JUURI NYT: Kasvatusalan soveltuvuuskoe (VAKAVA) ➞

Miten voin ottaa yhteyttä?

Moikka, olen Matti

Olen Matti Pekkarinen, verkkovalmennus.comin perustaja ja valmentaja useissa valmennuksissamme. Minuun ei voi ottaa yhteyttä. Lue alta miten voit ottaa yhteyttä tiimiini. Olen pahoillani. Olen tehnyt näin jo useita vuosia: en vastaa kaikkiin sähköposteihini enkä sosiaalisessa mediassa saamiini viesteihin. En edes lue kaikkia viestejä.

Teen näin siksi, että ehtisin auttaa ihmisiä enemmän valmennusteni kautta ja että minulle jäisi aikaa myös olla perheeni kanssa. Haluan keskittyä näihin täysillä. Älä siis loukkaannu jos en vastaa sinulle, siinä ei ole mitään henkilökohtaista. Toivotan sinulle kaikkea hyvää ja pahoittelen vielä kerran että en pääse vastaamaan sinulle.

Placeholder Image

Valmentajasi 

Verkkovalmennus.comissa valmentajanasi toimii kokenut verkkovalmentaja Matti Pekkarinen. Matti on valmistunut Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan persoonallisuuspsykologia ja työ- ja organisaatiopsykologia.

Kurssimme ja materiaalimme ovat saatavilla koska tahansa internetissä, joten tapaat Matin virtuaalisesti e-kirjojen ja nauhoitettujen videoiden välityksellä. Tutustu tiimiimme tarkemmin.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Moikka, olen Kirsikka

Olen Kirsikka Nurminen, verkkovalmennus.comin tiiminvetäjä ja asiakaspalveluvastaava. Parhaiten voit ottaa minuun yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiimi {ät} verkkovalmennus.com. Päivystän myös melko usein sosiaalisen median kanavissamme, joten voit tykätä meistä Facebookissa ja lähettää viestin Facebook-sivuillemme tai seurata meitä Instagramissa ja lähettämällä sitä kautta yksityisviestin.

Mitä vielä odotat?

TARTU TOIMEEN!