Käyttö- ja maksuehdot

Päivitetty 02.07.2021

Tiivistelmä

1. Johdanto ja määritelmät

Kiitos, että käytät Matti Pekkarinen Coachingin Palveluita! Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia Palveluitamme.

 

"Matti Pekkarinen Coaching" (jäljempänä "me") on osa Goodwillrainia, joka on suomalainen perheyritys (y-tunnus: 2739433-7).

 

"Sivustomme" tarkoittavat Matti Pekkarinen Coachingin verkkosivustoja, joita ovat esimerkiksi: verkkovalmennus.com, mestarioppija.fi, mattipekkarinen.fi. 

 

"Palvelut" tarkoittavat Matti Pekkarinen Coachingin tuotteita, palveluita ja Sivustoja. Osa Palveluista voi olla ilmaisia, osa maksullisia.

 

"Käyttäjätili" tarkoittaa millä tahansa Sivustollamme joko ilmaisen tai maksullisen Palvelun hankkimisen yhteydessä luotua henkilökohtaista käyttäjätiliä, johon liittyvät sekä käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) että salasana.

 

"Käyttöoikeus" tarkoittaa oikeutta käyttää jotain Palveluamme, joka ei ole julkisesti kaikkien saatavilla. Käyttöoikeuden kohteena olevaan palveluun saadaan pääsy Käyttäjätilin kautta tai erikseen muulla sovitulla tavalla (esimerkiksi osallistumalla sovittuun videoneuvotteluun).

 

Kun käytät Palveluitamme, hyväksyt nämä käyttöehdot, niihin kuuluvat maksuehdot ja tietosuojakäytäntömme, joka on kuvattu erillisessä tietosuojaselosteessa. Sitoudut noudattamaan näiden ehtojen vaatimuksia.

 

2. Henkilötietojen käsittely

Tietosuoja ja yksityisyytesi on meille hyvin tärkeä asia. Kaikki henkilötietojesi käsittelyä koskevat asiat on kuvattu erillisessä tietosuojaselosteessamme, jonka hyväksyt käyttämällä Palveluitamme.

3. Palveluiden Käyttöoikeus

3.1. Käyttöoikeus antaa sinulle rajatun oikeuden käyttää Palveluita näiden käyttöehtojen ja Palveluiden hankkimishetkellä sovittujen tai ilmoitettujen ehtojen mukaisesti. Saamasi Käyttöoikeus on aina rajattu, Palveluiden ja sisältöjen omistus- ja tekijän- ja teollisoikeudet eivät siirry sinulle.

 

3.2. Käyttöoikeutesi päättyy ostohetkellä sovitun tai ilmoitetun ajan kuluttua. "Ikuisesti" voimassa oleva käyttöoikeus tulee käsittää synonyymiksi "elinikäisen" käyttöoikeuden kanssa.

 

3.3. Käyttöoikeus on henkilökohtainen ja antaa sinulle oikeuden käyttää siihen liittyvää Palvelua vain omassa yksityisessä opiskelukäytössäsi tämän sopimuksen mukaisesti. 

 

3.4. Et saa jakaa Palveluiden Käyttöoikeuttasi kenenkään kanssa, etkä siirtää sitä kenellekään. Et saa näyttää tai levittää Käyttöoikeutta vaativien Palveluiden sisältöä millään tavalla (esimerkiksi luokkahuoneessa tai internetissä), ellemme anna siihen erikseen lupaa. Käyttäjätiliä vaativa sisältö on suojattu tehokkaalla teknisellä toimenpiteellä, jota ei saa kiertää. Oman Käyttäjätilin tai Käyttöoikeuden jakaminen tai levittäminen on sopimusrikkomus ja voi johtaa Palveluiden katkaisuun ja korvausvaatimuksiin.

 

3.5. Ammattikäyttö on kiellettyä. Saat käyttää Palveluitamme oman itsesi kehittämiseen vapaa-ajallasi, opiskeluissasi ja työssäsi. Et kuitenkaan saa myydä Palveluitamme tai niistä johdettuja teoksia eteenpäin etkä esittää Palveluiden sisältöä työpaikallasi, työsi osana, yrityksessäsi tai opetuksessasi. Myönnämme myös erillisiä lisenssejä joidenkin Palveluidemme jälleenmyymiseen ja käyttämiseen kaupallisissa tarkoituksissa sekä opetustyössä. Myymme myös erillisiä joukkolisenssejä, jos haluat ostaa lisenssin useammalle kuin viidelle käyttäjälle. Näissä tapauksissa ota yhteyttä tiimiimme näiden käyttöehtojen lopussa mainittuun osoitteeseen.

 

3.6. Edelliseen kohtaan viitaten lisäämme, että kiellämme erityisesti valintakoevalmennustemme käyttämisen ilman erillistä sopimusta kaikilta samankaltaista valmennusta tarjoavien yritysten työntekijöiltä. Koska valintakoevalmennustemme sisältöjä voi käyttää niin suoralla tavalla hyväksi kanssamme kilpailevassa toiminnassa, katsomme tässä tapauksessa myös Palveluidemme käytön itsensä kehittämiseen edellä kuvatuksi erillistä lisenssiä vaativaksi ammattikäytöksi.

 

3.7. Osa Palveluidemme sisällöistä voi olla vapaasti saatavilla ilman kirjautumista, rekisteröitymistä tai maksua. Voit käyttää tällaisia vapaasti saatavilla olevia sisältöjä yksityisessä käytössäsi ja julkisessa työ- ja opetuskäytössä, kunhan noudatat hyvää viittaustapaa. Mainitse sisältöjen lähteeksi kunkin materiaalin tekijän nimen lisäksi se Sivustomme, jossa materiaali on saatavilla. Sisällytä kaikkiin tekemiisi kappaleisiin lähteen verkko-osoite (URL).

 

3.8. Käyttöoikeutta vaativa sisältö voi yksipuolisella päätöksellämme ja ilman ilmoitusta muuttua vapaasti saatavilla olevaksi ja päinvastoin. Tämä voi koskea myös sinun Palveluihimme lähettämää sisältöä, kuten esimerkiksi kommentteja. Yksityiset videoneuvottelut pysyvät aina salaisina, ellemme suoraan sovi muuta.

4. Käyttäjätili

4.1. Käyttäjätili luodaan, kun teet ostoksia Sivustoillamme tai liityt Käyttäjätiliä vaativaan ilmaiseen Palveluun. Käytät Käyttäjätiliä kirjautuaksesi hankkimiisi Palveluihin.

 

4.2. Käytä aina omaa nimeäsi ja omia ajantasaisia yhteystietojasi, kun hankit meiltä Palveluita. Älä käytä esimerkiksi huoltajasi tai Palvelun maksajan tietoja. Näin Käyttäjätilisi, siihen sisältyvät Käyttöoikeudet ja sen perusteella tapahtuva viestintä pysyy henkilökohtaisena ja juuri sinulle osoitettuna.

 

4.3. Vain yksi henkilö saa käyttää Palveluita yhden Käyttäjätilin kautta. Käyttäjätili on henkilökohtainen, eikä sitä saa jakaa tai luovuttaa eteenpäin.

 

4.4. Jotta voisit tehdä itsellesi Käyttäjätilin Palveluihimme ja käyttääksesi Käyttäjätilin vaativia Palveluita, sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias tai sinulla täytyy olla laillisen huoltajasi suostumus Palveluiden käyttämiseen ja Käyttäjätilin luomiseen. Lisäksi sinun ja laillisen huoltajasi täytyy hyväksyä nämä käyttöehdot ja antaa oikeat ja ajantasaiset tiedot sinusta rekisteröitymisprosessissa.

 

4.5. Vastaat kaikesta Käyttäjätililläsi tapahtuvasta toiminnasta. Sinun tulee huolehtia tarkoin, että salasanasi pysyy vain omassa tiedossasi. Jos käytät Palveluitamme julkisella tai jaetulla tietokoneella, älä tallenna salasanaasi selaimen muistiin ja muista lopuksi kirjautua ulos Palveluista ja tyhjentää selaimen välimuisti.

 

4.6. Jos Käyttäjätilisi salasana joutuu ulkopuolisten tietoon, sinun tulee ilmoittaa siitä meille välittömästi. Ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen vapaudut kantamasta vastuuta kyseisen Käyttäjätilin toimista ja Käyttäjätili jäädytetään, kunnes toimitamme sinulle tai tilaat itse uuden salasanan.

 

4.7. Jos epäilemme että käyttäjätiliäsi on käytetty väärin, tai että joku muu kuin sinä käyttää käyttäjätiliäsi, voimme sulkea sen väliaikaisesti ja välittömästi. Sopimusrikkomuksissa ja väärinkäytöksissä sopimus voidaan purkaa ja käyttäjätili sulkea pysyvästi. Voimme sulkea käyttäjätilejä pysyvästi myös, kun niihin liittyvät käyttöoikeudet lakkaavat ja ne ovat olleet pitkään käyttämättöminä.

5. Maksuehdot

5.1. Voimme tarjota eri ajankohtina ja eri Palveluille eri maksutapoja, kuten verkkopankki- tai luottokorttimaksut, PayPal-maksut tai laskulla maksamisen. Näet käytettävissä olevat maksutavat ostoksen tekemisen yhteydessä.

 

5.2.Käytämme maksunvälityspalveluna Stripea (Stripe Payments Europe, Ltd) ja PayPalia (PayPal, Europe, S.à r.l. et Cie, S.C.A:n). Stripe tai PayPal tai heidän välittämänsä maksupalvelut voivat näkyä maksua suoritettaessa ja tiliotteellasi maksun saajana. Lue Stripen käyttöehdot ja PayPalin käyttöehdot.

 

5.3. Arvonlisäverotukseen liittyvistä syistä myymme Palveluitamme vain Suomessa vakituisesti asuville Suomen kansalaisille. Ostosta tehdessäsi vakuutat täyttäväsi tämän ehdon. Jos et täytä tätä ehtoa ja haluat hankkia Palvelumme, ota yhteyttä tiimiimme näiden käyttöehtojen lopussa mainittuun osoitteeseen.

 

5.4. Viivästyneistä laskuista peritään korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut. Siirrämme maksamattomat laskut huomautuksen jälkeen perintätoimiston perittäviksi. Perintätoimisto käyttää maksamattomien laskujen perintään huomautuksia ja oikeudellista perintää ja lisää laskuihin oman hinnastonsa mukaiset perintäkulut.

 

5.5. Voimme katkaista pääsysi ostamiisi Palveluihin viivästyneiden tai maksamattomien laskujen takia, jos maksu ei ole saapunut eräpäivään mennessä. Tämä ei kuitenkaan poista maksuvelvollisuuttasi.

6. Peruutusehdot

6.1. Voit peruuttaa minkä tahansa Palvelun ostosi 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta, paitsi jos ostoosi sovelletaan kohtaa 6.2 tai 6.3.

 

6.2. Osalla Palveluitamme ei ole peruutusoikeutta johtuen siitä, että kyseinen Palvelu toimitetaan digitaalisesti ennen peruuttamisajan päättymistä (tämä toimi samalla periaatteella kuin esimerkiksi yksittäisen elokuvalatauksen ostaminen – kun saat elokuvan käyttöösi, sitä ei voi enää palauttaa). Näissä tilanteissa sinulle ilmoitetaan peruuttamisoikeuden puuttumisesta selkeästi Palvelun ostosivulla.

 

6.3. Yksilöllisillä Palveluillamme ei ole peruutusoikeutta. Yksilöllisiä Palveluita ovat esimerkiksi Palvelut, joissa sinulle on varattu henkilökohtainen aika Palvelun toimittamiseksi esimerkiksi videoneuvottelussa. Kun varaat henkilökohtaisen ajan valmentajallemme, et voi peruuttaa tätä ostosta. Voit kuitenkin peruuttaa ostoksen, jos sinulla on esittää lääkärintodistus siitä, että olit estynyt osallistumaan sinulle varattuun tapaamiseen.

 

6.4. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava asiakaspalveluumme päätöksestäsi peruuttaa tilaus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla näiden käyttöehtojen lopussa mainittuun osoitteeseen). Voit käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Palveluiden maksamatta jättäminen ei riitä peruutusilmoitukseksi.

 

6.5. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

 

6.6. Jos peruutat tilauksesi, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme tähän tilaukseen liittyvät maksut. Teemme palautuksen viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Palautus tapahtuu samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt peruutettavan Palvelun maksamiseen, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun. Teknisten ongelmien takia maksu voidaan palauttaa tilisiirrolla. Palautuksesta ei aiheudu sinulle kustannuksia.

7. Jäsenyydet

7.1. "Jäsenyys" tarkoittaa Palvelua, johon saat Käyttöoikeuden jatkuvan kuukausi- tai vuosimaksun perusteella (Jäsenyys toimii samalla periaatteella kuin esimerkiksi Netflix).

 

7.2. Kun hankit Jäsenyyden, sinulta veloitetaan ensimmäinen maksuerä heti oston yhteydessä. Tämän jälkeen seuraavat erät veloitetaan samana päivämääränä seuraavassa kuussa (kuukausimaksu) tai samana päivämääränä seuraavana vuonna (vuosimaksu). Jos kuukaudessa ei ole yhtä monta päivää, veloitetaan erä seuraavana lähimpänä päivänä. Maksuerät veloitetaan automaattisesti oston yhteydessä antamaltasi maksuvälineeltä. Maksua yritetään veloittaa useita kertoja ennen kuin jäsenyytesi katkaistaan ja maksujen veloitusyritykset lopetetaan.

 

7.3. Voit peruuttaa seuraavan maksuerän ja kaikki tulevat maksuerät koska tahansa peruuttamalla Jäsenyytesi. Peruuttamisen jälkeen Jäsenyyteesi liittyvät Käyttöoikeudet päättyvät jo maksamasi kauden päätyttyä. Käyttöoikeutesi on siis voimassa vain niin kauan, kuin jatkat kuukausi- tai vuosimaksun maksamista. Voit peruuttaa Jäsenyyden lähettämällä viestin tiimillemme näiden käyttöehtojen lopussa mainittuun osoitteeseen. Huomaa, että et koskaan voi peruuttaa jo maksettuja Jäsenyyden kuukausimaksuja, ellei sinulla ole siihen oikeutta luvussa 6 mainittujen ehtojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos 14 päivän peruutusoikeus on jo kulunut loppuun tai hankkimallasi Palvelulla ei ole peruutusoikeutta, voit peruuttaa ainoastaan tulevat maksut, et koskaan jo maksettuja maksuja.

 

7.4. Jos Jäsenyyden käyttöoikeutesi keskeytyy, sinulla ei välttämättä ole enää mahdollisuutta tilata samaa Jäsenyyttä uudelleen samalla tarjouksella, jolla liityit alun perin jäseneksi. Joudut liittymään jäseneksi uudelleen senhetkisellä hinnallamme, joka saattaa olla korkeampi kuin se hinta, jolla liityit aikaisemmin. Saatat myös menettää aikaisempia Jäsenyyteesi liittyviä bonus-sisältöjä.

 

7.5. Jotta Jäsenyytesi ei keskeytyisi etkä menettäisi etujasi, huolehdi että maksukortillasi tai muulla maksuvälineelläsi on jatkuvasti riittävästi varoja. Ilmoita myös korttisi vanhetessa uuden maksukorttisi tiedot käyttäjätilisi asetuksista. Jos tämä ei onnistu, ota yhteyttä tiimiimme näiden käyttöehtojen lopussa mainittuun osoitteeseen, niin saat lisää ohjeita.

 

8. Osamaksut

8.1. "Osamaksu" tarkoittaa maksuvaihtoehtoa, jossa maksat tietyn rajallisen määrän osamaksuja saadaksesi käyttöoikeuden Palveluun. Tämä eroaa Jäsenyydestä siinä, että osamaksujen määrä on rajallinen ja sitoudut ostosta tehdessäsi maksamaan kaikki tulevat osamaksuerät.

 

8.2. Kun hankit Palvelumme Osamaksulla, sinulta veloitetaan ensimmäinen maksuerä heti oston yhteydessä. Tämän jälkeen seuraavat erät veloitetaan 30 päivän välein. Tulevat erät veloitetaan automaattisesti antamaltasi maksuvälineeltä.

 

8.3. Jos automaattinen osamaksun veloittaminen maksukortiltasi ei onnistu, pääsy ostamiisi Palveluihin katkeaa välittömästi. Pääsysi palveluihin aukeaa, kun käyttäjätilisi aktivoidaan uudelleen sen jälkeen, kun olet suorittanut maksamattoman osamaksuerän. Palveluiden katkeaminen ei poista maksuvelvollisuuttasi tulevista tai maksamatta jääneistä osamaksueristä.

 

8.4. Jotta osamaksueräsi eivät jäisi maksamatta, huolehdi että maksukortillasi tai muulla maksuvälineelläsi on jatkuvasti riittävästi varoja osamaksuerien maksamiseen. Ilmoita myös korttisi vanhetessa uuden maksukorttisi tiedot käyttäjätilisi asetuksista. Jos tämä ei onnistu, ota yhteyttä tiimiimme näiden käyttöehtojen lopussa mainittuun osoitteeseen, niin saat lisää ohjeita.

 

8.5. Jos sinulle on kertynyt useita maksamattomia osamaksueriä, meillä on oikeus veloittaa tililtäsi välittömästi kaikki maksamattomat osamaksuerät yhdellä kerralla. Jos automaattinen maksun veloitus ei toistuvista yrityksistä ja sähköpostitse lähetettävästä huomautuksesta huolimatta onnistu, meillä on oikeus veloittaa sinulta kaikki maksamattomat sekä kaikki jäljellä olevat maksuerät yhdellä laskulla 14 päivän maksuajalla.

 

8.6. Jos osamaksusi joudutaan veloittamaan automaattisen veloituksen sijaan laskulla, lisäämme laskuun maksumuistutuslisän.

9. Palveluiden toimittaminen, saatavuus ja toimi­vuus

9.1. Jos emme jostain syystä voi toimittaa Palveluitamme sovitulla tavalla, pyrimme järjestämään korvaavan Palvelun, korvaavan ajankohdan Palvelulle tai korvaavan pätevän Palveluiden toteuttajan. Jos tämä ei ole mahdollista, emmekä pysty täyttämään sopimuksemme ehtoja, korvaamme sinulle Palveluistamme maksamasi hinnan siinä suhteessa, mitä olet maksamiesi Palveluiden toteutumatta jäämisessä menettänyt.

 

9.2. Palvelumme ovat tarkoitettu toimivaksi modernien tietokoneiden sekä älypuhelinten ja tablettien internetselaimilla käyttöjärjestelmästä riippumatta. Palveluiden käytön tulisi periaatteessa onnistua kaikilla yleisimmillä uusimpia standardeja noudattavilla selaimilla ja riittävän uusilla päätelaitteilla. Eri järjestelmät voivat kuitenkin tarjota erilaisen käyttökokemuksen ja jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa ympäristöissä.

 

9.3. Palveluidemme sisällöt striimataan laitteellesi. Et voi ladata esimerkiksi videoitamme omalle laitteellesi. Palvelumme vaativat tämän tähden jatkuvan nopean internetyhteyden toimiakseen sujuvasti. Saatat joutua käyttämään tiettyä internet-selainta Palveluiden toiminnan varmistamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

 

9.4. Joissakin tapauksissa sisällöt voivat olla latauksia ja vaatia selaimen lisäksi erillisiä kolmannen osapuolen ohjelmia toimiakseen. Nämä ohjelmat ovat kuitenkin yleensä yleisesti ja maksutta saatavilla (esim. PDF-tiedostojen lukuohjelma). Muista erityisistä järjestelmävaatimuksista ilmoitetaan erikseen ostosivuillamme.

 

9.5. Koska Palveluiden toiminta riippuu lukuisista laitteeseesi ja verkkoyhteyteesi liittyvistä asioita, emme voi taata, että juuri sinun järjestelmäsi ovat täysin yhteensopivia Palveluiden kanssa. Emme myöskään vastaa laitteidesi tai verkkoyhteyksiesi tai muiden järjestelmiesi käytön opastamisesta tai teknisestä tuesta. Emme ei voi taata, että Palvelut toimivat jatkuvasti moitteetta kaikilla päätelaitteilla.

 

9.6. Olemme sitoutuneet Palveluiden mahdollisimman laajaan saatavuuteen (siihen, että Palvelu on teknisesti käytettävissäsi) ja teemme työtä järjestelmiemme toimivuuden varmistamiseksi. Internetissä jatkuvasti saatavilla oleviin Palveluihimme voi lähtökohtaisesti ottaa yhteyden koska tahansa Käyttöoikeuden ollessa voimassa. Emme kuitenkaan voi taata, että Palvelut ovat saatavilla täysin ilman katkoksia, emmekä vastaa katkosten aiheuttamista tietojen katoamisista tai keskeytyksistä. Internetpalveluiden saatavuus ja toimivuus tiettynä ajankohtana vaihtelee esimerkiksi alueellisesti sekä verkkoyhteyksistä, päätelaitteista, palvelimista ja muista teknisistä syistä johtuen.

 

9.7. Meillä on oikeus tilapäisesti keskeyttää Palveluiden toimittaminen, jos se on välttämätöntä päivitys-, huolto- tai asennustoimenpiteiden, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn tähden.

 

9.8. Osa Palveluistamme voidaan toteuttaa kolmansien osapuolien ympäristöissä ja sovelluksissa, kuten Facebookissa, WhatsAppissa, webinaareissa tai videoneuvotteluissa. Käyttäjät vastaavat itse tällaisten sovellusten asentamisesta ja käyttämisestä. Emme voi vastata kaikista kolmansien osapuolien ympäristöjen ja sovellusten toimintahäiriöistä emmekä tarjota teknistä tukea näiden käyttämiseen.

10. Palveluiden sisältö

10.1. Olemme sitoutuneet ensiluokkaisen sisällön tarjoamiseen. Käytämme sisältöjemme tuottamiseen suurinta mahdollista huolellisuutta ja taitoa. Emme voi kuitenkaan taata, että Palveluiden sisältö on 100 % virheetöntä, oikeellista, ajantasaista ja käyttötarkoitukseesi sopivaa.

 

10.2. Mitään viestintäämme ei tule tulkita lupaukseksi tai takuuksi menestymisestä tai rahan ansaitsemisesta. Menestymisesi riippuu aina omasta tekemisestäsi ja kulloisestakin tilanteesta. Markkinoinnissamme esitetyt esimerkit ovat todellisia tai mahdollisia, mutta eivät välttämättä tyypillisiä.

 

10.3. Palveluidemme sisältö on tulkittava mielipiteen ilmaisuksi, ei ammattimaisiksi neuvoiksi. Palveluiden kaikkien ohjeiden ja suositusten kaltaisten sisältöjen noudattaminen on täysin sinun oman harkintasi varassa ja niiden seuraukset sinun omalla vastuullasi. Palveluidemme sisällöt eivät ole tarkoitettu terveyden tai mielenterveyden, oppimisvaikeuksien tai näihin rinnastettavien tilojen hoidoksi tai näihin tiloihin liittyviksi neuvoiksi tai suosituksiksi, eivätkä myöskään talouden, liiketoiminnan tai varallisuuden hoitamisen neuvoiksi tai suosituksiksi. Palvelut eivät ole terapiaa.

 

10.4. Palveluiden ja niiden sisällön jatkuvassa kehitystyössä niiden ominaisuudet voivat muuttua. Palveluidemme kaltaisessa dynaamisissa internetpalveluissa käyttäjän on hyväksyttävä myös Palveluiden aktiivisen käytön aikana tapahtuvia muutoksia. Voimme ilman erillistä ilmoitusta jatkuvasti ja milloin tahansa parantaa ja muuttaa Palveluiden kaikkia ominaisuuksia, toimintoja, rakennetta, sisältöä, aikataulua ja ulkoasua. Tällä tavoin pyrimme varmistamaan Palveluiden ja niiden sisältöjen parhaan mahdollisen laadun ja toimivuuden. Huolehdimme siitä, että Palvelumme muuttuvat jatkuvasti sinulle hyödyllisemmiksi ja kokonaisvaltaisemmiksi.

11. Muiden osapuolien tuottama ja sinun tuottamasi sisältö

11.1. Palveluissa voi olla meidän tuottaman sisällön lisäksi ja muiden osapuolien, kuten Palveluidemme käyttäjiemme ja yhteistyökumppaneidemme tuottamaa sisältöä. Käyttäjien tuottamaa sisältöä ovat esimerkiksi käyttäjien Palveluihin lähettämät viestit, kommentit, tekstit ja kuvat.

 

11.2. Emme vastaa Palveluiden käyttäjien tai muiden osapuolien Palveluihin lähettämästä sisällöstä, käyttäjien välisestä suorasta tai epäsuorasta viestinnästä, emmekä muiden osapuolien verkkosivujen sisällöistä, joihin Palveluissa saattaa olla linkkejä. Voimme tarkastaa käyttäjien ja muiden osapuolien Palveluihin lähettämää sisältöä ja poistaa sitä, mutta älä oleta että välttämättä teemme niin.

 

11.3. Jos lähetät sisältöä Palveluihin, sinulla on edelleen kaikki oikeudet sisältöösi ja myönnät meille ja yhteistyökumppaneillemme pysyvän, maailmanlaajuisen, peruuttamattoman ja täysin maksuttoman oikeuden käyttää, tallentaa, julkaista, esittää ja levittää lähettämääsi sisältöä sellaisenaan, muokattuna tai johdannaisteoksiksi muokattuna Palveluiden tarjoamisen, kehittämisen ja markkinoinnin mahdollistamiseksi. Nämä myöntämäsi käyttöoikeudet säilyvät myös asiakkuutesi päätyttyä tai vaikka tämä sopimus muutoin purettaisiin. Selvyyden vuoksi mainitaan, että esimerkiksi Palveluissamme lähettämäsi kommentit, videot ja tallennettavissa videoneuvotteluissa tai webinaareissa lähettämäsi ääni ja videokuva ovat tämän ehdon alaisia ja myönnät niihin yllä mainitut oikeudet.

 

11.4. Vastaat siitä, että sinulla on kaikki edellä määriteltyyn käyttöoikeuden luovuttamiseen tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset.

 

11.5. Pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden hallita ja poistaa Palveluihin lähettämääsi sisältöä, mutta emme voi taata tätä mahdollisuutta. Ymmärrät, että Palveluihin lähettämäsi sisältö voi olla luonteeltaan pysyvää.

 

11.6. Et saa lähettää Palveluihin mitään sisältöä, joka on laitonta tai muutoin hyvän tavan vastaista, rikolliseen toimintaan yllyttävää, loukkaavaa, solvaavaa, epäsiveellistä, valheellista tai harhaanjohtavaa, markkinoivaa, roskapostimaista, Matti Pekkarinen Coachingia tai yhteistyökumppaneitamme, Palveluita tai Palveluiden käyttäjiä vahingoittavaa, toisten oikeuksia tai yksityisyyttä rikkovaa tai sellaista, jonka tarkoituksena on tietojen kerääminen tai haitallisen koodin levittäminen.

 

11.7. Vastaat itse Palveluihin lähettämästäsi sisällöstä ja mahdollisesta toiminnallasi aiheuttamasta vahingosta. Vastaat myös kenen tahansa muun Käyttäjätilisi kautta lähettämästä sisällöstä, joten pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi vain omassa tiedossasi.

 

11.8. Meillä on oikeus, muttei velvollisuutta poistaa tämän sopimuksen vastainen sisältö tai mikä tahansa muukin sisältö Palveluistamme.

 

11.9. Emme koskaan vastaa tietojesi poistamisesta kolmannen osapuolen palveluihin lähettämäsi sisällön osalta. Tämä koskee esimerkiksi sisältöä, jota lähetät WhatsAppin, Facebookin, Instagramin tai muiden vastaavien palveluiden kautta. Vastaat aina itse näiden palveluiden kautta lähettämäsi sisällön hallinnoimisesta ja mahdollisesta poistamisesta.

12. Vastuunrajoitus ja takuiden puuttuminen

12.1. Otat lain sallimissa rajoissa itse vastuun kaikista Palveluiden käytöstäsi itsellesi ja muille aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista, menetyksistä, haitoista ja vahingoista. Rajoitamme vastuumme näistä minimiin kaikissa mahdollisissa olosuhteissa.

 

12.2. Kokonaisvastuumme kaikista vaatimuksistasi rajoittuu näiden vaatimusten kohteena olevan Palvelun käytöstä meille viimeisimmässä maksussasi maksamaasi summaan.

 

12.3. Emme vastaa mistään sinulle aiheutuvista kuluista, jotka johtuvat tämän sopimuksen rikkomisesta. Vastuumme rajoittuu myös ainoastaan siihen haittaan, joka merkittävyydeltään ylittää tässä sopimuksessa mainitut ja yleisesti hyväksyttävät Palveluiden rajoitteet ja johtuu todistettavasti nimenomaisesti meidän tai hallinnoimiemme järjestelmien tai yhteistyökumppaniemme ja heidän järjestelmiensä toiminnasta.

 

12.4. Lain ja tämän sopimuksen sallimissa rajoissa tarjoamme Palvelut ja niiden sisällön sellaisenaan, ilman mitään suoria tai vihjattuja takuita.

13. Voimaan jäävät sopimuksen osat ja määräysten itsenäisyys

13.1. Jos asiakkuutesi tai hankkimasi Käyttöoikeus päättyy, Käyttäjätilisi suljetaan, lopetat Palveluiden käyttämisen tai tämä sopimus puretaan millä tahansa tavalla, jäävät edelleen voimaan ne sopimuksen kohdat, jotka ovat luonteeltaan sellaisia, että niiden on ilmeisesti tarkoitettu jäävän voimaan sopimuksen päättymisestä riippumatta. Tällaisia ovat esimerkiksi sopimus Palveluiden Käyttöoikeuksista (käyttöoikeutesi lakkaa), Palveluihin lähettämäsi sisällön käyttöoikeuksien luovuttamisesta meille (käyttöoikeutemme jatkuu) sekä sopimus maksuehdoista, peruutusehdoista, henkilötietojen käsittelystä, vastuiden rajoituksesta ja takuiden puuttumisesta, määräysten itsenäisyydestä ja sovellettavasta laista.

 

13.2. Jos huomataan, että jotain kohtaa näissä käyttöehdoista ei voida lain mukaan soveltaa tai pitää pätevänä, vain kyseistä kohtaa muutetaan ja vain niin paljon kuin on tarpeen. Kaikki muut kohdat jäävät voimaan ja pätevät sellaisenaan.

14. Käyttöehtojen muutokset

Kehitämme jatkuvasti Palveluitamme ja myös säännökset voivat muuttua. Vastataksemme muuttuviin tilanteisiin, voimme muuttaa näitä käyttöehtoja päivittämällä ne tähän verkko-osoitteeseen. Jos et hyväksy uusia käyttöehtoja, sinun on lopetettava Palveluiden käyttö.

 

Ilmoitamme aktiivisille Palveluidemme käyttäjille Käyttöehtojen sisältöjen merkittävistä muutoksista sähköpostin välityksellä. Emme kuitenkaan välttämättä ilmoita muutoksista, jos ne eivät oleellisella tavalla vaikuta asiakkaidemme oikeuksiin.

15. Erimielisyyksien ratkaisu

15.1. Tämä sopimus on tehty, jotta erimielisyyksiä ei syntyisi. Jos erimielisyyksiä kuitenkin syntyy, kaikki riitaisuudet tai vaatimukset sekä Sopimuksen pätevyys ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Kumpi tahansa osapuoli voi käynnistää neuvottelun ilmoittamalla siitä sähköpostitse toiselle osapuolelle.

 

15.2. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi ottamalla yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi). Asiakasvalituksissa ota kuitenkin ensin yhteyttä meihin, sillä haluamme laittaa asiat kuntoon kaikkien mahdollisuuksiemme mukaisesti. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn ole myös yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Sähköpostisoitteemme on (korvaa [ät] @-merkillä):

 

tiimi[ät]verkkovalmennus.com

 

Voit lähettää meille postia osoitteeseen:

 

Matti Pekkarinen Coaching
Askonkatu 13 A
15100 LAHTI

Liite 1. Peruuttamislomake

Yleensä tuotteidemme ja palveluidemme palauttamiseksi riittää selkeä yhteydenotto asiakaspalveluumme, seuraavaa lomaketta ei tarvitse välttämättä täyttää.

 

Voit halutessasi myös täyttää ja palauttaa peruutuslomakkeen. Lomake suositellaan kopioitavaksi sähköpostin tekstikenttään, jotta se voidaan lähettää täydennettynä sähköpostin välityksellä. Huomaa, että sinulla on peruutus- ja palautusoikeus vain tämän sopimuksen mukaisella tavalla.

 

LIITE 1

 

Vastaanottaja:

Matti Pekkarinen Coaching

Askonkatu 13 A
15100 LAHTI

tiimi[ät]verkkovalmennus.com

 

Ilmoitan että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavan palvelun suorittamista.

 

Palvelu:

 

Palvelusta maksettu hinta:

 

Tilauspäivä:

 

Nimeni:

 

Osoitteeni:

 

Tämän peruutusilmoituksen päiväys: