Käyttö- ja maksuehdot

Päivitetty 15.8.2020

Lue myös tietosuojaselosteemme —>

Kiitos, että käytät verkkovalmennus.com-sivustoilla (”Sivustomme”) ja siihen liittyvillä yhteistyökumppaneidemme sivustoilla saatavilla olevia palveluita, tuotteita ja sisältöjä (“Palvelut”).

Kun käytät maksullisia tai maksuttomia Palveluita Sivustoillamme, hyväksyt nämä käyttöehdot, niihin kuuluvat maksuehdot ja tietosuojakäytäntömme, joka on kuvattu erillisessä tietosuojaselosteessa. Sitoudut noudattamaan näiden ehtojen vaatimuksia. Maksuehdot koskevat vain Palveluistamme maksavia asiakkaita.

Tämän sopimuksen osapuolet ovat Matti Pekkarinen Coaching (”Matti Pekkarinen Coaching” tai “me”, y-tunnus: 2739433-7) ja Palveluiden käyttäjä (“sinä”).

Tiivistelmä. Tämä tiivistelmä tarjotaan vain sinun avuksesi käyttöehtoihin tutustumisessa. Tiivistelmä ei ole virallisesti osa käyttöehtoja.

  • Käyttöoikeus on henkilökohtainen, et saa jakaa sisältöjämme.
  • Käyttäjätilin luomiseksi ja ostosten tekemiseksi sinun on oltava vähintään 18 vuotias tai saatava lupa huoltajiltasi.
  • Klubin sisällöt, bonukset ja Klubin käyttöoikeuteen sidotut Palvelut ovat voimassa vain niin kauan kuin Klubin jäsenyys on keskeytyksettä voimassa (katso kohdat 1.4.–1.6.).
  • Palveluidemme myynti- tai ostosivulla mainitaan kuinka pitkään saat käyttää tuotteita. "Ikuinen käyttöoikeus" on pysyvä, mutta ei oikeasti "ikuinen" (katso kohta 1.3.).
  • Peruutusoikeus on 14 vuorokautta, ellei ostosivulla erikseen mainita peruutusajan puuttumisesta. Peruutus vaatii yhteydenottoa osoitteeseen tiimi [ät] verkkovalmennus.com. (Katso kohta 7).
  • Jos lähetät Palveluihimme sisältöä, saamme niihin käyttöoikeudet alan yleisten käytäntöjen mukaisesti (Katso kohta 2.7.).
  • Huolehdi kuukausimaksullisissa tai osamaksulla maksettavissa Palveluissa, että kortillasi on jatkuvasti varoja ja että ilmoitat uuden kortin tiedot, kun korttisi vanhentuu. Voit hallita korttiasi tästä.
  • Emme takaa sinulle tuloksia, sillä tulokset riippuvat sinusta ja ympäröivistä olosuhteista. Palveluidemme sisältö on tulkittava mielipiteen ilmaisuksi eikä esimerkiksi hoidoksi mihinkään vaivaan.
  • Nämä ehdot ovat laajat ja seikkaperäiset. Ne luotu turvaamaan sinun oikeutesi ja takaamaan Palveluidemme rehtiys ja läpinäkyvyys.

1. Palveluiden käyttöoikeus

1.1. Osa Palveluista tai niiden sisällöstä on saatavilla vain, jos niihin hankkii erillisen maksullisen tai maksuttoman käyttöoikeuden verkkovalmennus.comin käyttäjätilin kautta (”Käyttöoikeus”). Käyttöoikeus antaa sinulle rajatun oikeuden käyttää Palveluita näiden käyttöehtojen mukaisesti. Palveluiden ja sisältöjen omistus- ja tekijän- ja teollisoikeudet eivät siirry sinulle.

1.2. Käyttöoikeus on henkilökohtainen ja antaa sinulle oikeuden käyttää siihen liittyvää Palvelua vain omassa yksityisessä opiskelukäytössäsi tämän sopimuksen mukaisesti. Et saa jakaa Palveluiden Käyttöoikeuttasi kenenkään kanssa, etkä näyttää tai levittää Käyttöoikeutta vaativien Palveluiden sisältöä millään tavalla (esimerkiksi luokkahuoneessa tai internetissä), ellemme anna siihen erikseen lupaa. Käyttäjätiliä vaativa sisältö on suojattu tehokkaalla teknisellä toimenpiteellä, jota ei saa kiertää. Oman käyttäjätilin tai Käyttöoikeuden jakaminen tai levittäminen on sopimusrikkomus ja voi johtaa Palveluiden katkaisuun ja korvausvaatimuksiin. Linkittäminen sivuillemme on aina sallittua.

1.3. Käyttöoikeudet ovat voimassa vain Käyttöoikeuden hankkimishetkellä sovitun ajan tai tämän sopimuksen voimassaolon ajan. Hankkimasi käyttöoikeudet lakkaavat myös, jos tämä sopimus puretaan tai pyydät peruuttamaan jonkin hankkimasi käyttöoikeuden. Lue tarkkaan myynti- ja ostosivujen ehdot kunkin Palvelun käyttöajasta. Palveluidemme markkinoinnissa käytettävät termit "ikuinen käyttöoikeus" ja "elinikäinen käyttöoikeus" ovat synonyymisiä ja ne määritellään pysyväksi käyttöoikeudeksi, jolla ei ole päättymispäivää. Käyttöoikeus päättyy aina Palveluiden käyttäjän kuolemaan. Jos lakkaamme tarjoamasta ostamaasi Palvelua internetissä, pyrimme kohtuulliseksi katsottavan ajan (korkeintaan kolme kuukautta) tarjoamaan sen oleellisen sisällön ladattavaksi omaan käyttöön. Ylivoimaisista esteistä katso kohta 11.

1.4. Klubin sisältöjen käyttöoikeus. Klubi on tuote johon liittyy toistuva maksu (esimerkiksi kuukausimaksu tai vuosimaksu). Klubin sisällöt ovat käytettävissäsi vain niin kauan, kuin toistuvat maksusi jatkuvat. Kuukausimaksulla Klubin sisällöt ovat käytettävissäsi 30 päivän ajan jokaisesta kuukausimaksustasi lukien. Vuosimaksulla Käyttöoikeus kestää yhden vuoden. Jotta toistuvat maksut ja Käyttöoikeutesi eivät keskeytyisi, huolehdi että maksukortillasi on riittävästi varoja ja että ilmoitat uuden maksukorttisi tiedot käyttäjätilisi asetuksista, kun korttisi vanhenee.

1.5. Klubin peruuttaminen. Jos peruutat Klubin jäsenyytesi käyttäjätilisi asetuksista tai ottamalla meihin yhteyttä, menetät käyttöoikeutesi Klubin sisältöihin, kun seuraava toistuva maksusi tulisi maksettavaksesi. Menetät Käyttöoikeutesi myös, jos Klubin toistuva maksu jää maksamatta. Huomaa, että menetät samalla kaikkien Klubin mukana saamiesi bonusten sekä Klubin jäsenyyteen sidottujen muiden Palveluiden käyttöoikeuden (katso kohta 1.6.). 

1.6. Jotkin Palveluistamme saatetaan myydä niin, että niiden Käyttöoikeus on sidottu Klubin jäsenyyteen. Näissä tilanteissa saat käyttöoikeuden vain siksi ajaksi, kun olet Klubin jäsenenä. Klubin jäsenyyden on jatkuttava keskeytyksettä ja yhtäjaksoisesti, jotta Käyttöoikeus pysyy voimassa. Jos Klubin jäsenyys keskeytyy esimerkiksi peruutuksen tai maksamattomien toistuvien maksujen tähden, menetät Käyttöoikeuden kaikkiin Klubin sisältöihin, mukaanlukien bonukset ja Klubin jäsenyyteen sidotut Palvelut. Menetät myös ne Klubin jäsenyyteen sidotut Palvelut, joista on veloitettu erillinen maksu joko Klubiin liittymisen yhteydessä tai Klubissa ollessasi. Tätä erillistä maksua ei palauteta 14 vuorokauden peruutusajan jälkeen, etkä saa uudelleen liittyessäsi enää takaisin Klubin jäsenyyteen sidottuja Palveluita (ks. kohta 1.7.) ilman uutta erillistä maksua. Emme takaa että samankaltaisia tai samanhintaisia Klubin jäsenyyteen sidottuja Palveluita on enää saatavilla, kun haluat palata Klubin jäseneksi.

Suosittelemme, että otat yhteyttä tiimiimme, jos haluat palata Klubin jäseneksi. Näin voimme löytää sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tiimi [ät] verkkovalmennus.com

1.7. Klubin jäseneksi palaaminen. Voit palata Klubin jäseneksi kulloinkin voimassa olevin ehdoin joko hankkimalla Klubin jäsenyyden verkkovalmennus.comista tai ottamalla meihin yhteyttä. Jos keskeytät Klubin jäsenyyden, et voi palata Klubin jäseneksi enää samalla tarjouksella, jolla olit alunperin liittynyt Klubiin. Jos haluat liittyä Klubiin uudelleen, voit tehdä sen vain senhetkisellä tarjouksella. Klubin hinta ja Klubin mukana saatavat bonukset saattavat muuttua. Jos jokin Klubin bonuksista ei ole enää saatavilla kun liityt Klubiin uudelleen, et saa enää poistuneeseen bonukseen liittyvää Käyttöoikeutta, vaikka sait sen liittyessäsi Klubiin edellisellä kerralla. Et saa myöskään enää aikaisempien Klubin jäsenyyteen sidottujen Palveluiden Käyttöoikeutta takaisin (katso kohta 1.6).

1.8. Ammattikäyttö. Saat käyttää Palveluitamme oman itsesi kehittämiseen vapaa-ajallasi, opiskeluissasi ja työssäsi. Et saa myydä Palveluitamme tai niistä johdettuja tuotteita eteenpäin etkä esittää niiden sisältöä työpaikallasi, työsi osana, yrityksessäsi tai opetuksessasi. Jokainen käyttäjä tarvitsee omat tunnuksensa ja käyttöoikeutensa. Myymme myös erillisiä joukkolisenssejä. Jos haluat ostaa johonkin Palveluumme käyttöoikeuden enemmälle kuin viidelle hengelle, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu [ät] verkkovalmennus.com. Myönnämme myös erillisiä lisenssejä Palveluidemme jälleenmyymiseen ja käyttämiseen kaupallisissa tarkoituksissa sekä opetustyössä.

1.9. Osa Palveluista tai niiden sisällöistä voi olla vapaasti saatavilla ilman kirjautumista, rekisteröitymistä tai maksua. Voit käyttää tällaisia vapaasti saatavilla olevia Palveluita yksityisessä käytössäsi ja julkisessa työ- ja opetuskäytössä, kunhan noudatat hyvää viittaustapaa. Mainitse sisältöjen lähteeksi kunkin materiaalin tekijän nimen lisäksi verkkovalmennus.com. Älä estä linkkiemme tai mainostemme näkyvyyttä ja sisällytä kaikkiin tekemiisi kappaleisiin lähteen verkko-osoite (URL).

1.10. Käyttöoikeutta vaativa sisältö voi yksipuolisella päätöksellämme ja ilman ilmoitusta muuttua vapaasti saatavilla olevaksi ja päinvastoin.

2. Palveluiden sisältö

2.1. Palveluissa voi olla meidän ja muiden osapuolien, kuten käyttäjien ja yhteistyökumppaneidemme tuottamaa sisältöä. Käyttäjien tuottamaa sisältöä ovat esimerkiksi käyttäjien Palveluihin lähettämät viestit, kommentit, tekstit ja kuvat.

2.2. Emme vastaa Palveluiden käyttäjien tai muiden osapuolien Palveluihin lähettämästä sisällöstä, käyttäjien välisestä suorasta tai epäsuorasta viestinnästä, emmekä muiden osapuolien verkkosivujen sisällöistä, joihin Palveluissa saattaa olla linkkejä. Voimme tarkastaa käyttäjien ja muiden osapuolien Palveluihin lähettämää sisältöä ja poistaa sitä, mutta älä oleta että välttämättä teemme niin.

2.3. Olemme sitoutuneet ensiluokkaisen sisällön tarjoamiseen. Käytämme sisältöjemme tuottamiseen suurinta mahdollista huolellisuutta ja taitoa. Emme voi kuitenkaan taata, että Palveluiden sisältö on 100% virheetöntä, oikeellista, ajantasaista ja käyttötarkoitukseesi sopivaa.

2.4. Mitään viestintäämme ei tule tulkita lupaukseksi tai takuuksi menestymisestä tai rahan ansaitsemisesta. Menestymisesi riippuu aina omasta tekemisestäsi ja kulloisestakin tilanteesta. Markkinoinnissamme esitetyt esimerkit ovat todellisia tai mahdollisia, mutta eivät välttämättä tyypillisiä.

2.5. Palveluiden sisältö on tulkittava mielipiteen ilmaisuksi, ei ammattimaisiksi neuvoiksi. Palveluiden kaikkien ohjeiden ja suositusten kaltaisten sisältöjen noudattaminen on täysin sinun oman harkintasi varassa ja niiden seuraukset sinun omalla vastuullasi. Palveluidemme sisällöt eivät ole tarkoitettu terveyden tai mielenterveyden, oppimisvaikeuksien tai näihin rinnastettavien tilojen, eivätkä myöskään talouden ja varallisuuden hoitamisen neuvoiksi tai suosituksiksi. Palvelut eivät ole terapiaa.

2.5. Palveluiden ja niiden sisällön jatkuvassa kehitystyössä niiden ominaisuudet voivat muuttua. Palveluidemme kaltaisessa dynaamisissa internetpalveluissa käyttäjän on hyväksyttävä myös palveluiden aktiivisen käytön aikana tapahtuvia muutoksia. Voimme ilman erillistä ilmoitusta jatkuvasti ja milloin tahansa parantaa ja muuttaa Palveluiden kaikkia ominaisuuksia, toimintoja, rakennetta, sisältöä, aikataulua ja ulkoasua. Tällä tavoin pyrimme varmistamaan Palveluiden ja niiden sisältöjen parhaan mahdollisen laadun ja toimivuuden.

2.6. Palveluissamme esillä olevat käyttäjien kokemukset, kommentit ja palautteet valmennuksistamme ovat aitoja mielipiteitä. Videolla ja blogissamme esiintyvät palautteen antajat ovat saattaneet saada esiintymisestään ja näkemästään vaivasta kompensaatiota. Kaikki tekstimuotoiset käyttäjäpalautteet ovat täysin spontaaneja, emmekä ole tarjonneet heille mitään vastineeksi palautteen antamisesta. Huolehdimme aina siitä, että kaikki sivustollamme esiintyvät palautteet ja kommentit ilmaisevat käyttäjien aitoja mielipiteitä.

2.7. Jos lähetät sisältöä Palveluihin, sinulla on edelleen kaikki oikeudet sisältöösi ja myönnät meille ja yhteistyökumppaneillemme pysyvän, maailmanlaajuisen, peruuttamattoman ja täysin maksuttoman oikeuden käyttää, tallentaa, julkaista, esittää ja levittää lähettämääsi sisältöä sellaisenaan, muokattuna tai johdannaisteoksiksi muokattuna Palveluiden tarjoamisen, kehittämisen ja markkinoinnin mahdollistamiseksi. Nämä myöntämäsi käyttöoikeudet säilyvät myös asiakkuutesi päätyttyä tai vaikka tämä sopimus muutoin purettaisiin. Selvyyden vuoksi mainitaan, että esimerkiksi Palveluissamme lähettämäsi kommentit, videot ja tallennettavissa videoneuvotteluissa tai webinaareissa lähettämäsi ääni ja videokuva ovat tämän ehdon alaisia ja myönnät niihin yllä mainitut oikeudet.

2.8. Vastaat siitä, että sinulla on kaikki tässä määriteltyyn käyttöoikeuden luovuttamiseen tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset Palveluihin lähettämääsi sisältöön. Ymmärrät että voimme näiden käyttöehtojen mukaisesti julkaista aiemmin vain rajatulle käyttäjäryhmälle julkaistun sisällön kaikkien julkisesti saatavilla olevaksi.

2.9. Pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden hallita ja poistaa Palveluihin lähettämääsi sisältöä, mutta emme voi taata tätä mahdollisuutta. Ymmärrät, että Palveluihin lähettämäsi sisältö voi olla luonteeltaan pysyvää.

2.10. Et saa lähettää Palveluihin mitään sisältöä, joka on laitonta tai muutoin hyvän tavan vastaista, rikolliseen toimintaan yllyttävää, loukkaavaa, solvaavaa, epäsiveellistä, valheellista tai harhaanjohtavaa, markkinoivaa, roskapostimaista, Matti Pekkarinen Coachingia tai yhteistyökumppaneitamme, Palveluita tai Palveluiden käyttäjiä vahingoittavaa, toisten oikeuksia tai yksityisyyttä rikkovaa tai sellaista, jonka tarkoituksena on tietojen kerääminen tai haitallisen koodin levittäminen.

2.11. Vastaat itse lähettämästäsi sisällöstä ja mahdollisesta toiminnallasi aiheuttamasta vahingosta. Lain sallimissa rajoissa vastaat kenen tahansa käyttäjätilisi kautta lähettämästä sisällöstä, joten pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi vain itsesi tiedossa.

2.12. Meillä on oikeus, muttei velvollisuutta poistaa tämän sopimuksen vastainen sisältö tai mikä tahansa muukin sisältö Palveluistamme.

3. Palveluiden saatavuus ja toimi­vuus

3.1. Palvelut ovat tarkoitettu toimivaksi modernien tietokoneiden sekä älypuhelinten ja tablettien internetselaimilla käyttöjärjestelmästä riippumatta. Palveluiden käytön tulisi periaatteessa onnistua kaikilla yleisimmillä uusimpia standardeja noudattavilla selaimilla. Eri järjestelmät voivat kuitenkin tarjota erilaisen käyttökokemuksen ja jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa ympäristöissä. Palvelut vaativat jatkuvan nopean internetyhteyden toimiakseen sujuvasti. Saatat joutua käyttämään tiettyä internet-selainta Palveluiden toiminnan varmistamiseksi.

3.2. Koska Palveluiden toiminta riippuu lukuisista laitteeseesi ja verkkoyhteyteesi liittyvistä asioita, emme voi taata, että juuri sinun järjestelmäsi ovat täysin yhteensopivia Palveluiden kanssa. Emme myöskään vastaa laitteidesi tai verkkoyhteyksiesi tai muiden järjestelmiesi käytön opastamisesta tai teknisestä tuesta. Emme ei voi taata, että Palvelut toimivat jatkuvasti moitteetta kaikilla päätelaitteilla.

3.3. Joissakin tapauksissa sisällöt voivat olla latauksia ja vaatia selaimen lisäksi erillisiä kolmannen osapuolen ohjelmia toimiakseen. Nämä ohjelmat ovat kuitenkin yleensä yleisesti ja maksutta saatavilla (esim. PDF-tiedostojen lukuohjelma). Muista järjestelmävaatimuksista ilmoitetaan erikseen.

3.4. Olemme sitoutuneet Palveluiden mahdollisimman laajaan saatavuuteen (siihen, että Palvelu on teknisesti käytettävissäsi) ja teemme työtä järjestelmiemme toimivuuden varmistamiseksi. Internetpalveluihimme voi lähtökohtaisesti ottaa yhteyden koska tahansa käyttöoikeuden ollessa voimassa. Emme kuitenkaan voi taata, että Palvelut ovat saatavilla täysin ilman katkoksia, emmekä vastaa katkosten aiheuttamista tietojen katoamisista tai keskeytyksistä. Internetpalveluiden saatavuus ja toimivuus tiettynä ajankohtana vaihtelee esimerkiksi verkkoyhteyksistä, päätelaitteista, palvelimista ja muista järjestelmistä johtuvista syistä.

3.5. Meillä on oikeus tilapäisesti keskeyttää Palveluiden toimittaminen, jos se on välttämätöntä päivitys-, huolto- tai asennustoimenpiteiden, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn tähden.

3.6. Emme vastaa ulkopuolisten palveluiden tai ohjelmien, kuten esimerkiksi Facebookin tai webinaariohjelmistojen, toiminnasta tai saatavuudesta tai tarjoa tukea tällaisten ulkopuolisten palveluiden tai ohjelmien käyttämiseen.

4. Käyttäjätili

4.1. Jotta voisit tehdä itsellesi käyttäjätilin ja käyttääksesi käyttäjätilin vaativia Palveluita, sinun täytyy olla vähintään 18 vuotias tai sinulla täytyy olla huoltajasi suostumus Palveluiden käyttämiseen. Lisäksi sinun tai laillisen huoltajasi täytyy hyväksyä nämä käyttöehdot ja antaa oikeat ja ajantasaiset tiedot rekisteröitymisprosessissa. Luomalla käyttäjätilin vakuutat täyttäväsi edellä mainitut ehdot.

4.2. Vain yksi henkilö saa käyttää Palveluita yhden käyttäjätilin kautta. Käyttäjätili on henkilökohtainen, eikä sitä saa jakaa tai luovuttaa eteenpäin.

4.3. Vastaat kaikesta käyttäjätililläsi tapahtuvasta toiminnasta, mukaan lukien Palveluiden ostot ja käyttäjätilin kautta lähetetty sisältö. Sinun tulee huolehtia tarkoin, että salasanasi pysyy vain omassa tiedossasi. Salasanan on oltava vahva ja vaikeasti arvattavissa, eikä sitä saa koskaan luovuttaa tai ilmaista toiselle henkilölle. Jos käytät Palveluita julkisella tai jaetulla tietokoneella, älä tallenna salasanaasi selaimen muistiin ja muista lopuksi kirjautua ulos Palveluista.

4.4. Jos käyttäjätilisi salasana joutuu ulkopuolisten tietoon, sinun tulee ilmoittaa siitä meille välittömästi. Ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen vapaudut kantamasta vastuuta kyseisen käyttäjätilin toimista ja käyttäjätili jäädytetään, kunnes toimitamme sinulle tai tilaat itse uuden salasanan.

4.5.  Jos epäilemme että käyttäjätiliäsi on käytetty väärin tai että joku muu kuin sinä käyttää käyttäjätiliäsi, voimme sulkea sen väliaikaisesti ja välittömästi. Sopimusrikkomuksissa ja väärinkäytöksissä sopimus voidaan purkaa ja käyttäjätili sulkea pysyvästi. Voimme sulkea käyttäjätilejä pysyvästi myös, kun niihin liittyvät käyttöoikeudet lakkaavat tai ne ovat olleet pitkään käyttämättöminä. Kun käyttäjätili suljetaan pysyvästi, siihen liittyvät tiedot voivat hävitä.

5. Tietosuoja

5.1. Tietosuoja ja yksityisyytesi on meille hyvin tärkeä asia. Huolehdimme tietosuojastasi tietosuojaselosteessamme kuvattujen käytäntöjen ja soveltuvien lakien mukaisesti. Keräämme sinusta tietoja esimerkiksi Palveluidemme toiminnan, kehittämisen ja markkinoinnin mahdollistamiseksi. Näihin kuuluu sekä henkilötietoja että muita tietoja. Tietojen keräämisestä ja käsittelystä on kerrottu lisää tietosuojaselosteessamme, johon vakuutat tutustuneesi ja jonka mukaisen tietojen keräämisen ja käsittelyn hyväksyt. Ilman tietojen keräämistä emme voi tarjota sinulle Palveluitamme, eivätkä Palvelumme toimisi odotetulla tavalla.

5.3. Käytämme Palveluihin liittyviä evästeitä ja kolmannen osapuolen evästeitä. Evästeiden käyttö on kuvattu tarkemmin tietosuojaselosteessamme.

6. Maksuehdot

6.1. Voimme tarjota eri ajankohtina ja eri Palveluille eri maksutapoja, kuten verkkopankki- tai luottokorttimaksut ja laskulla maksamisen. Näet maksutavat ostoksen tekemisen yhteydessä.

6.2. Sinun on annettava ajantasaiset ja oikeat laskutus- ja yhteystiedot ostohetkellä.

6.3. Myymme Palveluita verkkokaupassamme vain Suomessa vakituisesti asuville Suomen kansalaisille. Ostosta tehdessäsi vakuutat täyttäväsi nämä ehdot. Jos et täytä näitä ehtoja tai et pysty tekemään ostosta kaupastamme ulkomailta käsin ja haluat silti tehdä ostoksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu [ät] verkkovalmennus.com).

6.4. Käytämme maksunvälityspalveluna Stripea (Stripe Payments Europe, Ltd). Stripe tai heidän välittämänsä maksupalvelut voivat näkyä maksua suoritettaessa ja tiliotteellasi maksun saajana. Stripen käyttöehdot.

6.5. Jos ostat meiltä kuukausimaksullisen Palvelun, sinulta veloitetaan ensimmäinen erä oston yhteydessä ja tämän jälkeen seuraavat erät 30 päivän välein. Tulevat erät veloitetaan automaattisesti antamaltasi maksuvälineeltä. Käyttöoikeutesi on voimassa vain niin kauan kuin jatkat kuukausimaksun maksamista. Jos et maksa kuukausimaksua, käyttöoikeutesi lakkaa. Jos kuukausimaksusi katkeavat ja haluat uudelleen tilata saman kuukausimaksullisen Palvelun, joudut maksamaan Palvelusta sen hetkisen hinnaston mukaisen kuukausimaksun, joka saattaa olla suurempi kuin aikaisempi kuukausimaksusi.

6.6. Jos ostat Palvelun tarjoamallamme osamaksuvaihtoehdolla, ensimmäinen erä veloitetaan sinulta välittömästi. Jos et peruuta tuotetta peruutusaikana, sitoudut maksamaan myös kaikki tulevat erät. Tulevat erät veloitetaan automaattisesti antamaltasi maksuvälineeltä. Jos sinulle on kertynyt useita maksamattomia osamaksueriä, meillä on oikeus veloittaa tililtäsi välittömästi kaikki maksamattomat osamaksuerät yhdellä kerralla. Jos automaattinen maksun veloitus ei toistuvista yrityksistä ja sähköpostitse lähetettävästä huomautuksesta huolimatta onnistu, meillä on oikeus veloittaa sinulta kaikki maksamattomat sekä kaikki jäljellä olevat maksuerät yhdellä laskulla 14 päivän maksuajalla. Jos osamaksusi joudutaan veloittamaan automaattisen veloituksen sijaan laskulla, lisäämme laskuun maksumuistutuslisän.

6.7. Jos ostat Palvelun tarjoamallamme osamaksuvaihtoehdolla, sinun on huolehdittava, että tililläsi on katetta tuleviin maksuihin. Jos luottokorttisi voimassaoloaika umpeutuu aikana, jolloin osamaksueriä on vielä maksamatta, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme uuden maksutavan lisäämiseksi (tiimi [ät] verkkovalmennus.com).

6.8. Jos automaattinen osamaksun veloittaminen maksukortiltasi ei onnistu, pääsy ostamiisi Palveluihin katkeaa välittömästi. Pääsysi palveluihin aukeaa, kun käyttäjätilisi aktivoidaan sen jälkeen, kun olet suorittanut maksamattoman osamaksuveloituksen. Palveluiden katkeaminen ei poista maksuvelvollisuuttasi tulevista tai maksamatta jääneistä osamaksueristä.

6.9. Viivästyneistä laskuista peritään korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut. Siirrämme maksamattomat laskut huomautuksen jälkeen perintätoimiston perittäviksi. Perintätoimisto käyttää maksamattomien laskujen perintään huomautuksia ja oikeudellista perintää ja lisää laskuihin oman hinnastonsa mukaiset perintäkulut.

6.10. Voimme katkaista pääsysi ostamiisi Palveluihin viivästyneiden tai maksamattomien laskujen takia, jos maksu ei ole saapunut eräpäivään mennessä. Tämä ei kuitenkaan poista maksuvelvollisuuttasi.

6.11. Käyttämämme maksunvälityspalvelut saattavat tarjota kolmansien osapuolien maksu- ja luottopalveluita. Emme vastaa sopimuksista, joita teet kolmansien osapuolien kanssa ostaessasi tuotteitamme. Saatat esimerkiksi haluta ostaa tuotteitamme osamaksulla, tällöin maksuvelvollisuutesi voi siirtyä täysin sinun ja osamaksupalvelua tarjoavan luottolaitoksen väliseksi asiaksi.

6.12. Sivuillamme saatetaan antaa sinulle kolmansien osapuolien maksu- ja luottopalveluiden valintaa helpottavaa tietoa. Tällainen tieto on tarkoitettu ainoastaan alustavaksi valintojasi helpottavaksi tiedoksi, emmekä vastaa sen ajantasaisuudesta tai oikeellisuudesta. Sinun on aina tarkistettava kolmannen osapuolen ajantasaiset ehdot valitessasi maksutapaasi.

7. Peruutusehdot

7.1. Voit peruuttaa minkä tahansa Palvelun tilauksesi 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta, paitsi jos olet kyseisen Palvelun kohdalla suostunut digitaalisen sisällön toimittamiseen ennen peruuttamisajan päättymistä ja sinulle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta.

7.2. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava asiakaspalveluumme päätöksestäsi peruuttaa tilaus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu [ät] verkkovalmennus.com). Voit käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Palveluiden maksamatta jättäminen ei riitä peruutusilmoitukseksi.

7.3. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

7.4. Jos peruutat tilauksesi, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme tähän tilaukseen liittyvät maksut. Teemme palautuksen viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Palautus tapahtuu samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tämän Palvelun maksamiseen, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun. Teknisten ongelmien takia maksu voidaan palauttaa tilisiirrolla. Palautuksesta ei aiheudu sinulle kustannuksia.

8. Sopimuksen purkaminen ja korvaukset

8.1. Peruutusehtojen mukaisen sopimuksen purkamisen lisäksi kumpi tahansa osapuoli voi purkaa sopimuksen myös peruutusajasta riippumatta, jos sovitut maksu- ja korvausvelvoitteet täytetään. Purkaminen tapahtuu ilmoittamalla siitä yksiselitteisesti toiselle osapuolelle (esimerkiksi sähköpostilla).

8.2. Jos et täytä tämän sopimuksen ehtoja tai pyydät itse sopimuksen purkamista peruutusajan jälkeen, sopimus voidaan purkaa, emmekä ole velvollisia korvaamaan sinulle Palveluista maksamiasi suorituksia.

8.3. Jos emme jostain syystä voi toimittaa Palveluita sovitulla tavalla, pyrimme järjestämään korvaavan Palvelun, korvaavan ajankohdan Palvelulle tai korvaavan pätevän Palveluiden toteuttajan. Jos tämä ei ole mahdollista, emmekä pysty täyttämään sopimuksen ehtoja, sopimus voidaan purkaa ja korvaamme sinulle pyynnöstäsi Palveluistamme maksamasi hinnan siinä suhteessa, mitä olet maksamiesi Palveluiden toteutumatta jäämisessä menettänyt. Sama korvauskäytäntöä koskee tilanteita, joissa haluamme purkaa sopimuksen liiketaloudellisista syistä.

8.4. Jos sopimus puretaan, emme korvaa Palveluiden oston yhteydessä saamiasi bonuksia millään tavalla.

8.5. Sopimuksen purkamisen jälkeen hankkimasi käyttöoikeudet lakkaavat ja sinun täytyy hankkia ne uudestaan, jos haluat vielä käyttää näitä käyttöoikeuksia vaativia Palveluita. Sopimuksen purkamisen yhteydessä voimme poistaa käyttäjätilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot ja sisällön, mutta emme välttämättä tee niin ilman erillistä kirjallista pyyntöä ja meillä saattaa olla edelleen lainsäädäntöön perustuva oikeus säilyttää sinusta tietoja (lue lisää tietosuojakäytännöstämme).

9. Voimaan jäävät sopimuksen osat

Jos asiakkuutesi tai hankkimasi käyttöoikeus päättyy, käyttäjätilisi suljetaan, lopetat Palveluiden käyttämisen tai tämä sopimus puretaan millä tahansa tavalla, jäävät edelleen voimaan ne sopimuksen kohdat, joissa on sovittu Palveluiden Käyttöoikeuksista (käyttöoikeutesi lakkaa), Palveluihin lähettämäsi sisällön käyttöoikeuksien luovuttamisesta meille (käyttöoikeutemme jatkuu), maksuehdoista, peruutusehdoista, yksityisyydestä ja tietosuojasta, vastuiden rajoituksesta ja takuiden puuttumisesta, sovellettavasta laista ja määräysten itsenäisyydestä.

10. Määräysten itsenäisyys

Jos huomataan, että jotain kohtaa näistä käyttöehdoista ei voida lain mukaan soveltaa tai pitää pätevänä, vain kyseinen kohta poistetaan tai sitä muutetaan alkuperäisen ehdon tarkoitusta vastaavasti vain niin paljon kuin on tarpeen ja muut kohdat jäävät voimaan ja pätevät sellaisenaan.

11. Ylivoimaiset esteet

Jos kapina alkaa, sota syttyy, pankkien maksuliikenne keskeytyy, hirmumyrsky iskee tai jokin muu täysin ylivoimainen ja odottamaton este (force majeure) estää Palvelun toteuttamisen, siihen osallistumisen tai siitä maksamisen, velvollisuudet Palvelun toteuttamisesta ja siitä maksamisesta saavat odottaa niin kauan, kunnes ne tulevat jälleen mahdollisiksi. Ylivoimaisesta esteestä johtuvaa vahinkoa ei tarvitse korvata ja sopimus voidaan tällöin purkaa ilman jäljellä olevien maksuvelvollisuuksien täyttämistä.

12. Vastuunrajoitus

12.1.  Otat lain sallimissa rajoissa itse vastuun kaikista Palveluiden käytöstäsi itsellesi ja muille aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista, menetyksistä, haitoista ja vahingoista, ja rajoitamme vastuumme näistä kaikissa mahdollisissa olosuhteissa.

12.2. Kokonaisvastuumme kaikista vaatimuksistasi rajoittuu näiden vaatimusten kohteena olevan Palvelun käytöstä meille viimeisimmässä maksussasi maksamaasi summaan.

12.3. Emme vastaa mistään sinulle aiheutuvista kuluista, jotka johtuvat tämän sopimuksen rikkomisesta. Vastuumme rajoittuu myös ainoastaan siihen haittaan, joka merkittävyydeltään ylittää tässä sopimuksessa mainitut ja yleisesti hyväksyttävät Palveluiden rajoitteet ja johtuu todistettavasti nimenomaisesti meidän tai hallinnoimiemme järjestelmien tai yhteistyökumppaniemme ja heidän järjestelmiensä toiminnasta.

13. Ei takuita

Lain ja tämän sopimuksen sallimissa rajoissa tarjoamme Palvelut ja niiden sisällön sellaisenaan, ilman mitään suoria tai vihjattuja takuita.

14. Käyttöehtojen muutokset

Kehitämme jatkuvasti Palveluitamme ja myös säännökset voivat muuttua. Vastataksemme muuttuviin tilanteisiin voimme muuttaa näitä käyttöehtoja päivittämällä ne tähän verkko-osoitteeseen. Jos et hyväksy uusia käyttöehtoja, sinun on lopetettava Palveluiden käyttö.

15. Erimielisyydet ja sovellettava laki

15.1. Sopimusta tulkitaan Suomen lakien mukaisesti. Tämä sopimus on tehty, jotta erimielisyyksiä ei syntyisi. Jos niitä kuitenkin syntyy, pyrimme ratkaisemaan ne ensisijaisesti keskustelemalla ja tätä sopimusta tutkimalla.

15.2. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi keskustelemalla, voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ottamalla yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi). Asiakasvalituksissa ota kuitenkin ensin yhteyttä meihin, sillä haluamme laittaa asiat kuntoon kaikkien mahdollisuuksiemme mukaisesti. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn ole myös yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Mihin voin ottaa yhteyttä?

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sähköpostisoitteemme on (korvaa [ät] @-merkillä):

tiimi[ät]verkkovalmennus.com

Toimipaikkamme osoite on:

Matti Pekkarinen Coaching
Laavukatu 3 G 11
15840 LAHTI

Liite 1. Peruuttamislomake

Täytä ja palauta tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluat peruuttaa sopimuksen. Lomake suositellaan kopioitavaksi sähköpostin tekstikenttään, jotta se voidaan lähettää täydennettynä sähköpostin välityksellä.

Vastaanottaja:

Matti Pekkarinen Coaching
Laavukatu 3 G 11
15840 LAHTI
tiimi[ät]verkkovalmennus.com

Ilmoitan että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavan palvelun suorittamista.

Palvelu:

Palvelusta maksettu hinta:

Tilauspäivä:

Nimeni:

Osoitteeni:

Tämän peruutusilmoituksen päiväys:

Mitä vielä odotat?

TARTU TOIMEEN!