VAKAVA 2019 Strategiavalmennus

VAKAVA 2019 Strategiavalmennus: maksimoi pisteesi vastaus- ja oppimistekniikoiden avulla.

Vain 17 euroa kuussa (4 maksua, yhteensä 68 euroa)

2€

Pääsiäismunatarjous!

Pääset mukaan Suomen parhaimpaan ja suosituimpaan valmennukseen vain pääsiäismunan hinnalla. Maksat nyt VAIN 2€. Osamaksun kokonaishinta säilyy samana ilman mitään lisäkustannuksia. Saat vielä yhden kuukauden enemmän maksuaikaakin ????.

Valmennus Sisältää

VAKAVA 2019 Strategiavalmennus™

Strategiavalmennuksemme avulla puserrat kaikki mahdolliset pisteet VAKAVA-kokeesta tehokkaiden vastaus- ja oppimistekniikoiden avulla.

Strategiavalmennuksessa oppimistasi asioista on sinulle hyötyä pitkälle VAKAVA-kokeen jälkeenkin. Kyseessä on videovalmennus, johon kuuluu tehtäviä.

Emme käsittele Samalta viivalta 13 aineistoa (se kuuluu opetukseemme), vaan Strategiavalmennuksessamme saat kaikki mahdolliset taustataidot tehokkaaseen valmistautumiseen ja kokeen päihittämiseen.

Mitä saat?

VAKAVA-kokeen vastausstrategiat, joiden avulla voit maksimoida oman pistemääräsi VAKAVA-kokeessa. Kyse on älykkäästä riskinhallinnasta, sen tietämisestä milloin vastata ja milloin ei.

VAKAVA-kokeen ajanhallinta. Jopa 68,3% kokelaista kokee ajan loppuvan kesken. Ajanhallinnan tekniikoiden opettelu voi olla suurin yksittäinen tekijä, joka vaikuttaa läpipääsemiseesi.

VAKAVA-kokeen tehokas hahmottaminen. Puramme atomeiksi viime vuoden kokeen hankalimmat kohdat ja opimme selviämään kaikesta nopeasti, tehokkaasti ja varmasti.

Tutkitusti toimivat ymmärtämisen ja muistamisen tekniikat sekä Samalta viivalta 13 -kirjan että kokeessa jaettavan materiaalin opiskeluun. Saat parhaita vinkkejä Mestarioppija®-menetelmän kehittäjältä.

Kokeessa jaettavan materiaalin harjoituskoe. Voit kokea etukäteen millaista on yrittää saada selkoa materiaalista, jota et ole ennen nähnyt. Harjoittelet oikeiden vastausten löytämistä kiireessä.

Pääsy Tsemppiryhmäämme ja Strategiavalmennuksen ryhmään Facebookissa. Strategiavalmennuksen ryhmässä aloitat valmistautumisesi VAKAVA-kokeeseen jo ennen aineiston julkaisua.

BONUKSET ????

Bileet! ???? Kun teet ostoksesi nyt, saat mukaan kaupan päälle vielä nämä arvokkaat lisät. {Nämä bonukset voivat muuttua koska tahansa — toimi pian!}

⬇️ ⬇️ ⬇️

Bonuksena (arvo yhteensä jopa 97€)

Oppimisen myytit-videosarja. Vältä nämä harhaluulot oppimisesta ja korvaa ne oikeilla oppimisen periaatteilla, joiden avulla teet VAKAVA-kokeeseen opiskelustasi oikeasti tehokasta.

Strateginen oppiminen. Strategisen oppimisen ajattelutapa muuttaa suhtautumisesi oppimiseen niin, että et ainoastaan tee asioita, vaan teet tuloksia. Ja nautit tekemisestä.

Tilastotiede, numerot ja taulukot. Tilastotieteellisen päättelyn perusteiden opetusvideo. Opit tilastotiedettä helposti ymmärrettävästi ja laajemmin kuin, kuin Samalta viivalta 13 aineiston Opetuksessa on ajallisesti mahdollista. Taustatiedot kuntoon!

Päättely ja hahmottaminen VAKAVA-kokeessa. Opit hahmottamaan ja tulkitsemaan tehtäviä, taulukoita ja kuvioita nopeammin ja varmemmin aikaisempien vuosien VAKAVA-kokeiden analyysien avulla.

Henkinen valmentautuminen. Video, joka auttaa sinua jaksamaan ja motivoitumaan yhä uudelleen. Opit myös hoitamaan paniikkia VAKAVA-kokeessa ja vastustamaan pahimpia VAKAVA-kokeen houkutuksia.

-50% alennuskuponki Mestarioppija®-valmennukseen. Kun seuraavan kerran otamme uusia opiskelijoita Mestarioppija®-valmennukseemme, pääset mukaan todella edullisesti. Valmennuksen avulla pärjäät tulevissa opinnoissasi.

Voit hankkia kaiken tämän suoraan tämän sivun alalaidasta ja olet mukana valmennuksessamme 2 minuutin kuluttua! Voit käyttää valmennustasi missä ja milloin tahansa.

Strategiavalmennuksen ja bonusten arvo on yhteensä 153 euroa. Nyt maksat paketista yhteensä 68 euroa. Säästät 85 euroa.

Vaihtoehtoja

Klikkaa tästä, jos haluat maksaa ostoksen yhdessä erässä, jolloin maksat Strategiavalmennuksesta 56 euroa.

Klikkaa tästä, jos haluat nähdä kaikki VAKAVA-valmennuksemme ja vertailla pakettejamme.

Tietoja ostoksen tekemisestä

Sinun ei tarvitse ladata mitään. Kaikki valmennuksemme toimivat verkkoselaimella tietokoneilla, puhelimilla ja tabletilla. Pääset mukaan välittömästi. Ryhmätilanteiden ja haastatteluiden live-harjoituksiin osallistuminen vaatii ilmaisen ohjelmiston latauksen.

Saat sähköpostiisi salasanasi ja ohjeet Facebook-ryhmiimme liittymisestä. Liitämme sinut samalla VAKAVA-kokeen Heimon ja valmennustemme sähköpostilistalle. Voit poistua näistä halutessasi, mutta saat niiden kautta arvokasta tietoa.

Jos olet uusi asiakas, sinulle luodaan uusi käyttäjätili, jolla pääset kirjautumaan valmennuksiisi välittömästi. Vanhat asiakkaamme kirjautuvat sisään ennen ostoksia.

Tervetuloa ostoksille

Pian pääset mukaan valmennukseemme. Tässä annat tiedot käyttäjätiliäsi varten ja suoritat turvallisen verkkomaksun Checkout Finlandin tai Stripen kautta.