LATAA ILMAINEN MATERIAALI!


SOVELTUVUUSKOE JA VAKAVA-KOE:

6 MOKAA

Kaikki lukevat tämän materiaalin! Mutta vain ne, jotka oikeasti toteuttavat nämä ohjeet menes­tyvät VAKAVA-kokeessa ja soveltuvuuskokeessa.

Yli 10 000 myytyä valmennusta! Sinun on saatava lukea valmentajiemme Matin ja Kirsikan sähköpostit – kuulet esimerkit, haastattelukysymykset, pisteytysjärjestelmät, salaisuudet, KAIKKI!

Tämän ilmaisen materiaalin tarjoaa sinulle verkkovalmennus.com, kaikkien aikojen suosituin VAKAVA-kokeen ja sitä seuraavan soveltuvuuskokeen valmennus.

 

Yli 10 000 myytyä valmennusta (+ kymmeniä tuhansia autettu imaiseksi) — kaikki ovat täällä!

 

Kun tilaat ilmaisen materiaalin NYT, saat myös nämä BONUKSET:


  • BONUS 1: HARJOITUSYSYMYKSIÄ

    KYLLÄ, jaamme sinulle ilmaiseksi keräämiämme aitoja kasvatusalan soveltuvuuskokeiden kysymyksiä. Tiputamme näitä sähköpostiisi – näin opit kaikkein tehokkaimmin! Liity nopeasti, että ehdit saamaan mahdollisimman monta kysymystä.

  • BONUS 2: HARJOITUSVIDEOITA

    KYLLÄ, saat sähköpostiisi myös pätkiä parhaista videoistamme, jotka auttavat sinua menestymään soveltuvuuskokeessa ja VAKAVA-kokeessa! Jos VAKAVA-koe tai soveltuvuuskoe jännittää, mutta haluat päästä kerralla sisään, tämä on sinua varten!

  • BONUS 3: LISÄVINKKEJÄ

    (Esimerkiksi pisteytysjärjestelmä, MAP-malli....) Jokainen, joka haluaa oikeasti menestyä VAKAVA-kokeessa ja soveltuvuuskokeessa kohtaa lopulta lannistavia ajatuksia. Kun pysyt listallamme, saat rohkaisua ja vinkkejä huippuvalmentajiltamme Matilta ja Kirsikalta sekä ihanalta mentoriltamme Jaanalta.

Mitä tämä tarkoittaa?

Miksi teette tätä?

Tarvitseeko minun tehdä jotain?

Voinko luottaa teihin?

Et vain voi jättää tätä lukematta! Oppaitamme ladataan tuhansia kertoja. Ei mitään koiraa haudattuna – jos noudatat näitä ohjeita, sinun ei välttämättä edes tarvitse osallistua mihinkään valmennukseen! Saatat silti haluta tulla mukaamme, sillä pidämme hauskaa ja pääset etenemään nopeammin. Valinta on sinun! Lataa materiaali nyt ja noudata sen ohjeita tarkalleen ⬇️⬇️⬇️.

Sinun tarvitsee vain jättää nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Pidämme ne turvassa, emmekä jaa niitä spämmääjille.