Tällä sivulla voit tutkia vuoden 2018 VAKAVA-kokeen valmennuksemme sisältöä. Alla olevista painikkeista pääset liittymään ilmaiseen VAKAVA 2019 Heimoon ja soveltuvuuskokeiden valmennukseemme 😊.

Kaikkien aikojen suosituin VAKAVA-kokeen valmennus

Voit muuttaa VAKAVA-kokeesi helpommaksi.

Muistat enemmän, opit syvemmin, säilytät intosi, oikeasti ymmärrät taulukot ja käsitteet…

… ja tutustut tuleviin opiskelukavereihisi jo etukäteen.

Voit tehdä tämän Suomen kokeneimman valmentajan opastuksella kaikkein innostuneimmassa yhteisössä! Omalta kotisohvaltasi — vaikka aamuteen seurassa 😊.

Valmentajana Matti Pekkarinen

"Kokemuksena yksi elämän parhaista. Tuhansien arvoinen valmennus melkein ilmaiseksi."

– Kaisa-Leena Koskenkorva

Pysäytä unohtaminen

Tiesitkö, että paras tapa oppia ei ole lukea lisää, vaan pysäyttää jo opitun unohtaminen? Harjoituskokeemme tekevät juuri tämän. Tämä on kokonaisvaltainen oppimistasi tukeva systeemi, jota et saa mistään muualta. Harjoituskokeet ovat sinulle piristysruiske ja todellista oivaltamista vaativa matkakumppani.

Ymmärrä syvemmin ja etene nopeammin

Mikään ei avaa elämän ovia tehokkaammin kuin taitava apu juuri oikealla hetkellä. Opetuksessamme huomaat yhteydet, ymmärrät menetelmät ja termit ja vältät väärät tulkinnat. Taulukot – anyone? Rakastamme niitä. Muiden valmennusten opettajat tulevat kursseillemme varmistamaan tietonsa.

Tee oikeat asiat oikeaan aikaan

Jos pitäisi kaataa suuri puu tai kokonainen metsä, kannattaa ensin teroittaa kirves. Tietyt oppimismenetelmät ovat tehokkaampia kuin toiset. Ainutlaatuisessa Mestarioppija®-valmennuksessamme saat näiden lisäksi myös koetellut strategiat, joiden avulla teet juuri oikeita valintoja VAKAVA-kokeessa.

Pysäytä unohtaminen

Tiesitkö, että paras tapa oppia ei ole lukea lisää, vaan pysäyttää jo opitun unohtaminen? Harjoituskokeemme tekevät juuri tämän. Tämä on kokonaisvaltainen oppimistasi tukeva systeemi, jota et saa mistään muualta. Harjoituskokeet ovat sinulle piristysruiske ja todellista oivaltamista vaativa matkakumppani.

Ymmärrä syvemmin ja etene nopeammin

Mikään ei avaa elämän ovia tehokkaammin kuin taitava apu juuri oikealla hetkellä. Opetuksessamme huomaat yhteydet, ymmärrät menetelmät ja termit ja vältät väärät tulkinnat. Taulukot – anyone? Rakastamme niitä. Muiden valmennusten opettajat tulevat kursseillemme varmistamaan tietonsa.

Tee oikeat asiat oikeaan aikaan

Jos pitäisi kaataa suuri puu tai kokonainen metsä, kannattaa ensin teroittaa kirves. Tietyt oppimismenetelmät ovat tehokkaampia kuin toiset. Ainutlaatuisessa Mestarioppija®-valmennuksessamme saat näiden lisäksi myös koetellut strategiat, joiden avulla teet juuri oikeita valintoja VAKAVA-kokeessa.

Verkkokurssi, joka kääntää tarinasi suunnan

Muutamien vuosien päästä kerrot satojen vanhojen valmentautujiemme alumniryhmässä, kuinka upeaa on opiskella kasvatustieteelliseen ammattiin, jolla on oikeasti merkitystä. Mekin odotamme tätä hetkeä.
Valmennukseemme on osallistunut yli 4000 upeaa valmentautujaa. Puolet kaikista kasvatustieteiden opiskelut aloittavista tulee valmennuksestamme.
Vie hiiri palautteen päälle ja selaa napsauttamalla nuolia
Selaa pyyhkäisemällä

”En ikinä olisi rakastanut aineistoa näin palavasti, en oppinut aineistoa yhtä syvällisesti ja uskonut omaan tekemiseeni, jos en tätä valmennusta olisi ottanut. Matka oli ihan mieletön ja ennen kaikkea nautin siitä todella paljon.”

– Mari

”Koetta tehdessä tuntui, että olin jo törmännyt haastavampiinkin kysymyksiin, joten paniikkia ei tullut”

”Ihan huikeeta! Se tunne, että ymmärtää on niin hieno ja siitä saa voimaa lukea eteenpäin eikä heti luovuta.”

"Sanat eivät riitä kuvaamaan tätä helpotuksen tunnetta. Kiitos mahtavasta opetusvideosta!"

Arvioitu 5.0 /5

147 Facebook-arvostelua

"Parhaiten käytetyt 150€ ehkä koskaan :)"

– Elli-Noora Karppinen

Mikä tekee verkkovalmennus.comin valmennuksesta erilaisen?

Kun on kyse VAKAVA-kokeen valmentautumisesta, monet valmentautujat eivät saa aivan kaikkea irti omasta tekemisestään. Useat jäävät 0,4 pisteen päähän unelmastaan. Valmennuksemme perustuu sen ymmärtämiseen, että unelma vaatii kaiken mahdollisen antamista.

Myös me olemme valmiina antamaan kaikkemme. Olemme kehitelleet ainutlaatuisia menetelmiämme tuhansien tuntien ajan. Kaikki on räätälöity vain siihen, että sinä jaksat. Ja ymmärrät. Ja muistat…

Lue lisää

…siksi uskallamme sanoa, että tämä on maailman paras valmennus. Se perustuu super-innokkaalle yhteisölle, täydelliselle omistautumiselle, data-analyysille ja tieteelliselle tutkimukselle.

Monet muut tekevät valmennuksia, koska se on heille bisnestä, harjoittelua tulevaa opettajuutta varten tai osa-aikatyötä jonkun tärkeämmän ohella. Me teemme VAKAVA-kokeen valmennusta, koska se on ammattimme, elämäntapamme ja intohimomme.

Valmentajamme Matti on valmentanut VAKAVA-kokeeseen yli 4000 upeaa kokelasta, kymmenen vuoden aikana. Enemmän kuin kukaan toinen. Samalla olemme jatkuvasti tutkineet VAKAVA-koetta ja valmentautujien matkaa. Tiedämme millaista tämä on ja elämme sitä todeksi kanssasi hetki hetkeltä.

Verkkovalmennus.com on alkuperäinen tasa-arvon ajatukseen perustuva pääsykoevalmennus. Keksimme modernit, edulliset ja täysin internetissä tapahtuvat valmennukset vuonna 2014. Siitä lähtien olemme olleet Suomen suurin ja samalla aidoin ja lämpimin valmennus.

Valmennuksemme sydän on upea valmennusryhmämme, jonka sydän sykkii kasvatustieteille, oman itsensä ylittämiselle ja VAKAVA-kokeen totaaliselle dominoinnille. Monet valmentautujat muistavat huippumeininkimme vielä vuosia valmennuksemme jälkeen.

Pyrimme kaikessa siihen, että valmennukseemme kuuluminen on sinulle ainutlaatuinen ja voimaa antava kokemus.

"Yllätyin miten upean ja henkilökohtaiselta tuntuneen kokonaisuuden voikaan saada aikaan netissä. Ennakkoluulojani murtava kokemus"

– Tiina Tauriainen

Miten Harjoituskokeet auttavat minua?

Nämä eivät ole mitä tahansa harjoituskokeita. Tieteellisen muistitutkimuksen, tuhansien käyttäjien ja miljoonien vastausten avulla kehitetyt harjoitukset avaavat silmäsi ja keskeyttävät unohtamisesi. 100% tehoa. Ajoittain VAKAVA-koettakin haastavammat monivalinnat ovat valmennus sinänsä ja tukevat sinua alusta loppuun saakka.
Pysäytät unohtamisesi. Oikeaa oivaltamista ja tarkkaa muistamista vaativa harjoitus on yksi parhaista keinoista oppia.
Seuraat edistymistäsi. Näet koko harjoitushistoriasi ja voit verrata suoritustasi satoihin muihin. Tiedät, mitä sinun tulee opiskella ja onko sinulla esimerkiksi pulmia ajanhallinnassa.
Näet aineiston uudessa valossa. Innostut lukemaan aineistoa yhä uudelleen ja sinulle kirkastuu, kuinka tarkasti ja syvästi se on hallittava.
Saat välitöntä palautetta. Täysin VAKAVA:n pisteytysjärjestelmän mukaisessa palautteessa näet heti pisteesi ja muuta hyödyllistä tilastotietoa.
Harjoittelet vastaustekniikoita. Opit kokemuksen kautta, miten miinuspisteet toimivat ja milloin kannattaa vastata ja milloin ei.
Saat herätyksen.  On parasta herätä ennen VAKAVA-koetta. Ja useaan otteesen. Harjoituskokeiden tekemisen jälkeen tiedät, että nyt on käytävä työhön.

"Ekaa kertaa ikinä en panikoinut tilasto-tehtävissä."

Harjoituskokeemme voit tehdä tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Harjoitukset julkaistaan osissa lukusuunnitelmamme mukaisesti, ensimmäinen jo samana päivänä kuin VAKAVA-kokeen aineisto. Saat aina heti automaattisen palautteen suorituksestasi ja voit tehdä kokeita niin monta kertaa kuin haluat.

Ketkä osallistuvat valmennukseen?

Kaikki. Valmennukseemme osallistuvat lukiolaiset, insinöörit, tohtori-opiskelijat, tilitoimiston väki, ammattikoululaiset, koti-äidit, uranvaihtajat, suunnan etsijät, unelmoijat ja erityisesti Laurat (vuoden 2017 VAKAVA-valmennuksessamme oli 48 Lauraa). + Välitämme oikeasti siitä, mitä heille tapahtuu.

valmentautujaa vuonna 2017

"…Suomen paras… Uppoaa nuorisoon ja vanhoihin täteihin."

– Oona

Miten Opetus auttaa minua?

Ajattelitko, että verkossa oppiminen ei ole niin tehokasta kuin luokkahuoneessa? Ehkä voit ajatella tätä uudestaan. Valmentautujamme arvioivat valmennuksemme paremmaksi kuin 600€:n perinteiset valmennukset. Katso videot vaikka kuudelta aamulla – hyppää juuri siihen kohtaan, josta tarvitset tietoa ja katso vaikka kaksinkertaisella nopeudella.
Ymmärrät taulukot ja vaikeat käsitteet. Kaikki vaikeat asiat selkokielelle käännettynä. Varmistat, että ymmärrät miten tekstiä ja kuvioita tulkitaan oikein. Valmentajamme on kasvatustieteiden lisäksi psykologian, filosofian ja tilastotieteen opetuksen asiantuntija.
Opiskelusi muuttuu hauskemmaksi. Oppiminen on yksinkertaisesti mielyttävämpää, kun saat energiaa, vinkkejä, helpotusta, esimerkkejä ja intoa valmentajalta ja opetusryhmältä. Pääset aina uudelleen imuun.
Saat vastauksia kysymyksiisi. Yhteisömme keskustelut kuhisevat lähes aina. Saat nopeaa apua ja näkökulmia. Valmennuksen lopussa hankalimmat ja parhaimmat kysymykset kerätään myös kyselytuntiin, jossa valmentaja vastaa niihin perusteellisesti tuoden lopullista selkeyttä.
Pidät oppimisesi monipuolisena, syvällisenä ja tehokkaana. Opetuksemme aktivoi sinua Mestarioppija®-mallista tutuilla menetelmillä ja varmistaa, että ylität itsesi, etkä vajoa lueskeluun, josta ei jää mitään mieleesi.
Opi missä tahansa kuuntelemalla opetusvideot äänitiedostoina. Sinun ei tarvitse lopettaa lenkkeilyä valmentautumisesi aikana. Videoistamme löydät myös oikeat kohdat salamannopeasti aikamerkintöjen avulla, joten mikä tahansa arkipäiväsi väli on riittävä tehokkaalle oppimiselle.
Huomaat, mikä on oleellista. Voimat kannattaa jakaa oikein. Joskus valmentautujat keskittyvät tarpeettomiin asioihin. Tärkeää on myös se, mitä ei kannata tehdä. Koekysymykset eivät ole satunnaisia, joten opiskelusikaan ei tule olla.

"Paras valmennus, mitä voi VAKAVA:an valmistautumisessa löytää. Todella monipuolista ja kokonaisuuksiin paneutuvaa opetusta, mikä ei varmana jätä ketään kylmäksi."

– Sonja Anttila
Opetus on video-opetusta. Videoiden yhteydessä on oppimistehtäviä ja ne ovat katsottavissa milloin tahansa. Julkaisemme uusia videoita tiheään lukusuunnitelmamme mukaan. Pääset myös Opetuksen Facebook-ryhmään, jossa saat apua aineiston sisältöjen tahkoamiseen yhteisöltämme ja ajoittain myös suoraan valmentajaltamme Matilta. Emme laske videoiden tai ”oppituntien” määrää – ainoa millä on väliä on se hyöty, mitä saat opetuksesta. Opetuksemme on kuitenkin markkinoiden kokonaisvaltaisinta ja tehokkainta. Ei tyhjäkäyntiä.

Ketkä tekevät valmennuksen?

Sinua valmentaa Matti Pekkarinen. Matti on kasvatustieteen, psykologian, filosofian ja soveltavan tilastotieteen opettaja ja maailman kokenein VAKAVA-kokeen valmentaja. Yhteisössämme sinua palvelee myös asiakaspalveluvastaavamme ja innostajamme Kirsikka Nurminen ja saatat törmätä myös VAKAVA 2018 tiiminjohtajaamme ja palvelusuunnittelijaamme Sanna Pekkariseen.

Matti Pekkarinen

Kirsikka Nurminen

Sanna Pekkarinen

"Hyvä pössis"

– Niko Väärälä

One more thing…

…jotain on tulossa

Mestarioppija®

Teroita miekkasi

Saat tehokkaimmat Mestarioppija® -oppimismenetelmät

Mestarioppija® on EI-TYLSÄ tieteeseen perustuva tapa mullistaa oppimisesi, muistamisesi, opiskelusi ja urasi. Pärjäät VAKAVA-kokeessa ihan oikeasti tehokkaiden menetelmien avulla. Valmistut yliopistosta nopeammin ja paremmin arvosanoin. Mestarioppija® on osa All Inclusive-pakettiamme.
Opit saavuttamaan tuloksia.  Strategisen oppimisen ajattelutapa muuttaa suhtautumisesi oppimiseen niin, että et ainoastaan tee asioita, vaan teet tuloksia. Ja nautit tekemisestä.
Opit minkä tahansa asian nopeammin ja pysyvämmin, sillä tiedät miten ihmisen oppimisjärjestelmä toimii ja mihin kohtiin voit vaikuttaa ja millä tavoin.
Opit muistiinpanotekniikat, jotka ovat liian vähän käytettyjä, vaikka ne ovat super-tehokkaita ja hämmästyttävän yksinkertaisia. Laajennat näitä menetelmiä niin, että voit kerrata VAKAVA-kokeeseen todella tehokkaasti.
Opit oppimisjärjestelmäni, joka on räätälöity VAKAVA-kokeen päihittämiseen tuhansien työtuntien kokemuksella.
Opit käyttämään muistiasi uudella tavalla. Tulet oppimaan uusimman muistitutkimuksen löydökset helposti ymmärrettävässä ja sovellettavassa muodossa. Tehostat muistamistasi ja viet oppimisesi aivan uudelle tasolle.
Vältät oppimisen ja VAKAVA-kokeen myytit. Tiedät kuinka voit oikeasti tehostaa oppimistasi noudattamalla oikeita oppimisen periaatteita.

"Jotenkin sitä on oppinut hallitsemaan omaa tekemistään ja samalla se on muuttunut rennommaksi ja tehokkaammaksi."

– Aino-Maria Impiö

"Vaikka olen jo kokenut opiskelija, yllätyin valmennuksessa uusien ideoiden määrästä ja niiden toimivuudesta"

– Henna-Maria
Mestarioppija®-valmennuksessa pääset mukaan ainutlaatuisiin LIVE-webinaareihin kanssani. Tulevaisuudessa Mestarioppija®-valmennus tulee sisältämään lähinnä nauhoitettua materiaalia. Webinaarit muuttavat oppimisesi ja voit katsoa ne myös jälkikäteen täysin oman aikataulusi mukaisesti.
Mestarioppija® -konsepti on jotain, jota olemme kehitelleet vuosia. Tänä vuonna toteutuu suuri unelma siitä, että valmennuksemme auttaa sinua pärjäämään myös tulevissa opinnoissasi aivan uudella tavalla. Pääset nyt ensimmäisten joukossa käsiksi tähän oppimisjärjestelmään täysin uudessa valmennuksessamme.

– Matti Pekkarinen

BONUKSET

VAKAVA-kokeen Strategiavalmennus. Opit VAKAVA-kokeen matemaattisen riskinhallintamallin, hahmottamaan tehtävät nopeasti ja hallitsemaan aikaa VAKAVA-kokeessa. Saat vinkkejä taulukoiden ja kuvioiden tulkintaan ja hahmottamiseen. Opit tilastotieteellisen päättelyn perusteet, vähentämään stressiäsi, hallitsemaan sisäistä kritiikkiäsi ja välttämään VAKAVA-kokeeseen valmistautumisen kolme pahinta houkutusta…

"Näillä eväillä pääsen elämässä koulupaikkaakin pidemmälle"

– Laura

"Uskon taas itseeni ja tekemiseeni"

– Hilla Mettovaara

Tykkää Facebook-sivustamme: