VAKAVA 2017 valmennuskurssi verkossa. VAKAVA-koe haltuun.

Tietosuojaseloste

Päivitetty 24.5.2018

Lisäys 31.5.2018: Amazon lisätty käyttämiimme palveluntarjoajiin

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan kuinka verkkovalmennus.comia ylläpitävä Unelmamoottori avoin yhtiö (”Unelmamoottori” tai “me”, y-tunnus: 2739433-7) ja sen yheistyökumppanit käsittelevät tietoja, jotka koskevat sinua.

Käsittelemme tietojasi kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Vierailemalla verkkovalmennus.com -sivustolla tai siihen liittyvillä sivustoilla hyväksyt tämän tietosuojaselosteen mukaisen tietojen keräämisen, tallentamisen ja käsittelyn, evästeiden käytön sekä muut tähän tietosuojakäytäntöön liittyvät ehdot.

Verkkovalmennus.com-sivustolla ja siihen liittyvillä sivustoilla tarjoamamme ilmaiset ja maksulliset sisällöt, tuotteet sekä palvelut (”Palvelut”) toteutetaan internet-teknologioiden avulla ja niiden toteuttamiseksi tietojen kerääminen, tallentaminen ja käyttäminen on välttämätöntä. Et voi käyttää sivustojamme tai palveluitamme, jos et hyväksy näitä ehtoja.

Kenestä kerätään tietoja?

Henkilötietorekisterimme sisältää tietoja asiakkaistamme, sähköpostilistoillemme liittyneistä, meihin yhteyttä ottaneista, sosiaalisen median kanavissa kanssamme vuorovaikuttaneista sekä verkkovalmennus.com-sivustolla ja siihen liittyvillä sivustoilla vierailleista ihmisistä.

Mitä tietoja minusta kerätään?

Henkilörekisterimme sisältää seuraavia tietoja. Sinusta voidaan kerätä kaikkia näitä tietoja, mutta sinusta ei välttämättä kerätä kaikkia näitä tietoja:

a. Yhteystiedot. Nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero.

b. Asiakastiedot. Tiedot ostetuista tuotteista ja palveluista, tiedot maksuista, laskutustiedot, yhteydenotot ja muu viestintä sekä antamasi palautteet.

c. Markkinointitiedot. Meille kertomasi mielenkiinnon kohteet, sähköpostilistojen tilaukset ja markkinointiin ja markkinointiviestintään liittyvät valinnat.

d. Tiedot, jotka kerätään kun käytät Palveluitamme. Esimerkiksi vastaukset lomakkeisiin, kyselyihin, harjoituskokeisiin ja testeihin, kirjautumiset, rekisteröitymiset ja osallistumiset Palveluihimme sekä Palveluissamme lähetetyt kommentit, viestit, kuvat ja videot.

e. Verkkokäyttäytymistä koskevat tiedot. Esimerkiksi vierailut verkkosivut ja sivustoilla tehdyt toimet (kuten klikkaukset, sivujen vieritystiedot ja tiettyjen sivuston elementtien näkyminen tai latautuminen), hakusanat, saapumisreitit ja sivuvierailuiden ajankohdat ja kestot, sähköpostiviestien avaukset ja linkkien avaamiset.

f. Tiedot laitteista, joilla käytät palveluitamme. Esimerkiksi laitteen mallia, käyttöjärjestelmää, selainta, IP-osoitetta ja verkkoyhteyttä koskevat tiedot. Jotkin tiedot saattavat sisältää tietoja sijainnistasi.

Millä tavoin minusta kerätään tietoja?

Keräämme edellä kuvattuja tietoja säännönmukaisesti sinusta kahdella tavalla:

a. Itse antamasi tiedot.

Annat Palveluissamme itse omia tietojasi esimerkiksi kun lähetät palveluissamme viestejä tai kommentteja, täytät verkkolomakkeita tai teet ostoksia.

b. Palveluidemme käytön kautta saamamme tiedot.

Kuten lähes kaikkia internetsivustoja ja sovelluksia käytettäessä, myös meidän Palveluitamme käytettäessä kerätään tietoja myös automaattisesti. Tämä tietojen kerääminen toteutetaan Unelmamoottorin omien ja kolmansien osapuolien palvelinlokien, evästeiden, jäljitteiden, kuvapistetunnisteiden ja vastaavien tekniikoiden avulla.

Näiden tekniikoiden avulla voidaan esimerkiksi seurata toimiasi Palveluissamme, yksilöidä sinut, muistaa valintojasi, avata sinulle kuuluvia käyttöoikeuksia automaattisesti, kohdentaa sinulle mainoksia ja kerätä tilastotietoa. Aina kun käytät Palveluitamme sinun tulisi olettaa, että käyttäytymisestäsi (kuten nettisivujen avaamisia ja linkkien klikkaamisia) kerätään tietoa.

Voimme yhdistää eri lähteistä saamiamme ja eri tavalla kerättyjä tietoja. Henkilötietoja voidaan kerätä tai päivittää myös osoite-, päivitys- tai muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

Kolmansien osapuolien meille tarjoamien anonymiteettia suojaavien mittaus- ja mainosten kohdennuspalveluiden (kuten Googlen ja Facebookin mainosevästeiden) kautta kerättyjä tai vastaanotettuja nimettömiä tietoja ei kuitenkaan yhdistetä henkilötietoihisi, emmekä pyri tunnistamaan sinua niistä.

Millä perusteella ja mihin tarkoitukseen tietoja käsitellään?

Käsittelemme henkilötietojasi asiakassuhteesi ja muiden sopimustemme ja suostumuksesi perusteella sekä täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme.

Keräämme ja käytämme sinua koskevia tietoja:

a. Palveluidemme tarjoamiseen. Useat Palvelumme ovat sen luonteisia, että niiden toteuttamiseksi ja toimittamiseksi on kerättävä, tallennettava ja käytettävä joitakin sinua koskevia tietoja. Muuten Palveluiden toteuttaminen ei olisi mahdollista.

b. Palveluihimme liittyvään viestintään ja asiakaspalveluun. Joskus meidän on oltava yhteydessä sinuun koskien käyttämiäsi Palveluitamme, joten tarvitsemme yhteystietosi. Ja jos esimerkiksi itse otat yhteyttä meihin, saatamme tarvita joitain järjestelmämme tietoja auttaaksemme sinua ja ratkaistaksemme asiasi.

c. Maksuliikenteen ja kirjanpidon hoitamiseen. Jos maksat meille Palveluistamme, on meidän tiedettävä laskutukseen liittyvät tietosi. Tietysti hoidamme myös lailliset kirjanpitovelvoitteemme.

d. Palveluidemme personoimiseen ja käyttökokemuksen parantamiseen. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan ja henkilökohtaisen käyttökokemuksen, tämän takia meidän on tiedettävä jotain sinusta ja järjestelmiemme on pystyttävä tunnistamaan sinut ja muistamaan aikaisemmat valintasi käyttäessäsi Palveluitamme.

e. Palveluidemme markkinoimiseen ja mainosten kohdentamiseen. Palvelumme eivät olisi olemassa, jos emme myisi ja markkinoisi niitä ja ne olisivat kalliimpia, jos markkinointi olisi pelkkää hakuammuntaa. Käytämme tietojasi markkinoidaksemme Palveluitamme sinulle suoraan ja kohdistaaksemme internetmainoksiamme sinulle ja muille, jotka saattavat olla niistä kiinnostuneita. Tietojesi käytöstä tähän tarkoitukseen ja mahdollisuuksista estää tietojesi käyttämistä markkinointiin on kerrottu lisää alla.

f. Palveluidemme mittaamiseen ja tilastolliseen seurantaan. Haluamme tietää, kuinka paljon Palveluitamme käytetään. Näin voimme esimerkiksi taata järjestelmiemme parhaan toimivuuden ja tarkastella mainostemme tehokkuutta.

g. Palveluidemme kehittämiseen. Voimme kehittää Palveluitamme oikeaan suuntaan vain tuntemalla asiakkaitamme, heidän tarpeitaan ja sitä tapaa, jolla he käyttävät Palveluitamme. Oikean tiedon avulla voimme tarjota entistä parempia Palveluita ja tehdä oikeita päätöksiä.

h. Ratkoaksemme Palveluihimme liittyviä ongelmia. Jos jokin menee vikaan, tarvitsemme tietoja asian selvittämiseksi ja ratkaisemiseksi.

i. Suojataksemme Unelmamoottoria ja käyttäjiämme. Jos sinun tai Unelmamoottorin on syytä olettaa, että käyttäjätiliäsi on käytetty väärin tai jos Palveluihimme kohdistuu uhkia tai väärinkäytöksiä, tarvitsemme tietoja tilanteen selvittämiseksi ja ratkaisemiseksi.

Keräämme sinusta tietoja vain edellä mainittuihin Palveluidemme kannalta oleellisiin tarkoituksiin, joiden avulla voimme tuottaa sinulle laadukkaampia ja edullisempia Palveluita. Emme käytä tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen, ellei laki tai oikeuden määräys pakota siihen. Emme esimerkiksi kerää tai käytä sinua koskevia tietoja huviksemme, myydäksemme niitä edelleen, emmekä mihinkään muuhunkaan hämärään tarkoitukseen.

Luovutetaanko tietoja muille?

Henkilörekisteriämme käsittelevät yrityksemme johto, työntekijämme ja yhteistyökumppanimme, jotka ovat meihin sopimussuhteessa. Lisäksi käytämme useita palveluntarjoajia, joiden tietojärjestelmiä käytämme tietojesi keräämiseen, tallentamiseen ja käsittelyyn. 

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme ja yhteistyökumppanimme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä ja käsittelevät tietojasi asianmukaisesti ja huolellisesti. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia ja yhteistyökumppaneita, joille luovutamme tietojasi tai joiden palveluita käytämme edellä mainittujen käyttötarkoitusten toteuttamiseen.

ActiveCampaign, LLC. Käytämme Active Campaignia sähköpostimarkkinoinnissa, Palveluidemme viestinnässä, asiakastietojen hallinnassa. Sivustoillamme on tämän palveluntarjoajan evästeitä, joiden avulla seuraamme aktiivisesti sivuilla vierailevien toimia.

Amazon Web Services, Inc. Käytämme Amazon Web Services (AWS) -pilvipalveluita Palveluidemme toteuttamisessa. Esimerkiksi ssa verkkosivujemme ja Palveluidemme sisällöstä tarjoillaan AWS:n kautta.

Apple Inc. Tiimimme käyttää Applen palveluita tietojen tallentamiseen ja varmuuskopiointiin ja sisäiseen viestintään.

Asana, Inc. Tiimimme käyttää Asanan tehtävienhallintasovellusta suunnitteluun ja kommunikointiin.

Evernote Corporation. Tiimimme käyttää Evernoten muistiinpanosovellusta tietojen tallentamiseen ja järjestämiseen.

– Checkout Finland Oy. Käytämme Checkout Finland Oy:n palveluita maksuliikenteen hoitamiseen. Checkout Finland Oy välittää sinulle useita maksuvaihtoehtoja, joiden järjestelmiin tietosi saattavat myös siirtyä.

Facebook, Inc. Käytämme Facebookin palveluita markkinoinnissamme, viestinnässämme ja Palveluidemme (kuten keskusteluryhmien ja sosiaalisen median sisältöjen) toteuttamisessa. Lisäksi tiimimme käyttää Facebookin palveluita sisäisessä viestinnässä. Sivustoillamme on tämän palveluntarjoajan evästeitä, joiden avulla seuraamme aktiivisesti sivuilla vierailevien toimia.

– Genesis Digital LLC. Käytämme Genesis Digitalin tarjoamia palveluita (kuten WebinarJamia ja EverWebinaria) sekä suorien että nauhoitettujen webinaarien tarjoamiseen ja Palveluidemme markkinointiin. Sivustoillamme on tämän palveluntarjoajan evästeitä, joiden avulla seuraamme aktiivisesti sivuilla vierailevien toimia.

– Google LLC. Käytämme Googlen palveluita markkinoinnissamme, sivustojemme mittaamisessa ja Palveluidemme (kuten palautekyselyidemme ja videosisällön) toteuttamisessa. Lisäksi tiimimme käyttää työssään Googlen pilvipalveluita ja sovelluksia. Sivustoillamme on tämän palveluntarjoajan evästeitä, joiden avulla seuraamme aktiivisesti sivuilla vierailevien toimia.

– Nordic Web Hotel Oy. Käytämme Nordic Web Hotel Oy:n palveluita esimerkiksi sähköpostiliikenteessä.

Salejärvi Ky hoitaa kirjanpitoamme ja taloushallintoamme.

SendGrid, Inc. Käytämme SendGridiä Palveluidemme ostamiseen ja käyttämiseen liittyvien sähköpostien lähettämiseen.

Seravo Oy. Sivustomme ovat pääasiallisesti hostattuna Seravo Oy:n WP-palvelussa.

– SLP Group Oy. Käytämme SLP Group Oy:n Ukko.fi-palvelua laskutukseen ja asiakastietojen hallintaan.

– Stripe, Inc. Käytämme Stripen palveluita maksuliikenteen hoitamiseen. Stripe välittää sinulle useita maksuvaihtoehtoja, joiden järjestelmiin tietosi saattavat myös siirtyä.

Vimeo, Inc. Käytämme Vimeota Palveluihimme ja markkinointiimme liittyvien videoiden säilyttämiseen ja suoratoistamiseen.

– Wertigo Consulting. Käytämme Wertigo Consultingin tarjoamaa tilauskone.comia laskutukseen ja asiakastietojen hallintaan.

Zoom Video Communications, Inc. Käytämme Zoom-videotapaamisia viestintään, Palveluidemme toteuttamiseen ja markkinointiin sekä tiimimme sisäiseen viestintään.

Yllä mainittujen toimijoiden lisäksi käytämme säännöllisesti alihankkijoiden ja asiantuntijoiden palveluita esimerkiksi verkkosivustojemme kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Lisäksi käytämme normaalilla tavalla pankkeja maksuliikenteen hoitamiseen. Huolehdimme aina, että yhteistyökumppanimme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

Henkilötietojasi sisältävä henkilörekisterimme on hajautettu maailmanlaajuisesti useisiin fyysisiin pisteisiin ja useisiin sovelluksiin tai alustoihin ja useille toimijoille. Tietojasi voidaan siis siirtää myös EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Emme luovuta tietojasi esimerkiksi ulkopuolisille mainosverkostoille tai roskapostin lähettäjille.

Tietoja on kuitenkin luovutettava, jos toimivaltaiset viranomaiset niin lainsäädäntöön perustuen vaativat. Tietojasi voidaan myös luovuttaa eteenpäin uusille toiminnastamme vastaaville tahoille, jos myymme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme.

Kuinka kauan tietoja säilytetään?

Säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin sinulla on voimassa jokin asiakkuus tai jonkin sähköpostilistamme tilaus tai jokin muu aktiivinen suhde meihin sekä korkeintaan kaksi vuotta aktiivisen suhteen päättymisen jälkeen, jotta voimme muistaa historiasi, jos päätät palata asiakkaaksemme tai esimerkiksi liittyä uudestaan sähköpostilistallemme.

Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että vaikka poistut kaikilta sähköpostilistoiltamme, tekemäsi valinnat ja historiatietosi ovat edelleen rekisterissämme. Pidämme ne rekisterissä sen tähden, että useat listoiltamme poistuvat haluavat palata listalle myöhemmissä vaiheissa. Tällaisissa tapauksissa voimme esimerkiksi vähentää lähetettävien sähköpostien määrää, sillä järjestelmissämme on jo tieto kyseiselle henkilölle aiemmin lähetetyistä viesteistä eikä niitä tarvitse lähettää uudestaan.

Tyhjennämme sähköpostimarkkinoinnin historiatiedot kerran kahdessa vuodessa niiden osalta, jotka eivät ole enää aktiivisina tilaajina yhdelläkään sähköpostilistallamme.

Joidenkin laillisten velvollisuuksiemme täyttäminen (kuten kirjanpitovelvollisuus) ja kanssasi tekemämme sopimukset saattavat vaatia tai antaa meille oikeuden säilyttää tietojasi pidempään. Lue käyttöehdoistamme millaiset oikeudet luovutat meille, kun lähetät Palveluihimme sisältöä.

Miten tietoja käytetään markkinointiin ja mainosten kohdentamiseen?

Markkinoimme Palveluitamme, jotta voisimme tarjota niitä sinulle ja mahdollisimman monille muillekin. Tietojen käyttäminen markkinoinnissa tekee siitä huomattavasti kustannustehokkaampaa ja tämän ansiosta voimme tarjota sinulle ja muille asiakkaillemme Palveluitamme edullisemmin.

Käytämme tietojasi Palveluidemme ja tuotteidemme markkinointiin kahdella tavalla:

a. Suoramarkkinointi. Jos olet asiakkaamme tai liittynyt jollekin sähköpostilistallemme, voimme käyttää antamiasi yhteystietoja markkinointiviestien lähettämiseen sinulle. Teemme tällaista suoramarkkinointia lain ja hyvän tavan mukaisesti ja voit aina kieltää sen ottamalla yhteyttä meihin.

b. Mainosten kohdistaminen. Sinulle voidaan näyttää mainoksiamme selatessasi internetiä. Nämä mainokset voivat näkyä hakutuloksissa, sosiaalisessa mediassa (esim. Facebookissa ja Instagramissa) ja muilla mainoksia näyttävillä internetsivuilla. Jotta voisimme tarjota mahdollisimman käyttökelpoisia Palveluita mahdollisimman monille, kannattaa meidän kohdentaa mainokset juuri niille ihmisille, jotka ovat niistä eniten kiinnostuneita. Tähän kohdentamiseen käytetään sinusta ja muista käyttäjistä kerättyjä tietoja.

Mainoksiamme kohdennetaan käyttäen omien Palveluidemme ja kolmansien osapuolien evästeitä, jäljitteitä, tunnisteita ja vastaavia tekniikoita. Mainoksia kohdennetaan seuraavien asioiden perusteella:

a. Verkkovalmennus.com -sivustolla tekemiesi toimien ja sivuvierailuiden perusteella. Voimme esimerkiksi kohdentaa sinulle mainoksiamme, jos olet vieraillut tietyllä sivustomme sivulla tai tehnyt jonkin toimen sivustollamme. Tätä kutsutaan uudelleenmarkkinoinniksi. Käytämme esimerkiksi Googlen, Facebookin ja ActiveCampaignin uudelleenmarkkinointiominaisuuksia.

b. Muualla kuin verkkovalmennus.com -sivustolla tekemiesi toimien ja sivuvierailuiden perusteella. Kolmannet osapuolet keräävät tietoa myös Palveluidemme ulkopuolisesta verkkokäyttäytymisestäsi ja päättelevät siitä esimerkiksi mielenkiinnon kohteitasi sekä maantieteellisiä ja demografisia tietoja. Saatat myös itse antaa näitä tietoja kolmansille osapuolille. Voimme näiden tietojen avulla kohdentaa sinulle mainoksiamme kolmansien osapuolien kautta. Tiedot ovat kuitenkin nimettömiä, eivätkä siirry järjestelmiimme. Käytämme esimerkiksi Googlen, Facebookin ja ActiveCampaignin mainontatyökalujen mielenkiinnon kohteiden sekä demografisten ja maantieteellisten tietojen mukaan suunnattua markkinointia.

c. Kaksoiskohderyhmien perusteella. Tämä tarkoittaa, että mainontaa suunnataan ominaisuuksiltaan samankaltaiselle yleisölle, joka jo käyttää Palveluitamme tai vierailee verkkovalmennus.com -sivuston tietyillä sivuilla. Samankaltainen yleisö löydetään vertailemalla Palveluidemme käyttäjiä kolmannen osapuolen tietokantoihin. Esimerkiksi Facebookin mainokset voidaan tällä tavoin kohdentaa muille Facebookin käyttäjille, joilla on samankaltaisia ominaisuuksia kuin asiakkaillamme. Käytämme esimerkiksi Googlen ja Facebookin mainontatyökalujen kaksoiskohderyhmäominaisuuksia.

Evästeiden, jäljitteiden ja vastaavien tekniikoiden käyttämisen lisäksi voimme kohdentaa sinulle mainoksia itse meille antamiesi tietojen perusteella. Voimme käyttää näitä tietoja itse kohdistaaksemme sinulle mukautettuja mainoksiamme suoraan tai luovuttaa näitä tietoja luotettaville kolmansille osapuolille, kuten Facebookille ja Googlelle, jotta he voisivat tietosuojastasi huolehtien etsiä sinut omista verkostoistaan ja esittää sinulle mainoksiamme. Myös kaksoiskohderyhmiä voidaan luoda itse meille antamiesi tietojen perusteella. Kolmannet osapuolet käsittelevät tietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti ja valitsemme yhteistyökumppaneiksemme vain hyvämaineisia, tietoturvastasi huolehtivia tahoja.

Olemme ottaneet käyttöön Google Analyticsin markkinointiominaisuudet ja User-ID:n, joten Google voi yhdistää mittauspalvelunsa Google Analyticsin evästeiden tiedot muiden evästeiden, kuten DoubleClick-evästeiden tarjoamiin tietoihin. Nämä tiedot ovat luonteeltaan nimettömiä, emmekä yhdistä niitä henkilötietoihisi.

Mitä oikeuksia minulla on ja miten voin hallita minua koskevien tietojen käsittelyä?

Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt voit tehdä osoitteeseen Unelmamoottori avoin yhtiö, Laavukatu 3 G 11, 15840 Lahti.

a. Tarkastusoikeus. Voit tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot.

b. Oikeus tietojen oikaisemiseen. Voit pyytää oikaisemaan sinua koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

c. Vastustamisoikeus. Voit vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jos koet että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

d. Suoramarkkinointikielto. Sinulla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

e. Poisto-oikeus. Sinulla on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Huomioi, että meillä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa.

f. Suostumuksen peruuttaminen. Jos sinua koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseesi, eikä esim. asiakkuuteen, voit peruuttaa suostumuksen.

g. Valitusoikeus. Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot). Sinulla on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Sinulla on useita helppoja mahdollisuuksia hallita itseäsi koskevien tietojen keräämistä ja käyttämistä:

a. Evästeiden käytön hallinta. Voit estää tiedon keräämisen evästeiden kautta määrittämällä selaimesi estämään evästeiden käytön. Samoin voit myös tyhjentää evästeitä selaimestasi. Seuraa selaimesi ohjeita. Näiden toimien jälkeen Palvelumme eivät kuitenkaan välttämättä toimi oikein tai niiden toiminta voi estyä osin tai kokonaan.

b. Sähköpostimarkkinoinnin hallinta. Voit halutessasi kieltää sähköpostimarkkinoinnin peruuttamalla sähköpostilistojemme tilauksen näiltä listoilta saapuvien viestien yhteydessä olevan peruutuslinkin kautta. Viesteissä on myös linkkejä, joiden kautta voit muuttaa viestien lähettämistä koskevia asetuksia. Jos olet ostanut meiltä Palvelun tai muuten hankkinut erillisen käyttöoikeuden johonkin Palveluumme, voimme markkinoida vastaavia Palveluitamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen myös listojen ulkopuolella. Tällaisen markkinoinnin voit koska tahansa kieltää ottamalla yhteyttä meihin.

c. Kolmansien osapuolien mittauspalveluiden ja mainosten kohdistuspalveluiden hallinta.

– Voit halutessasi kieltäytyä Facebookin mainosten kohdennukseen liittyvien tietojen keräämisestä, käytöstä ja siirtämisestä Facebookin ohjeiden mukaisesti.

– Voit halutessasi kieltäytyä Googlen mainosten kohdennukseen liittyvien tietojen keräämisestä, käytöstä ja siirtämisestä Googlen mainosasetuksia muuttamalla.

– Mittaamme sivustomme käyttöä mm. Google Analyticsin avulla. Google Analyticsin toiminnan voi joissakin tilanteissa kokonaan estää Googlen tarjoamien työkalujen tai kolmansien osapuolien Palveluiden avulla.

– Voit estää kuvapistetunnisteiden avulla tapahtuvan sähköpostilistojemme viestien avaamisen seurannan estämällä sähköpostiohjelmaasi lataamasta viestien ulkoista sisältöä ja kuvia.

Miten tiedoistani huolehditaan?

Pyrimme useita tehokkaita keinoja käyttäen pitämään tietosi turvassa ja käyttää asianmukaisia ja kohtuullisia toimia Palveluidemme tietoturvan varmistamiseksi. Esimerkiksi tarjoamme sinulle salatun ja varmennetun https-yhteyden verkkovalmennus.com-sivustolle, käytämme valvotuissa tiloissa sijaitsevia palvelimia ja rajoitamme pääsyn tietojärjestelmiimme vain Palveluidemme kannalta välttämättömien asioiden hoitamiseen.

Kukaan ei kuitenkaan ole täysin turvassa esimerkiksi hakkereilta. Käyttämällä Palveluitamme ymmärrät, että emme voi täydellisesti suojata tietojasi kaikilta uhilta. Sinun on myös vastattava omien tietojärjestelmiesi tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta. Koska tietoturva on meille tärkeää, huolehdimme tietoturvasta ja ilmoitamme sinulle tietoomme tulleista vakavista Palveluihimme kohdistuneista tietoturvauhista, jotka johtavat tietoturvasi tai yksityisyytesi vaarantumiseen ja kerromme toimista, joihin olemme tapauksen johdosta ryhtyneet. Ilmoittaminen tapahtuu sivustoillamme tai sähköpostin välityksellä.

Mitä muuta minun tulisi ottaa huomioon koskien yksityisyyttäni?

Palvelumme saattavat mahdollistaa sisällön lähettämisen Palveluihin ja näiden sisältöjen julkaisemisen Palveluiden käyttäjille tai täysin julkisesti. Kuten muissakin vastaavissa palveluissa, sinun on otettava huomioon, että olet itse vastuussa itseäsi koskevista tiedoista, joita annat toisille ihmisille lähettämällä Palveluihin sisältöä tai käyttämällä Palveluiden osia, joiden toimintaan kuuluu niiden keräämien tietojen julkisuus.

Käyttöehdoissamme on kerrottu käyttöoikeuksista, jotka luovutat meille lähettämällä sisältöä Palveluihimme. Huomaa, että käyttöehdot hyväksymällä teet kanssamme sopimuksen, joka saattaa rajoittaa oikeuksiasi.

Jos täytät Palveluissamme testejä, kyselyitä tai tutkimuksia tai annat meille palautetta, voidaan näitä tietoja käyttää ja julkaista nimettömänä ja ilman tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa. Lupaa nimen käyttämiseen kysytään erikseen.

Kaikkia kolmansien osapuolien palveluita, joita käytämme tai joihin omissa Palveluissamme voi olla linkkejä, koskevat niiden omat tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot.

Mihin voin ottaa yhteyttä tietosuojaani koskevissa asioissa?

Voit käyttää yhteyden ottamiseen yhteydenottolomakettamme. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen (korvaa [at] @-merkillä):

asiakaspalvelu[at]verkkovalmennus.com

Toimipaikkamme osoite on:

Unelmamoottori avoin yhtiö

Laavukatu 3 G 11

15840 LAHTI

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Matti Pekkarinen

Tykkää Facebook-sivustamme: