pisteesi ja muuta hyödyllistä tilastotietoa. Markkinoiden ainoa – älä tyydy muuhun!

Harjoittelet vastaustekniikoita. Opit kokemuksen kautta, miten miinuspisteet toimivat ja milloin kannattaa vastata ja milloin ei.

Saat herätyksen.  On parasta herätä ennen VAKAVA-koetta. Ja useaan otteesen. Harjoituskokeiden tekemisen jälkeen tiedät, että nyt on käytävä työhön.

"Ekaa kertaa ikinä en panikoinut tilasto-tehtävissä."

 Harjoituskokeemme voit tehdä tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Harjoitukset julkaistaan osissa lukusuunnitelmamme mukaisesti ja saat ensimmäisen jo hyvin nopeasti VAKAVA-aineiston julkaisun jälkeen. Saat aina heti automaattisen palautteen suorituksestasi ja voit tehdä kokeita niin monta kertaa kuin haluat.

Ketkä osallistuvat valmennukseen?

Kaikki. Valmennukseemme osallistuvat lukiolaiset, insinöörit, tohtori-opiskelijat, tilitoimiston väki, ammattikoululaiset, koti-äidit, uranvaihtajat, suunnan etsijät, unelmoijat ja erityisesti Laurat (ennätysvuonna 2017 VAKAVA-valmennuksessamme oli samaan aikaan 48 Lauraa). + Välitämme oikeasti siitä, mitä heille tapahtuu.

valmentautujaa vuonna 2018

"…Suomen paras… Uppoaa nuorisoon ja vanhoihin täteihin."

– Oona

Miten Opetus auttaa minua?

Ajattelitko, että verkossa oppiminen ei ole niin tehokasta kuin luokkahuoneessa? Ehkä voit ajatella tätä uudestaan. Valmentautujamme arvioivat valmennuksemme paremmaksi kuin 600€:n perinteiset valmennukset. Katso videot vaikka kuudelta aamulla – hyppää juuri siihen kohtaan, josta tarvitset tietoa ja katso vaikka kaksinkertaisella nopeudella. Upeita valmentajan esimerkkejä ja analyysejä ja ihanan yhteisömme tuki!

Ymmärrät taulukot ja vaikeat käsitteet. Kaikki vaikeat asiat selkokielelle käännettynä. Varmistat, että ymmärrät miten tekstiä ja kuvioita tulkitaan oikein. Valmentajamme on kasvatustieteiden lisäksi psykologian, filosofian ja tilastotieteen opetuksen asiantuntija.

Opiskelusi muuttuu hauskemmaksi. Oppiminen on yksinkertaisesti mielyttävämpää, kun saat energiaa, vinkkejä, helpotusta, esimerkkejä ja intoa valmentajalta ja opetusryhmältä. Pääset aina uudelleen imuun.

Saat vastauksia kysymyksiisi. Yhteisömme keskustelut kuhisevat lähes aina. Saat nopeaa apua ja näkökulmia. Lukupiireissämme pysyt helpoiten muiden mukana ja saat perspektiiviä.

Pidät oppimisesi monipuolisena, syvällisenä ja tehokkaana. Opetuksemme aktivoi sinua Mestarioppija®-mallista tutuilla menetelmillä ja varmistaa, että ylität itsesi, etkä vajoa lueskeluun, josta ei jää mitään mieleesi.

Opi missä tahansa kuuntelemalla opetusvideot äänitiedostoina. Sinun ei tarvitse lopettaa lenkkeilyä valmentautumisesi aikana. Videot ovat juuri sopivan pituisia käytettäväksi missä välissä tahansa.

Huomaat, mikä on oleellista. Voimat kannattaa jakaa oikein. Joskus valmentautujat keskittyvät tarpeettomiin asioihin. Tärkeää on myös se, mitä ei kannata tehdä. Koekysymykset eivät ole satunnaisia, joten opiskelusikaan ei tule olla.

"Paras valmennus, mitä voi VAKAVA:an valmistautumisessa löytää. Todella monipuolista ja kokonaisuuksiin paneutuvaa opetusta, mikä ei varmana jätä ketään kylmäksi."

– Sonja Anttila

 Opetus on video-opetusta. Videot ovat katsottavissa milloin tahansa. Julkaisemme uusia videoita tiheään lukusuunnitelmamme mukaan. Pääset myös Opetuksen Facebook-ryhmään ja lukupiireihimme, joissa saat apua aineiston sisältöjen tahkoamiseen yhteisöltämme ja ajoittain myös suoraan valmentajaltamme Matilta. Muiden valmennusyritysten valmentajatkin haluavat käyttää opetustamme omien tietojensa varmistamiseen. Voit luottaa opetukseemme 100% varmuudella – juuri tämä auttaa sinua etenemään nopeammin. Lisäksi olemme tehneet kaiken alusta alkaen modernin internetin ehdoilla, emme ole vain siirtäneet luokkahuonetta nettiin.

Ketkä tekevät valmennuksen?

Sinua valmentaa Matti Pekkarinen. Matti on kasvatustieteen, psykologian, filosofian ja soveltavan tilastotieteen opettaja ja maailman kokenein VAKAVA-kokeen valmentaja. Yhteisössämme sinua palvelee asiakaspalveluvastaavamme ja yhteisömanagerimme Kirsikka Nurminen ja saatat törmätä myös VAKAVA 2019 tiiminjohtajaamme ja palvelusuunnittelijaamme Sanna Pekkariseen. Olemme kaikki omistautuneita auttamaan sinua saavuttamaan sen mitä haluat.

Matti Pekkarinen

Kirsikka Nurminen

Sanna Pekkarinen

"Hyvä pössis"

– Niko Väärälä

Liity joukkoomme ja muuta VAKAVA-kokeesi helpommaksi!

ONE MORE THING…

Strategiavalmennus™

Teroita miekkasi

Saat tehokkaimmat VAKAVA-kokeen strategiat ja tekniikat

Strategiavalmennus™ on tutkitusti toimiva tapa mullistaa muistamisesi, opiskelusi ja urasi. Kaikki alkaa VAKAVA-kokeen salaisuuksien ymmärtämisestä. Pärjäät VAKAVA-kokeessa ihan oikeasti tehokkaiden menetelmien avulla. Strategiavalmennus on osa All Inclusive-pakettiamme.

Vastausstrategiat. Maksimoit oman VAKAVA-kokeen pistemääräsi vastaamalla älykkäimmällä mahdollisella tavalla. Se on matematiikkaa!

VAKAVA-kokeen nopea hahmottaminen. VAKAVA-kokeen tehtävät muuttuvat joka vuosi hitaammaksi ja vaikeammaksi ymmärtää ja hahmottaa. Opit nämä taidot jo etukäteen.

Ajanhallinta kokeessa, tämä ratkaisee joka vuosi enemmän ja enemmän. Käytätkö ajan oikein? Jopa 68,3% kokelaista kokee ajan loppuneen jollain tavalla kesken.

Saat oppimisjärjestelmäni, joka on räätälöity VAKAVA-kokeen päihittämiseen tuhansien työtuntien kokemuksella. Tutkitusti toimivat tekniikat tehokkaaseen ja monipuoliseen oppimiseen.

Kokeessa jaettavan materiaalin harjoituskoe. VAKAVA-kokeessa jaetaan materiaali, jota et ole nähnyt etukäteen. Strategiavalmennuksessamme harjoittelet sen selättämistä harjoituskokeen avulla.

Vältät väsymisen ja tehottoman tekemisen. Kaikki mikä tuntuu hyvältä ei välttämättä ole oikeasti tehokasta eikä johda tuloksiin. Tiedämme mikä tepsii.

"Jotenkin sitä on oppinut hallitsemaan omaa tekemistään ja samalla se on muuttunut rennommaksi ja tehokkaammaksi."

– Aino-Maria Impiö

"Vaikka olen jo kokenut opiskelija, yllätyin valmennuksessa uusien ideoiden määrästä ja niiden toimivuudesta"

– Henna-Maria

 Strategiavalmennuksessamme™ saat käyttöösi ainutlaatuiset Strategiavalmennuksen videot ja kokeessa jaettavan materiaalin harjoituskokeen. Olemme huolehtineet siitä, että nämä ovat hyödyllisiä missä tahansa valmentautumisesi vaiheessa, myös lähellä koetta.

BONUKSET

All Inclusive-paketissamme saat kaikki tärkeimmät VAKAVA 2019 valmennuksemme (Harjoituskokeet – 49€, Opetus – 120€, Strategiavalmennus™ – 56€). Tämän lisäksi saat mahtavat bonukset:

VAKAVA 2019 Tehopäivä™ (ARVO 56€). 20.4.2019 klo 10–16 laitamme lopullisesti pakettiin Samalta viivalta 13 -aineiston. All Inclusive -paketissa saat lipun Tehopäivään ja Tehopäivän tallenteen. Valmentajamme Matti opettaa vielä ne asiat, jotka ovat jäneet epäselväksi ja vastaa kysymyksiin. Pääset kertaamaan tehokkaasti koko aineiston.

Strategiavalmennuksen bonukset (ARVO 97€). Uusimme tänä vuonna tuhansien rakastaman Strategiavalmennuksemme sisältöä entistä tehokkaammaksi. Uusittujen vastaustekniikka-videoiden lisäksi saat bonuksena myös aikaisemman (erittäin laajan) sisältömme: esimerkiksi oppimisen myytit -videosarjan, tilastotieteen opetusvideon, lisää kokeen nopeaa hahmotusta opettavia videoita ja henkisen valmistautumisen videon ja… Matin tärppilistan. Nämä voivat ratkaista. Laitamme mukaan myös -50% alennuksen seuraavaan Mestarioppija®-valmennukseemme. Peruuta Netflix – tässä riittää katsottavaa ????.

Bonusten arvo on yhteensä 153 euroa ja saat ne kaupan päälle, kun tilaat VAKAVA 2019 All Inclusive-paketin. Koko All Inclusive-paketin arvo on yhteensä 378 euroa ja se maksaa sinulle vain 225 euroa.

 

????Tämä on paras tarjouksemme IKINÄ – tartu siihen vielä kun se on mahdollista????

"Näillä eväillä pääsen elämässä koulupaikkaakin pidemmälle"

– Laura

"Uskon taas itseeni ja tekemiseeni"

– Hilla Mettovaara