VAKAVA 2017 valmennuskurssi verkossa. VAKAVA-koe haltuun.

Verkkovalmennus.comin käyttöehdot

Päivitetty 16.2.2016

Lisäys 12.4.2017

Kiitos, että käytät verkkovalmennus.comissa saatavilla olevia palveluita, tuotteita ja maksuttomia tai maksullisia sisältöjä (“Palvelut”).

Tarkoituksenamme on tarjota sinulle mahdollisimman laadukkaita Palveluita. Jotta tämä olisi mahdollista ja kaikki sujuisi hyvin, meidän on sovittava muutamista asioista. Näissä käyttöehdoissa kuvataan tämän sopimuksen ehdot.

Tämän sopimuksen tekevät verkkovalmennus.comia ylläpitävä Unelmamoottori avoin yhtiö (”Unelmamoottori” tai “me”, y-tunnus: 2739433-7) ja Palveluiden käyttäjä (“sinä”).

Palveluiden käyttäjällä tarkoitetaan Unelmamoottorin asiakkaiden lisäksi kaikkia, jotka käyttävät Palveluita verkkovalmennus.com -sivustolla tai muissa sijainneissa.

Käyttämällä Palveluitamme sitoudut noudattamaan tätä sopimusta ja siihen kuuluvaa tietosuojakäytäntöä.

Sopimuksen lukemisen helpottamiseksi osa sopimuksen sisällöstä on muotoiltu kysymysten ja vastausten muotoon ja sopimus on pyritty laatimaan selkokielellä. Lisäksi seuraavaan listaan on kerätty muutamia asioita, joita sinun kannattaa erityisesti huomioida. Tämä lista ei kuitenkaan korvaa koko sopimusta, eivätkä sen sanamuodot ole ensisijaisia tulkittaessa sopimusta.

  • Et omista Palveluita tai niiden sisältöä, saat vain rajatun käyttöoikeuden niihin.
  • Käyttöoikeudet ovat henkilökohtaisia, et saa jakaa käyttäjätiliäsi kenenkään kanssa.
  • Et saa jakaa käyttäjätiliä vaativaa tai muuten suljettua sisältöä millään tavalla tai esittää sitä julkisesti ilman erillistä sopimusta.
  • Jos lähetät Palveluihin omaa sisältöäsi, kuten tekstiä tai kuvia, säilyvät niiden kaikki oikeudet itselläsi, mutta myönnät niihin käyttöoikeuden myös meille.
  • Et saa lähettää Palveluihin sopimatonta sisältöä ja vastaat omista toimistasi.
  • Sitoudut maksamaan ostamasi Palvelut ja joissain tapauksissa Palveluilla ei ole peruuttamisoikeutta.

Palveluiden käyttöoikeudet

Lisäys: Henkilökohtainen opiskelukäyttö ja ammattikäyttö. Selvennys ehtoihin 12.4.2017 klo 20.50.

Et saa ostaa valmennuksiamme verkkosivuillamme esillä olevalla hinnalla, jos olet töissä pääsykoevalmentajana tai toimit missä tahansa tehtävässä missä tahansa organisaatiossa, joka tarjoaa pääsykoevalmennuksia. Katsomme näissä tilanteissa Palveluidemme käytön aina ammattikäytöksi.

Valmennuksiamme voi käyttää verkkosivuillamme esillä olevalla hinnalla ainoastaan omassa VAKAVA-kokeeseen valmentautumisessa ja opiskelussa, joka ei liity oman työn tai liiketoiminnan tukemiseen.

Jos olet VAKAVA-kokeen valmentaja, opettaja, töissä pääsykoevalmennuksia tarjoavassa yrityksessä tai oppilaitoksessa tai käytät valmennuksiamme millä tahansa tavalla oman työsi tai liiketoimintasi tukena, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@verkkovalmennus.com täydennyskoulutuslisenssin tai volyymislisenssin hankkimiseksi.

Näiden ehtojen rikkominen johtaa korvausvaatimuksiin

Onko Palveluiden ja niiden sisältöjen käytölle olemassa rajoituksia? Kyllä. Voit käyttää Palveluita vain tämän sopimuksen sallimissa rajoissa. Palveluiden kaikki oikeudet ovat Unelmamoottorilla ja muilla mahdollisilla oikeuksien omistajilla. Nämä oikeudet eivät siirry sinulle ja ne on suojattu Suomen lailla ja asetuksilla. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että et omista Palveluita tai niiden sisältöä, eikä sinulla ole niihin liittyviä tekijänoikeuksia. Et siis voi esimerkiksi julkisesti jakaa tai esittää niitä ilman rajoituksia.

Tarjoamme kahdenlaisia palveluita, joihin saat erilaiset käyttöoikeudet.

a. Erillisen käyttöoikeuden vaativat Palvelut.

Osa Palveluista tai niiden sisällöstä on saatavilla vain, jos niihin hankkii erillisen maksullisen tai maksuttoman käyttöoikeuden. Tällaisia ovat kaikki Palvelut ja sisällöt, joiden käyttöönotto tai käyttäminen vaatii erillistä rekisteröitymistä, kirjautumista, ryhmään liittymistä, maksua tai muuta toimenpidettä, kuten sähköpostiosoitteen antamista.

Hankkimasi käyttöoikeus on henkilökohtainen ja antaa sinulle oikeuden käyttää siihen liittyvää Palvelua vain omassa yksityisessä käytössäsi. Et saa jakaa Palveluiden käyttöoikeuttasi kenenkään kanssa, etkä näyttää tai levittää erillistä käyttöoikeutta vaativien Palveluiden sisältöä millään tavalla, ellemme anna siihen erikseen lupaa. Käyttäjätiliä vaativa sisältö on suojattu tehokkaalla teknisellä toimenpiteellä, jota ei saa kiertää.

Selvyyden vuoksi mainitaan, että oman käyttäjätilin jakaminen toisille tai käyttäjätiliä vaativan sisällön levittäminen internetissä tai muulla tavoin on sopimusrikkomus ja voi johtaa Palveluiden katkaisuun ja korvausvaatimuksiin. Linkittäminen alkuperäisille sivuillemme on sallittua.

Käyttöoikeudet ovat voimassa vain käyttöoikeuden hankkimishetkellä sovitun ajan tai tämän sopimuksen voimassaolon ajan. Jos muuta ei sovita, tuotteiden käyttöoikeus kestää kaksitoista kuukautta ostohetkestä. Ladattavia tuotteita saat käyttää rajattomasti, mutta käyttäjätiliisi sidotut käyttöoikeudet voivat lakata määräajan kuluttua. Valintakoevalmennuksissa käyttöoikeudet voivat päättyä kyseisen valintakokeen jälkeen ilman erillistä sopimusta. Hankkimasi käyttöoikeudet lakkaavat myös, jos tämä sopimus puretaan tai pyydät peruuttamaan jonkin hankkimasi käyttöoikeuden.

Myönnämme erillisiä lisenssejä käyttöoikeutta vaativan sisällön julkiseen esittämiseen esim. opetuskäytössä. Tätä varten ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu [a] verkkovalmennus.com.

b. Vapaasti saatavilla olevat Palvelut. 

Osa Palveluista tai niiden sisällöistä voi olla vapaasti saatavilla. Tällaisia ovat esimerkiksi sisällöt, joita voi käyttää verkkovalmennus.com-sivustolla tai muissa sijainneissa ilman rekisteröitymistä, kirjautumista, ryhmään liittymistä, maksua tai muuta erityistä toimenpidettä, kuten sähköpostiosoitteen antamista.

Voit käyttää ja esittää vapaasti saatavilla olevia Palveluita yksityisessä käytössäsi ja julkisessa opetuskäytössä seuraavin ehdoin. Palveluiden ja sisältöjen lähteeksi tulee mainita verkkovalmennus.com, eikä Palveluiden ja sisältöjen sisältämien linkkien ja mainosten näkyvyyttä saa estää. Kaikkiin tekemiisi kappaleisiin ja viitteisiin pitää sisältyä verkko-osoite http://www.verkkovalmennus.com/ tai tarkempi lähteen URL-osoite verkkovalmennus.com -toimialueella. Digitaalisissa kappaleissa tämä verkko-osoite on esitettävä toimivan linkin muodossa. Jos sisällölle on osoitettu erillinen tekijä, myös tekijän nimi tulee mainita.

Voit viitata sisältöihimme esimerkiksi seuraavalla tavalla. Jos et voi käyttää linkkiä, kirjoita URL-osoite näkyviin.

Lähde: Matti Pekkarinen (2016). Tavoiteavain – opas tavoitteiden saavuttamiseen.

Jos suunnittelet Palveluidemme tai niiden sisältöjen kaupallista hyödyntämistä tai johdannaisteosten valmistamista, tästä on sovittava erikseen. Näissä tilanteissa ota meihin yhteyttä.

Emme anna mitään suoria, välillisiä tai vihjattuja takuita tai lupauksia vapaasti saatavilla olevista Palveluista ja sisällöistä tai niiden saatavuudesta.

Joidenkin Palveluiden tai sisältöjen kohdalla voidaan erikseen sopia tästä sopimuksesta poikkeavista ehdoista. Erillistä käyttöoikeutta vaativa sisältö voi Unelmamoottorin yksipuolisella päätöksellä ja ilman ilmoitusta muuttua vapaasti saatavilla olevaksi ja päinvastoin.

Palveluiden sisältö

Kuka tuottaa sisällön Palveluihin? Palveluissa voi olla Unelmamoottorin ja muiden osapuolien, kuten käyttäjien ja yhteistyökumppaneidemme tuottamaa sisältöä. Käyttäjien tuottamaa sisältöä ovat esimerkiksi käyttäjien Palveluihin lähettämät viestit, kommentit, tekstit ja kuvat.

Kuka omistaa sisällön jonka itse lähetän Palveluihin? Sinä. Jos lähetät sisältöä Palveluihin, sinulla on edelleen kaikki oikeudet sisältöösi. Annat kuitenkin myös meille tiettyjä oikeuksia käyttää lähettämääsi sisältöä.

Millaiset käyttöoikeudet myönnän, jos lähetän itse sisältöä Palveluihin? Lähettämällä sisältöä Palveluihin myönnät Unelmamoottorille pysyvän, maailmanlaajuisen, peruuttamattoman ja täysin maksuttoman oikeuden käyttää, tallentaa, julkaista, esittää ja levittää lähettämääsi sisältöä sellaisenaan, muokattuna tai johdannaisteoksiksi muokattuna Palveluiden tarjoamisen, kehittämisen ja markkinoinnin mahdollistamiseksi. Nämä myöntämäsi käyttöoikeudet säilyvät myös asiakkuutesi päätyttyä tai vaikka tämä sopimus muutoin purettaisiin.

Vastaat siitä, että sinulla on kaikki tässä määriteltyyn käyttöoikeuden luovuttamiseen tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset Palveluihin lähettämääsi sisältöön. Ymmärrät että voimme näiden käyttöehtojen mukaisesti julkaista aiemmin vain rajatulle käyttäjäryhmälle julkaistun sisällön kaikkien julkisesti saatavilla olevaksi.

Voinko poistaa tai muuttaa Palveluihin lähettämääni sisältöä? Pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden hallita ja poistaa Palveluihin lähettämääsi sisältöä, mutta emme voi taata tätä mahdollisuutta. Ymmärrät, että Palveluihin lähettämäsi sisältö voi olla luonteeltaan pysyvää.

Millainen sisältö ei ole sallittua? Et saa lähettää Palveluihin mitään sisältöä, joka on laitonta tai muutoin hyvän tavan vastaista, rikolliseen toimintaan yllyttävää, loukkaavaa, solvaavaa, epäsiveellistä, valheellista tai harhaanjohtavaa, markkinoivaa, roskapostimaista, Unelmamoottoria, Unelmamoottorin yhteistyökumppaneita, Palveluita tai Palveluiden käyttäjiä vahingoittavaa, toisten oikeuksia tai yksityisyyttä rikkovaa tai sellaista, jonka tarkoituksena on tietojen kerääminen tai haitallisen koodin levittäminen.

Vastaat itse lähettämästäsi sisällöstä ja mahdollisesta toiminnallasi aiheuttamasta vahingosta. Lain sallimissa rajoissa vastaat myös kaikesta käyttäjätilisi kautta lähetetystä sisällöstä, joten pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi vain itsesi tiedossa.

Meillä on oikeus, muttei velvollisuutta poistaa tämän sopimuksen vastainen sisältö tai mikä tahansa muukin sisältö Palveluistamme.

Miten vastaatte Palveluiden sisällöstä? Pyrimme tuottamaan ensiluokkaisen laadukasta sisältöä. Käytämme sisältöjemme tuottamiseen suurinta mahdollista huolellisuutta ja taitoa. Emme voi kuitenkaan taata sisällön täydellistä virheettömyyttä, oikeellisuutta tai soveltuvuutta kulloisiinkin tarpeisiisi. Esimerkiksi valintakoevalmennuksissa pyrimme auttamaan sinua valintakokeissa menestymisessä, mutta emme anna menestyksestä mitään takuita.

Emme vastaa Palveluiden sisällöistä ja niiden oikeellisuudesta muuten kuin itse tuottamamme sisällön osalta. Emme esimerkiksi vastaa Palveluiden käyttäjien tai muiden osapuolien Palveluihin lähettämästä sisällöstä, käyttäjien välisestä suorasta tai epäsuorasta viestinnästä, emmekä muiden osapuolien verkkosivujen sisällöistä, joihin Palveluissa saattaa olla linkkejä. Voimme tarkastaa muiden osapuolien Palveluihin lähettämää sisältöä ja poistaa sitä, mutta älä oleta että välttämättä teemme niin.

Voivatko Palvelut ja niiden sisällöt muuttua? Kyllä. Palveluiden ja niiden sisällön jatkuvassa kehitystyössä niiden ominaisuudet voivat muuttua. Dynaamisissa internetpalveluissa käyttäjän on hyväksyttävä myös palveluiden aktiivisen käytön aikana tapahtuvia muutoksia.

Voimme jatkuvasti ja milloin tahansa parantaa ja muuttaa Palveluiden kaikkia ominaisuuksia, toimintoja, rakennetta, sisältöä, aikataulua ja ulkoasua. Tällä tavoin pyrimme varmistamaan Palveluiden ja niiden sisältöjen parhaan mahdollisen laadun ja toimivuuden.

Muutokset eivät tietenkään saa ilman pätevää syytä heikentää olennaisesti maksullisten Palveluiden ostohetkellä sovittuja ominaisuuksia. Varaamme oikeuden muuttaa Palveluiden epäolennaisia osia ilman ilmoitusta.

Vastaavatko valintakoevalmennusten sisällöt varsinaisia valintakokeita? Pyrimme parhaan taitomme mukaisesti suunnittelemaan valintakoevalmennusten sisällön sekä vanhojen valintakokeiden että opiskelijavalintojen trendien mukaisiksi. Käytämme tällaiseen analyysiin runsaasti resursseja ja tietotaitoa. Sisällön monipuolisuudella pyritään tuottamaan valmiuksia useimpia todennäköisiä tilanteita varten.

Emme kuitenkaan voi taata valintakoevalmennuksen sisällön, kuten esimerkiksi harjoituskysymysten vastaavuutta tulevien valintakokeiden kanssa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että emme pysty ennustamaan tulevaisuutta.

Palveluiden saatavuus ja toimivuus

Toimivatko Palvelut omalla laitteellani? Palvelut on tarkoitettu toimivaksi modernien tietokoneiden sekä älypuhelinten ja tablettien internetselaimilla käyttöjärjestelmästä riippumatta. Palveluiden käytön tulisi periaatteessa onnistua kaikilla yleisimmillä uusimpia standardeja noudattavilla selaimilla. Eri järjestelmät voivat kuitenkin tarjota erilaisen käyttökokemuksen ja jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa ympäristöissä. Palvelut vaativat jatkuvan internetyhteyden toimiakseen.

Koska Palveluiden toiminta riippuu lukuisista laitteeseesi ja verkkoyhteyteesi liittyvistä asioita, emme voi taata, että juuri sinun järjestelmäsi ovat täysin yhteensopivia Palveluiden kanssa. Emme myöskään vastaa laitteidesi tai verkkoyhteyksiesi tai muiden järjestelmiesi käytön opastamisesta tai teknisestä tuesta. Emme ei voi taata, että Palvelut toimivat jatkuvasti moitteetta kaikilla päätelaitteilla.

Joissakin tapauksissa sisällöt voivat olla latauksia ja vaatia selaimen lisäksi erillisiä kolmannen osapuolen ohjelmia toimiakseen. Nämä ohjelmat ovat kuitenkin yleensä yleisesti ja maksutta saatavilla (esim. PDF-tiedostojen lukuohjelma). Muista järjestelmävaatimuksista ilmoitetaan erikseen.

Ovatko Palvelut aina saatavilla? Olemme sitoutuneet Palveluiden mahdollisimman laajaan saatavuuteen ja teemme työtä järjestelmiemme toimivuuden varmistamiseksi. Internetpalveluihimme voi lähtökohtaisesti ottaa yhteyden koska tahansa käyttöoikeuden ollessa voimassa.

Joihinkin Palveluihin saattaa kuulua vuorovaikutusta sinun ja meidän tai muiden Palveluiden käyttäjien välillä. Saatavuudella ei tässä tarkoiteta tällaisen vuorovaikutuksen saatavuutta, vaan sitä onko internetpalvelu teknisesti käytettävissäsi.

Minkään internetpalvelun ei ole mahdollista olla saatavilla täysin ilman katkoksia. Internetpalveluiden saatavuus ja toimivuus tiettynä ajankohtana vaihtelee esimerkiksi verkkoyhteyksistä, päätelaitteista, palvelimista ja muista järjestelmistä johtuvista syistä.

Emme takaa, että Palvelut ovat saatavilla täysin ilman katkoksia, emmekä vastaa katkosten aiheuttamista tietojen katoamisista tai keskeytyksistä. Meillä on lisäksi oikeus tilapäisesti keskeyttää Palveluiden toimittaminen, jos se on välttämätöntä päivitys-, huolto- tai asennustoimenpiteiden, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn tähden.

Entä muiden osapuolien tarjoamat palvelut? Emme vastaa ulkopuolisten palveluiden tai ohjelmien, kuten esimerkiksi Facebookin, toiminnasta tai saatavuudesta tai tarjoa tukea ulkopuolisten ohjelmien käyttämiseen.

Käyttäjätili

Kuka voi tehdä käyttäjätilin verkkovalmennus.comiin? Jotta voisit tehdä itsellesi käyttäjätilin ja käyttääksesi käyttäjätilin vaativia Palveluita, sinun täytyy olla vähintään 18 vuotias tai sinulla täytyy olla huoltajasi suostumus Palveluiden käyttämiseen. Lisäksi sinun tai laillisen huoltajasi täytyy hyväksyä nämä käyttöehdot ja antaa oikeat ja ajantasaiset tiedot rekisteröitymisprosessissa. Luomalla käyttäjätilin vakuutat täyttäväsi edellä mainitut ehdot.

Kuinka moni voi käyttää yhtä käyttäjätiliä? Vain yksi henkilö saa käyttää Palveluita yhden käyttäjätilin kautta. Käyttäjätili on henkilökohtainen, eikä sitä saa jakaa tai luovuttaa eteenpäin.

Miksi ja miten minun kannattaa huolehtia käyttäjätilistäni? Vastaat kaikesta käyttäjätililläsi tapahtuvasta toiminnasta, mukaan lukien Palveluiden ostot ja käyttäjätilin kautta lähetetty sisältö. Sinun tulee huolehtia tarkoin, että salasanasi pysyy vain omassa tiedossasi. Salasanan on oltava vahva ja vaikeasti arvattavissa, eikä sitä saa koskaan luovuttaa tai ilmaista toiselle henkilölle. Jos käytät Palveluita julkisella tai jaetulla tietokoneella, älä tallenna salasanaasi selaimen muistiin ja muista lopuksi kirjautua ulos Palveluista.

Entä jos salasanani joutuu toisten tietoon? Jos käyttäjätilisi salasana joutuu ulkopuolisten tietoon, sinun tulee ilmoittaa siitä meille välittömästi. Ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen vapaudut kantamasta vastuuta kyseisen käyttäjätilin toimista ja käyttäjätili jäädytetään, kunnes toimitamme sinulle tai tilaat itse uuden salasanan.

Voidaanko käyttäjätilini sulkea? Kyllä, jos epäilemme että käyttäjätiliäsi on käytetty väärin tai että joku muu kuin sinä käyttää käyttäjätiliäsi, voimme sulkea sen väliaikaisesti ja välittömästi. Sopimusrikkomuksissa ja väärinkäytöksissä sopimus voidaan purkaa ja käyttäjätili sulkea pysyvästi. Voimme sulkea käyttäjätilejä pysyvästi myös, kun niihin liittyvät käyttöoikeudet lakkaavat tai ne ovat olleet pitkään käyttämättöminä. Kun käyttäjätili suljetaan pysyvästi, siihen liittyvät tiedot voivat hävitä.

Tietosuoja

Miten huolehditte tietosuojastani? Tietosuoja on meille tärkeä asia. Huolehdimme tietosuojastasi tietosuojakäytäntömme, henkilötietolain, sähköisen viestinnän tietosuojalain ja muiden soveltuvien lakien mukaisesti.

Keräättekö tietoja minusta? Kyllä. Keräämme sinusta tietoja esimerkiksi Palveluidemme toiminnan, kehittämisen ja markkinoinnin mahdollistamiseksi. Näihin kuuluu sekä henkilötietoja että muita tietoja. Tietojen keräämisestä on kerrottu lisää tietosuojakäytännössämme ja henkilötietolain 10§:n mukaisessa rekisteriselosteessamme, joihin vakuutat tutustuneesi ja joiden mukaisen tietojen keräämisen ja käsittelyn hyväksyt.

Ilman tietojen keräämistä emme voisi tarjota Palveluitamme, eivätkä ne voisi toimia odotetulla tavalla. Keräämme tietoja vain tietosuojakäytännössämme ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, emmekä käytä niitä väärin tai mihinkään hämärään tarkoitukseen.  Emme luovuta tietojasi muille, muuten kuin tietosuojakäytännössämme ja henkilötietolain 10§:n mukaisessa rekisteriselosteessamme mainituilla tavoilla.

Käytättekö evästeitä? Kyllä. Käytämme Palveluihin liittyviä evästeitä ja kolmannen osapuolen evästeitä tietosuojakäytännössämme kuvatulla tavalla.

Maksuehdot

Nämä ehdot koskevat sinua, jos ostat meiltä maksullisen Palvelun.

Voimme tarjota eri ajankohtina ja eri Palveluille eri maksutapoja, kuten verkkopankki- tai luottokorttimaksut ja laskulla maksamisen. Näet maksutavat ostoksen tekemisen yhteydessä.

Sinun on annettava ajantasaiset ja oikeat laskutus- ja yhteystiedot ostohetkellä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajanamme ja maksupalveluntarjoajanamme toimii tällä hetkellä Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6). Checkout Finland Oy voi näkyä maksua suoritettaessa ja tiliotteellasi maksun saajana.

Checkout Finland Oy

Varastokatu 3 A 33100 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
asiakaspalvelu@checkout.fi
http://www.checkout.fi
0800 552 010
Checkout -palvelun maksuehdot

Emme vastaa sopimuksista, joita teet kolmansien osapuolien kanssa ostaessasi tuotteitamme. Saatat esimerkiksi haluta ostaa tuotteitamme osamaksulla, tällöin maksuvelvollisuutesi voi siirtyä täysin sinun ja osamaksupalvelua tarjoavan luottolaitoksen väliseksi asiaksi. Sivuillamme saatetaan antaa sinulle maksutapojen valintaa helpottavaa tietoa. Tällainen tieto on tarkoitettu ainoastaan alustavaksi valintojasi helpottavaksi tiedoksi, emmekä vastaa sen ajantasaisuudesta tai oikeellisuudesta. Sinun on aina tarkistettava kolmannen osapuolen ehdot valitessasi maksutapaasi.

Unelmamoottori ei missään tilanteessa vastaa kolmannen osapuolen sinulta perimistä maksuista.

Jos maksat ostoksesi laskulla, viivästyneestä maksusta voidaan periä korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut. Voimme katkaista pääsysi ostamiisi Palveluihin viivästyneiden tai maksamattomien laskujen takia, jos maksu ei ole saapunut kolmen arkipäivän kuluessa eräpäivästä. Tämä ei kuitenkaan poista maksuvelvollisuuttasi. Voimme siirtää maksamattomat laskut perintätoimiston perittäviksi.

Peruutusehdot

Voinko peruuttaa tekemäni tilauksen? Voit peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta, paitsi jos olet Palvelun ostohetkellä suostunut digitaalisen sisällön toimittamiseen ennen peruuttamisajan päättymistä ja sinulle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta.

Miksi kaikilla Palveluilla ei ole peruutusoikeutta? Digitaalisen sisällön toimittaminen jo peruuttamisaikana on erityisen hyödyllistä, jos haluat saada Palvelun käyttöösi välittömästi. Näin voidaan toimia esimerkiksi valintakoevalmennuksissa, jotka ovat jo käynnissä ja joihin haluat päästä mukaan heti. Pitääksemme yllä edullista hintatasoa, rajoitamme peruuttamisoikeutta tällaisissa tilanteissa lain mahdollistamalla tavalla. Muuten joutuisimme keräämään palvelumaksuissamme lisähintaa peruutusten kustantamiseksi, eikä tämä olisi kenenkään edun mukaista. Peruuttamisoikeuden puuttumisesta ilmoitetaan selkeällä tekstillä ostosivulla olevan ostopainikkeen läheisyydessä.

Miten peruutan tekemäni tilauksen? Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava asiakaspalveluumme päätöksestäsi peruuttaa tilaus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla). Voit käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Palveluiden maksamatta jättäminen ei riitä peruutusilmoitukseksi.

Mihin mennessä peruutusilmoitus pitää tehdä? Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Miten saan rahani takaisin, jos käytän peruutusoikeuttani? Jos peruutat tilauksesi, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme tähän tilaukseen liittyvät maksut. Teemme palautuksen viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Palautus tapahtuu samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tämän Palvelun maksamiseen, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun. Palautuksesta ei aiheudu sinulle kustannuksia.

Sopimuksen purkaminen

Peruutusehtojen mukaisen sopimuksen purkamisen lisäksi kumpi tahansa osapuoli voi purkaa sopimuksen myös peruutusajasta riippumatta, jos sovitut maksu- ja korvausvelvoitteet täytetään. Purkaminen tapahtuu ilmoittamalla siitä yksiselitteisesti toiselle osapuolelle (esimerkiksi sähköpostilla).

Jos et täytä tämän sopimuksen ehtoja tai pyydät itse sopimuksen purkamista peruutusajan jälkeen, sopimus voidaan purkaa, emmekä ole velvollisia korvaamaan sinulle Palveluista maksamiasi suorituksia.

Jos emme jostain syystä voi toimittaa Palveluita sovitulla tavalla, pyrimme järjestämään korvaavan Palvelun, korvaavan ajankohdan Palvelulle tai korvaavan pätevän Palveluiden toteuttajan. Jos tämä ei ole mahdollista, emmekä täytä sopimuksen ehtoja, sopimus voidaan purkaa ja korvaamme sinulle menetyksesi siinä suhteessa, mitä olet maksamiesi Palveluiden toteutumatta jäämisessä menettänyt. Sama korvauskäytäntöä koskee tilanteita, joissa haluamme purkaa sopimuksen liiketaloudellisista syistä.

Sopimuksen purkamisen jälkeen hankkimasi käyttöoikeudet lakkaavat ja sinun täytyy hankkia ne uudestaan, jos haluat vielä käyttää näitä käyttöoikeuksia vaativia Palveluita. Sopimuksen purkamisen yhteydessä voimme poistaa käyttäjätilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot ja sisällön, mutta emme välttämättä tee niin automaattisesti.

Voimaan jäävät sopimuksen osat

Jos asiakkuutesi tai hankkimasi käyttöoikeus päättyy, käyttäjätilisi suljetaan, lopetat Palveluiden käyttämisen tai tämä sopimus puretaan millä tahansa tavalla, jäävät edelleen voimaan ne sopimuksen kohdat, joissa on sovittu Palveluiden ja niiden sisältöjen käyttöoikeuksien luovuttamisesta sinulle (käyttöoikeutesi lakkaa), Palveluihin lähettämäsi sisällön käyttöoikeuksien luovuttamisesta Unelmamoottorille (käyttöoikeutemme jatkuu), maksuehdoista, peruutusehdoista, yksityisyydestä ja tietosuojasta, vastuiden rajoituksesta ja takuiden puuttumisesta, sovellettavasta laista ja määräysten itsenäisyydestä.

Määräysten itsenäisyys

Jos huomataan, että jotain kohtaa näistä käyttöehdoista ei voida lain mukaan soveltaa tai pitää pätevänä, vain kyseinen kohta poistetaan tai sitä muutetaan alkuperäisen ehdon tarkoitusta vastaavasti vain niin paljon kuin on tarpeen ja muut kohdat jäävät voimaan ja pätevät sellaisenaan.

Ylivoimaiset esteet

Jos kapina alkaa, sota syttyy, pankkien maksuliikenne keskeytyy, hirmumyrsky iskee tai jokin muu täysin ylivoimainen ja odottamaton este (force majeure) estää Palvelun toteuttamisen, siihen osallistumisen tai siitä maksamisen, velvollisuudet Palvelun toteuttamisesta ja siitä maksamisesta saavat odottaa niin kauan, kunnes ne tulevat jälleen mahdollisiksi. Ylivoimaisesta esteestä johtuvaa vahinkoa ei tarvitse korvata ja sopimus voidaan tällöin purkaa ilman maksuvelvollisuuksien täyttämistä.

Vastuunrajoitus

Niin pitkälle kuin laki sallii, otat itse vastuun kaikista Palveluiden käytöstäsi itsellesi ja muille aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista, menetyksistä, haitoista ja vahingoista, ja rajoitamme vastuumme näistä kaikissa mahdollisissa olosuhteissa.

Kokonaisvastuumme kaikista vaatimuksistasi rajoittuu näiden vaatimusten kohteena olevan Palvelun käytöstä meille viimeisimmässä maksussasi maksamaasi summaan.

Emme vastaa mistään sinulle aiheutuvista kuluista, jotka johtuvat tämän sopimuksen rikkomisesta. Vastuumme rajoittuu myös ainoastaan siihen haittaan, joka merkittävyydeltään ylittää tässä sopimuksessa mainitut ja yleisesti hyväksyttävät Palveluiden rajoitteet ja johtuu todistettavasti nimenomaisesti Unelmamoottorin tai sen hallinnoimien järjestelmien toiminnasta.

Kaikkien Palveluidemme kaikkien ohjeita, suosituksia tai niiden kaltaisia asioita sisältävien sisältöjen noudattaminen on täysin sinun oman harkintasi varassa ja sinun omalla vastuullasi. Palveluidemme sisällöt eivät ole tarkoitettu terveyden tai talouden ja varallisuuden hoitamisen neuvoiksi.

Emme vastaa millään tavalla kolmansien osapuolien tai Palveluiden käyttäjien toiminnasta tai sisällöistä, vaikka sivuillamme olisikin linkkejä tai muita ohjauksia kolmansien osapuolien palveluihin tai sisältöihin.

Ei takuita

Lain ja tämän sopimuksen sallimissa rajoissa tarjoamme Palvelut ja niiden sisällön sellaisenaan, ilman mitään suoria tai vihjattuja takuita.

Käyttöehtojen muutokset

Kehitämme jatkuvasti Palveluitamme ja myös säännökset voivat muuttua. Vastataksemme muuttuviin tilanteisiin voimme muuttaa näitä käyttöehtoja ilmoittamalla siitä Palveluissamme esimerkiksi verkkosivuillamme näkyvällä tai viimeisimpään tunnettuun sähköpostiosoitteeseesi lähetettävällä viestillä. Käyttöehtoihin kannattaa tutustua säännöllisesti ja erityisesti jos palaat verkkovalmennus.comin käyttäjäksi tauon jälkeen.

7 päivän kuluttua muutosta koskevan ilmoituksen lähettämisestä uudet käyttöehdot koskevat myös sinua, ellet sitä ennen ilmoita ettet voi hyväksyä niitä ja lopeta Palveluiden käyttöä. Jos et hyväksy uusia käyttöehtoja, sinun on lopetettava Palveluiden käyttö ja olet oikeutettu niihin korvauksiin, joista on sovittu näissä käyttöehdoissa. Ota yhteyttä meihin, jos käyttöehtojemme muutokset vaikuttavat niiden hyväksymiseen.

Muut ehdot

Joissain Palveluissa voidaan määrätä erikseen muista sopimusehdoista ja muista ehdoista.

Erimielisyydet ja sovellettava laki

Tämä sopimus on tehty, jotta erimielisyyksiä ei syntyisi. Jos niitä kuitenkin syntyy, pyrimme ratkaisemaan ne ensisijaisesti keskustelemalla ja tätä sopimusta tutkimalla. Jos jokin asia jää epäselväksi, sovellamme Suomen lakia ja käytämme normaaleja oikeusteitä ensisijaisesti Unelmamoottorin kotipaikkakunnalla.

Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi, voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ottamalla yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi). Asiakasvalituksissa ota kuitenkin ensin yhteyttä meihin, sillä haluamme laittaa asiat kuntoon kaikkien mahdollisuuksiemme mukaisesti. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn sinun tulee olla myös yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Mihin voin ottaa yhteyttä?

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sähköpostisoitteemme on (korvaa [at] @-merkillä):

asiakaspalvelu[at]verkkovalmennus.com

Toimipaikkamme osoite on:

Unelmamoottori avoin yhtiö
Laavukatu 3 G 11
15840 LAHTI

Liite 1. Peruuttamislomake

Täytä ja palauta tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluat peruuttaa sopimuksen. Lomake suositellaan kopioitavaksi sähköpostin tekstikenttään, jotta se voidaan lähettää täydennettynä sähköpostin välityksellä.

Vastaanottaja:

Unelmamoottori avoin yhtiö
Laavukatu 3 G 11
15840 LAHTI
asiakaspalvelu[at]verkkovalmennus.com

Ilmoitan että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavan palvelun suorittamista.

Palvelu:

Palvelusta maksettu hinta:

Tilauspäivä:

Nimeni:

Osoitteeni:

Tämän peruutusilmoituksen päiväys:

Tykkää Facebook-sivustamme: