VAKAVA 2019 Opetus

VAKAVA-kokeen voittamiseen valmistavat videot, jotka oikeasti haluat ja ehdit katsoa

Vain 120 euroa

Valmennus Sisältää

VAKAVA 2019 Opetus

Kokonaisvaltainen ja innostava opetus, johon voit luottaa. Muiden valmennusyritysten opettajat käyttävät opetustamme tietojensa varmistamiseen. Käsittelemme koko Samalta viivalta 13 -aineiston.

Ymmärrät syvemmin ja nopeammin. Valmistaudut parhaimmalla mahdollisella tavalla VAKAVA-kokeen soveltaviin tehtäviin. Löydät yhteydet ja tulkintatavat, jotka muuten jäisivät huomaamatta.

Mitä saat?

Koko aineisto opetettuna videolla. Videomme käsittelevät koko Samalta viivalta 13 -aineiston tärkeimmät kohdat ja selventävät sen hankalimmat asiat konkreettisten esimerkkien ja analyysien avulla.

Videoiden ääniraidat. Voit striimata erikseen videoidemme ääniraidat, jotta voit käyttää opetustamme missä tahansa tilanteessa (vaikka lenkillä tai tiskatessa).

Pääsy lukupiireihimme. Upea mahdollisuus yhteisölliseen oppimiseen muiden hakijoiden kanssa videoyhteyden avulla. Yksi parhaimmista tavoista pysyä muiden mukana ja saada perspektiiviä.

Pääsy Tsemppiryhmäämme ja Opetusryhmäämme Facebookissa. Aktiivisessa opetusryhmässämme voit keskustella satojen muiden hakijoiden kanssa ja saat vastauksia kysymyksiisi usein välittömästi.

Voit hankkia kaiken tämän suoraan tämän sivun alalaidasta ja olet mukana valmennuksessamme 2 minuutin kuluttua! Voit käyttää valmennustasi missä ja milloin tahansa.

Vaihtoehtoja

Klikkaa tästä, jos haluat jakaa maksun neljään erään, jolloin maksat Opetuksesta 36 euroa kuussa (kokonaishinnaksi muodostuu 144 euroa). Rullaamalla alaspäin voit opetuksen 120 euron kertamaksulla.

Klikkaa tästä, jos haluat nähdä kaikki VAKAVA-valmennuksemme ja vertailla pakettejamme.

Tietoja ostoksen tekemisestä

Sinun ei tarvitse ladata mitään. Kaikki valmennuksemme toimivat verkkoselaimella tietokoneilla, puhelimilla ja tabletilla. Pääset mukaan välittömästi. Ryhmätilanteiden ja haastatteluiden live-harjoituksiin osallistuminen vaatii ilmaisen ohjelmiston latauksen.

Saat sähköpostiisi salasanasi ja ohjeet Facebook-ryhmiimme liittymisestä. Liitämme sinut samalla VAKAVA-kokeen Heimon ja valmennustemme sähköpostilistalle. Voit poistua näistä halutessasi, mutta saat niiden kautta arvokasta tietoa.

Jos olet uusi asiakas, sinulle luodaan uusi käyttäjätili, jolla pääset kirjautumaan valmennuksiisi välittömästi. Vanhat asiakkaamme kirjautuvat sisään ennen ostoksia.

Tervetuloa ostoksille

Pian pääset mukaan valmennukseemme. Tässä annat tiedot käyttäjätiliäsi varten ja suoritat turvallisen verkkomaksun Checkout Finlandin tai Stripen kautta.